Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    ustavolkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT250R'ı vardı
    Alıntı Alper Kaya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    farkı yok arkadaşım tek fark arkadaşın kinde beyni bi yere monte ederken benimkinde akünün üstüne bırakmışlar başkada zere kadar renk farkı hariç fark yok arakdaş yeni aldığı için büyüsüne kapılmış teknik bi bilgiden kaynaklanmıyor söledikleri
    ya evet bizimkinin beyni öle öksüz evlat gibi ya yeri de çok kötü koltuk kırılırsa falan plastiği giderse beyin hemen zarar görecek o görmese bile kesin konnektörleri gidecek gibi duruyor, ayrıca arkadaşlar benim gibi stop problemi yaşayanlar varmı ya aramızda bazen mesela 1. vitesteim trafik duruyor debriyaja basıyorum motor direk stop ediyor. bir kaç defa da boştas sandım n yeşil yanıyor debriyajdan elimi çekiyorum meğer alet halen daha cihazdaymış güvenemez oldum..
    2012 Hyosung GT250R EFI Kırmızı Siyah

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    yok böyle olmaz egzos'u değiştirmem gerekiyor, var mı egzos tavsiyesi.370'e satılan yoshi egzos'u önerir misiniz ?

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    Alıntı ustavolkan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya evet bizimkinin beyni öle öksüz evlat gibi ya yeri de çok kötü koltuk kırılırsa falan plastiği giderse beyin hemen zarar görecek o görmese bile kesin konnektörleri gidecek gibi duruyor, ayrıca arkadaşlar benim gibi stop problemi yaşayanlar varmı ya aramızda bazen mesela 1. vitesteim trafik duruyor debriyaja basıyorum motor direk stop ediyor. bir kaç defa da boştas sandım n yeşil yanıyor debriyajdan elimi çekiyorum meğer alet halen daha cihazdaymış güvenemez oldum..
    debriyaja basınca istop etme sorununu ikkez duydumda N ışığı yanarken meğer boşa değil 1.viteste kalması sonucu istop ettirmeyen yokki gibi bişeydir oda tam oturmadığından oluyor:D
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

Panter38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ******* 250r+bora '03 trendline
    Alıntı Arethnia adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet Arkadaşlar Eski 2012 Model Kara Şimseğimi Satarak Yeni 2013 Model Kırmızı Siyah "Çakma R1"ime ^^ kavuştum dün tekirdağ tekirdağ olalı böyle motor görmedi gerçekten 2012ye göre çok farklı.

dün akşamki ufak deprem içinde hepimize geçmiş olsun.
    merak ettim bi kac foto veya video bekliyoruz ayrıca şunu sormak istiyorum hyo nun. yeni modellerinde kırmızı beyaz olanları varmı yani bayilerde bulunuyor mu ( 2012 model)
    Hayattan Motorumu Alın Geri Neyim Kalır Ki?
    Melikşah Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği (Tam Burslu)

Motosikleti
    hyosung gt250r
    arkadaşlar uzun bi aradan sonra hepinize merhalar. 3, hyosungu mu aldım. ilk defa maşallah kafam ve cebim rahat kullanmaktayım ancak farlarım ayarsız ve haliyle aydınlatma sorunu yaşıyorum (gerçi önceki lerdede bu aydınlatma olayı aynı gibiydi) acaba sis lambaları var ya bunların camını bizim far yuvasına uydursak kendi ampullerini kullansak (kısa far xenon ama park lambası gibi şu anda) nasıl olur sizce? bi düşüncem daha var son zamanlarda otomobillere takılan f1 egzos lar var ya acaba bizimkilere uyarlasak nasıl olur?

gugukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Beyaz Gt250r - Fiat 500L Living
    uzun zamandır fırsat bulamıyorum foruma girmeye, uyguladığım tankpadlarin resimleri

Bugün merkezyedekparçaya gittim yağını yağ filtresini korna bozuk olduğu için kornasını ve arka fren kampanası bittiği için bunlar değiştirildi toplam 150 tl verdim 50 tl işçilikmiş. fiyat uygun gibi geldi bana birde zincir gerdirildi ve yağlandı.
    achmalen bunu beğendi.
    2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz

Arethnia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ajwer06 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kazasız belasız sürüşler dilerim farklar nelerdir ? ve bikaç foto bekliyoruz
    farkları şunlar ; beygir gücü 3 5 daha artmış - beyini bir yere montelemişler- grenaj stickerları değişik - lastikler eski modellerden daha iyi fotoğraflarıda en kısa zamanda koyarım

ayrıca alper arkadaşım bu motor üstünde teknik bilgim çok var 2012ye göre enjeksiyon sesi bile değişik hızlanışıda değişik alt devirleri üst devirleri çok farklı denemeni tavsiye ederim.
    olayın büyüyle sihirle alakası yok yani tecrübe açısından konuşuyorum.
    2013 Kırmızı Siyah

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    farkları şunlar ; beygir gücü 3 5 daha artmış - beyini bir yere montelemişler- grenaj stickerları değişik - lastikler eski modellerden daha iyi fotoğraflarıda en kısa zamanda koyarım

ayrıca alper arkadaşım bu motor üstünde teknik bilgim çok var 2012ye göre enjeksiyon sesi bile değişik hızlanışıda değişik alt devirleri üst devirleri çok farklı denemeni tavsiye ederim.
    olayın büyüyle sihirle alakası yok yani tecrübe açısından konuşuyorum.
    arkadaşım 2013 modeller satılmıyor seninki ruhsata 2012 adım gibide eminim ama sen 2013 de renginden ötürü diyosun kesin hadi onu geçelim + 3-5bg safsata hala 29.3bg eski kasalara nazaran 0-100ü biraz daha iyi lastikler desen shinko hep aynı nasıl daha iyi diyosun nelere dayanıyosun bilemem ya senle tartışmama gerek yok he diyip geçiyorumda başkalarını yanlış bilgilendirmemen yeterli siz bence eski kasa ile yeni kasayı kıyaslıyorsunuz ? + Benim çevremdeki arkadaşlarımdada sizin deyiminizle 2013 model olan hyolar var neyin ne olduğunu biliyorum o yüzden de cok iddalıyım hele şu 3-5bg tamamiyle komedi :D
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

Motosikleti
    2013 diye birşey yok daha yeni 2012 ler geldi ek olarak beygir aynı 3-5 beygir farklı diye birşeyde yok 2006 da aynı 2012 de aynı beygir

alper kardeşim ben neyin ne olduğunu iyi biliyorum 2 senedir motorculuk okuyorum ve 4 senedirde motor ustasının yanında çalışıp didindim yani bende yarı usta sayılırım sizi bilmem ama bana gelen bu motorda torklar bile farklı lastiklerimin şekli değişik shinko hep aynı diye birşey yok eski lastikle bu yeni lastiğin damarları değişik 2013 model dememin sebebi bu yeni çıkan hyo 2012 model değişik 2012 model olan GTR stickerlı olan bir fabrika 500 tane 2012 model ürün çıkartamaz kanunende yasaktır parasal bakımdanda zordur o yüzden bunlara 2013 model diyoruz fazla değişik yapmamışlar buna 2013 model diyemezler dersen 2006 model honda 1000rr ile 2007 model honda 1000rr ile arasındaki farkları araştırıp söylersen fazla fark olmadanda 2013 model çıkartabileceklerini görürsün ruhsatta 2012 yazabilir bildiğim kadarıylada 2013 gelmeden 2013 yazarsa onu ruhsata kaydettiremezsin.
    2013 Kırmızı Siyah

Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tartışmanızı bölüyorum ama şu tanıtım videosu benim gördüğüm Hyosung için yapılan en iyi en kaliteli video

Bu videoyu izledikten sonra gidip bi tane daha alasım geldi
    @Arethnia
    Hocam benim internetten araştırdığıma göre motor blogu üzerinde bir değişiklik yok,bende daha önce 2008 enjeksiyonlu vardı ondan iyi gidiyor orası kesin ama 3-5beygir daha güçlü demek ciddi bir fark eğer varsa öyle bişey bi kaynak gösterirsen bizde öğrenmiş oluruz.

Videoda bahsi geçen muhabbet; Hintlilerin ingilizce konuşmasını pek hazetmem.(Beceremiyosanız konuşmayın kardeşim :D ) biraz garip gelsede 1kere izledim anladığım kadarıyla özetleyeyim:
    1) 250cc segmentindeki en kalıplı en iyi gösterişe sahip motor olarak tanıtıyor.Herşeyin büyüğü daha iyidir diyor
    2)titreşimde öncekilerden farklı ,bu motorda eskisi gibi titreşim yok diyor ama bundan kastı, önceki kasa olabilir.
    3)Efi sisteminin geliştirildiğinden bahsediliyor (son gelen beyin farkı)
    4)hafif bir motor gibi hissettirmesi (yeni kasa ağırlık dengesi) trafikteki avantajı vs.
    5)Motorun bir racing ruhu olduğunu, bunu hissettirdiğini
    6)Virajlarını çok sevmişler keyif almak için ihtiyacınız olan biraz viraj diyor
    7)Yan ayaklığın bulunduğu yerin garipliğinden bahsetmişler (alışmak zaman alıyor)
    Tech Talk bölümünde 3şeyden bahsediyor fakat 1.sini anlayabildim sadece;Bu motora egzos takın diyor
    Ayrıca bu videonun sonunda öyle bir kalkış yapıyorki hintliler böyle kullanırsa bu motoru ellerinde kalacak
    1.viteste 55km hız yapıyomuş
    0-100 8.2saniye diye ölçmüşler ama bana fazla geldi :s çünkü tork bitiyo adam hayvan gibi redline a giriyor 11bin devirde değişse vitesi daha hızlı hızlanacak sanki
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

hocam bu benim kendi fikrim 3-5hp artması çünkü daha rodajda olmasına rağmen son viteste 185 görebildiğim bu motor önceki motorumda aynı yolda aynı viteste 180 görebiliyordum.
    2013 Kırmızı Siyah

Motosikleti
    zaten son hız 185 görüyor bu motorlar

Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hocam bu benim kendi fikrim 3-5hp artması çünkü daha rodajda olmasına rağmen son viteste 185 görebildiğim bu motor önceki motorumda aynı yolda aynı viteste 180 görebiliyordum.
    yaw napıyon, 6bin deviri geçmemen lazım sen 185diyosun rodajda 1500kmde benimki daha hiç 160ı geçmedim redline a girmiyim diye
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

5 vitesteyken rede girmeden gördüm bu hızı zaten 5te motoru çok zorlasanda birşey olmaz çünkü artık son vites yani motor belirli bir hızına kavuşuyor dediğin doğru ilk viteslerde ben 8 bin deviri geçirmeden vites değiştiriyorum ama 5. viteste son gaz verdiğin için motor o hıza kendi kendine ulaşıyor zaten
    2013 Kırmızı Siyah

MF-Hyo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 GT250R - 2008 150HS
    5 vitesteyken rede girmeden gördüm bu hızı zaten 5te motoru çok zorlasanda birşey olmaz çünkü artık son vites yani motor belirli bir hızına kavuşuyor dediğin doğru ilk viteslerde ben 8 bin deviri geçirmeden vites değiştiriyorum ama 5. viteste son gaz verdiğin için motor o hıza kendi kendine ulaşıyor zaten
    Nasıl ben anlamadım şimdi. 5.viteste redline e girmeden 185 gördünüz yani öyle mi?

---------- Post added at 12:48 ---------- Previous post was at 12:43 ----------

Video da da 7.20 de filan tank slapper hakkında bişeyler diyor ama anlamadığım için Merak ettim tank slapperi azaltıcı birşeylerde mi yapmışlar acaba?
    150HS > 2008 ST > 2012 ST >

zonta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT 250RR
    alper kardeşim ben neyin ne olduğunu iyi biliyorum 2 senedir motorculuk okuyorum ve 4 senedirde motor ustasının yanında çalışıp didindim yani bende yarı usta sayılırım sizi bilmem ama bana gelen bu motorda torklar bile farklı lastiklerimin şekli değişik shinko hep aynı diye birşey yok eski lastikle bu yeni lastiğin damarları değişik 2013 model dememin sebebi bu yeni çıkan hyo 2012 model değişik 2012 model olan GTR stickerlı olan bir fabrika 500 tane 2012 model ürün çıkartamaz kanunende yasaktır parasal bakımdanda zordur o yüzden bunlara 2013 model diyoruz fazla değişik yapmamışlar buna 2013 model diyemezler dersen 2006 model honda 1000rr ile 2007 model honda 1000rr ile arasındaki farkları araştırıp söylersen fazla fark olmadanda 2013 model çıkartabileceklerini görürsün ruhsatta 2012 yazabilir bildiğim kadarıylada 2013 gelmeden 2013 yazarsa onu ruhsata kaydettiremezsin.
    sendeki lastikler galiba bu model http://www.otosever.com.tr/?urun-94-...7-TL-R005.html standart shinko ya göre çok iyidir 20 bin km kullandım.
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

Motosikleti
    2012-Hyosung GT250R
    Alıntı zonta adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sendeki lastikler galiba bu model http://www.otosever.com.tr/?urun-94-...7-TL-R005.html standart shinko ya göre çok iyidir 20 bin km kullandım.
    Benim lastiklerde bundan bu kadar pahalı oldugunu bilmiyordum ama olsun dandik :D Ali hiç bosuna motorlarımız aynı deme benimki bu arkadasın bahsettigi motordan onunki de kırmızı siyah digerini aldı muhtemelen baksana 2013 modelmiş bizimki (ruhsatta 2012 yazıyor seneye 2013 yazacaklar sanırım ) model yükseltmek istersen haberim olsun )
    [COLOR="#FF0000"][I]Söz Uçar,Yazı Kalır..Koku ise Ten de İz Bırakır...[/I][/COLOR]

kasinski gibi motor firmaları bu modeli 2013 diye sürmüşler bir çok yerdede 2013 yazıyor evet lastiklerim o lastikten zonta standart shinko değil yani ama 150 70 olanı tabi şuan türkiyede neden 2012 geçiyor diye bilmiyorum ama normalde bu model 2013 model motoru hafif bir bayır aşağı vurdurunca 185 yazdı evet rede girmeden ama rede yarım devir falan vardı öyle hatırlıyorum tabi şuda var normaldede hyoların ibreleri 10 km fazla gösterdiği gibi bununda biraz fazla gösterme olanağı olabilir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:46 ----------

birde şunu sorayım egzoz aradım bulamadım satan bir yer bileniniz varmı diablo, tiger gibi marka egzoz ?
    2013 Kırmızı Siyah

zonta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT 250RR
    kasinski gibi motor firmaları bu modeli 2013 diye sürmüşler bir çok yerdede 2013 yazıyor evet lastiklerim o lastikten zonta standart shinko değil yani ama 150 70 olanı tabi şuan türkiyede neden 2012 geçiyor diye bilmiyorum ama normalde bu model 2013 model motoru hafif bir bayır aşağı vurdurunca 185 yazdı evet rede girmeden ama rede yarım devir falan vardı öyle hatırlıyorum tabi şuda var normaldede hyoların ibreleri 10 km fazla gösterdiği gibi bununda biraz fazla gösterme olanağı olabilir.
    sen gene de çok fazla zorlama şimdilik ne olmaz ne olmaz tiger eksoz sanırım fatih kılıçlıda vardı.yada biraz gerideki motovizyonda .

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:53 ----------

Alıntı ERK4N adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim lastiklerde bundan bu kadar pahalı oldugunu bilmiyordum ama olsun dandik :D Ali hiç bosuna motorlarımız aynı deme benimki bu arkadasın bahsettigi motordan onunki de kırmızı siyah digerini aldı muhtemelen baksana 2013 modelmiş bizimki (ruhsatta 2012 yazıyor seneye 2013 yazacaklar sanırım ) model yükseltmek istersen haberim olsun )
    Erkan kardeşim okadar da dandik degil ama bir michellinde degil tabii.sen daha dur bakim buna pahallı diyorsan ben bir çift michelline 800 kagıt verdim.
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)

Bu Konudaki Etiketler