Link ler için teşekkürler, bu fiyatlara teki mi? çifti mi acaba?
Link ler için teşekkürler, bu fiyatlara teki mi? çifti mi acaba?
Tşk ederim özelden Msj atmışsınız cevapladım ama buradan tekrar yazayım 2012 modellerde sadece sticker var üzerinde vernik veya herhangi bir madde bulunmadığından kolayca sökülebiliyor iz kalma gibi bir olasılık yok yani
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:54 ----------
[/COLOR]2 tane vardı Birini ben aldım yaklaşık 20 gün önce son 1 tane kalmıştı duruyor mu bilmiyorum ama telefon açarak öğrenebilirsin hangi renklerin oldugunu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:59 ----------
2012 hyosung gt250r kırmızı siyah tank pad & sticker keiti 3 parça jant şeridi uygulamaları ve motorumun son hali buyurun
By erk4nbakir at 2012-06-06
[COLOR="#FF0000"][I]Söz Uçar,Yazı Kalır..Koku ise Ten de İz Bırakır...[/I][/COLOR]
Bu jant şeritleri nedir 3 renk olnalar hoşuma gidiyor
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Sa ağalar nasılsınız , )
bu motorun ısı sensörünü 70 gün oldu getiremediler merkez yedek parçadan aslında çok ilgili bir yer ama uzun zamandır geçiştiriliyordum
telefondaki adam bişeyler söyledi hyosung fabrikası mahkemelik felan parçalar gelmiyor gibisinden tuhaf şeyler söyledi bilgisi olan var mı?
başka yerde aradım parçayı her zamanki gibi yeşilyurtmotor da buldum sağolsunlar az pahalı ama stokları sürekli dolu
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:16 ----------
ahaha mustafa abi merhaba , nasılsın insanların uğursuz haftaları oluyor aman dikkat et )
inş motorun sağını solunu sökmezler basit bişeydir geçmiş olsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:23 ----------
merhaba , sorunu çözmüşsündür inş.
arkadaşlar yeni modeller hariç alt koltuğu açamazsanız eliniz arkadan takın kıracakmışcasına kaldırırsanız geliyor hemen hiç bir zarar görmeden ,sağlam plastik olduğundan birşey olmuyor ama alışkanlık haline getirmeyin ,
nasıl keşfettim ? : arka kilite anahtarı soktum ve çevirdim çıt dedi boşa düştü açamadım arka kliti meğer içinden teli çıkmış tamirde nasıl taktılarsa artık yarım ustalık hep ...
önce ön koltuğu bi sinirle yerinden söktüm sonra elimi ordan sokup yukarı gerdirdim arka koltuğu aradan tonavida soktum ama mantıklı bi yöntem değil grenaj çizilebilir arka koltuk gergisini ileri tornavida ile ittim açıldı sonra teli yerine geri taktım düzeldi ,
yani sonuç olarak biri gelip ufak bir el hareketiyle ön koltuğunuzu kaldırıp beyni rahatlıkla çalabilir şaka gibi ama gerçek
Okumak cehaleti giderir, öküzlük bakidir.
Hyosung Vites mÜşürü çatlamış ve yağ akıtıyor. Müşürü ne kadar ve nerede bulabilirim ? Hyosung la ST Kanuni müşürleri farklı mı ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3270789/detay/
Böyle bir link buldum ama..
@fearlesboyy;
abi çok güzel olmuş...
kazasız belasız binlerce km yapman dileğiyle...
Ankarada bilmiyorum ama istanbulda bu işi yapan biri var www.facebook.com/tankpad bu linkden Kadir abi ile irtibata geçerek istediğiniz renklerde tank pad ve sticker yaptirabilirsiniz kargo ile de adresinize gönderir..
[COLOR="#FF0000"][I]Söz Uçar,Yazı Kalır..Koku ise Ten de İz Bırakır...[/I][/COLOR]
Arkadaşlar iyi günler.
bana kafa grenajı lazım komple. malum kazadan sonra değişimi gerekiyor ama bu kuralkan nette parça listelerinde bir parçanın ne işe yaradığını anlayamadım.
GÖĞÜS ÖN ALT KISIM bu parça ne işe yarıyor. sağ ve sol kafa grenajını mı birleştiriyor. benim kafa grenajından böyle bi parça çıkmadı. fiber ustası farın altını birleştirmiş. acaba bu parça o işe mi yarıyor? ona göre sipariş verecem.
arkadaşlar bir arkadaşım 2007 250r alacak ama motor orjınal kazasız tamırsız fakam km calısmıyor km deki sinyal uzun kısa vs calısıyor benzın vs km sayacı hıc yok sınsıyah bunun sebebi ne olabılır tamır yapan yer varmıdır veya 2, el lınkı varmı alabılecegımız motoru ona göre alacagız bulursak veya tamır olursa alacagız yoksa almayacagız not : sıfır km almayacagız uygun 2, el
sayfa ölmüş ya nereye kayboldu bu hyocular
Valla beyaz birtanesi fenerbahçedeydi:D
hyocular gezmelere cıktı :D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
Evet Arkadaşlar Eski 2012 Model Kara Şimseğimi Satarak Yeni 2013 Model Kırmızı Siyah "Çakma R1"ime ^^ kavuştum dün tekirdağ tekirdağ olalı böyle motor görmedi gerçekten 2012ye göre çok farklı.
dün akşamki ufak deprem içinde hepimize geçmiş olsun.
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)