Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    UNdocab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    Alıntı Ali Feyizoğlu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @UNdocab
    bencede senin için en mantıklı tercih naked modeli, çünkü uzun yolu baya seviyosunuz
    GT650 Comet ın sıfır fiyatına baktınmı satılmaz tabi
    GT650 Sportbike 17.131 TL
    Kawasaki ER6N 8200 Euro
    Tercih belli
    Ağustos sonunda yine bir gezimiz var Ana hatlar 3500KM, iç dolaşmalarla beraber 6000km yapıcaz.
    O zaman ki geziye gt650 ile gitmek istiyorum

Enjeksiyonlu 2009 gt650 comet olsa süper olur benim için de ilanlarda hiç enjeksiyonlu yok. Hep karbüratörlü dolu.
    Gerçi kararsızım. Çok temiz ilk sahibinden 2008 sarı var bitane belki onu alabilirim.
    Fakat ilk tercihim Giresundaki 2009 gt650R olacak. Enjeksiyonlu olması sebebiyle.
    Onun öndeki camının kısa versiyonu var onu takıp naked gidonu taktım mı al sana touring camlı bi makina.
    Zaten alt grenajını sökerim kullanmam. Şuanki 250nin de alt grenajlar garajda duruyo sürekli

Fiyatlar gerçekten çok pahalı. Olması gerektiğinin 3,5 -4 bin tl üzerinde satıyorlar.
    Er6 almam çünkü Er6 da tam asfalt makinası. Gtlerin karakteri enduro ile asfalt arasında. Bana daha çok hitap ediyor sanki.
    Fakat Er6ların ağırlık yönünden ciddi farkı var. Er6 175kg gibi bişey, Gt650 210kg

Alıntı ERK4N adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlısı olsun umarım bir an önce satarsın
    Teşekkür ederim.
    Çabuk satılsın diye fiyatını diğer 2011 yeni kasalara göre daha aşağı verdim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı UNdocab adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ağustos sonunda yine bir gezimiz var Ana hatlar 3500KM, iç dolaşmalarla beraber 6000km yapıcaz.
    O zaman ki geziye gt650 ile gitmek istiyorum

Enjeksiyonlu 2009 gt650 comet olsa süper olur benim için de ilanlarda hiç enjeksiyonlu yok. Hep karbüratörlü dolu.
    Gerçi kararsızım. Çok temiz ilk sahibinden 2008 sarı var bitane belki onu alabilirim.
    Fakat ilk tercihim Giresundaki 2009 gt650R olacak. Enjeksiyonlu olması sebebiyle.
    Onun öndeki camının kısa versiyonu var onu takıp naked gidonu taktım mı al sana touring camlı bi makina.
    Zaten alt grenajını sökerim kullanmam. Şuanki 250nin de alt grenajlar garajda duruyo sürekli

Fiyatlar gerçekten çok pahalı. Olması gerektiğinin 3,5 -4 bin tl üzerinde satıyorlar.
    Er6 almam çünkü Er6 da tam asfalt makinası. Gtlerin karakteri enduro ile asfalt arasında. Bana daha çok hitap ediyor sanki.
    Fakat Er6ların ağırlık yönünden ciddi farkı var. Er6 175kg gibi bişey, Gt650 210kg

Teşekkür ederim.
    Çabuk satılsın diye fiyatını diğer 2011 yeni kasalara göre daha aşağı verdim.
    Yapacağımdan değilde bi ara meraktan araştırmıştım R modelinde gidon yülseltmeyi.Gidon yükselince siperliğe çarpıyor siperliği kesmek gerekiyomuş.Ve gaz teli ön fren vs bütün kablolar kısa geldiğinden hepsinin yenisinden almak gerek.Korider da bi konuda maliyetini çıkartmıştı birisi 300-400dolardan bahsediyodu birde grenajlar takılı bi fotosu vardı akıllara zarar çirkin duruyordu motor
    Ama grenajları sökersin gidonuda yükseltmeye paraya kıyarsan çok hoş olur hem sonradan takacağın gidon şöyle bişey olursa çok daha rahat bi oturuş pozisyonu olur.Bu gidon çokta iyi durmuş mesela
    zenon bunu beğendi.
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    Motosiklete bakanlar sabah 9:40 dan beri 275 kişi olmuş.
    Anlaşılan 3 güne kalmaz satılır motosiklet

Bunu da pek beğenmedim ben. Cam hele rezalet olmuş Koymasa daha iyi :D
    Şu nun gibi birşey var benim aklımda

zenon bunu beğendi.

Motosiklete bakanlar sabah 9:40 dan beri 275 kişi olmuş.
    Anlaşılan 3 güne kalmaz satılır motosiklet

Bunu da pek beğenmedim ben. Cam hele rezalet olmuş Koymasa daha iyi :D
    Şu nun gibi birşey var benim aklımda

http://dlm3.meta.ua/pic/0/48/239/o73...jpg?id=3207019
    gt250r piyasası peynir ekmek gibi 650de çok özlersin o durumu
    Giresundaki ilan çok temiz gözüküyor fakat İlan Tarihi 05 Eylül 2011
    Belkide şuanda 50bin olmuştur motor

Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    gt250r piyasası peynir ekmek gibi 650de çok özlersin o durumu
    Giresundaki ilan çok temiz gözüküyor fakat İlan Tarihi 05 Eylül 2011
    Belkide şuanda 50bin olmuştur motor
    Adamla konuştum. ilk ilanı verdiğinde 9000tl istiyordu şimdi sezona gelince zam yapmış.
    KM aynen duruyor. Karadenizde öyle hergün motosiletle dolaşamazsın ansızın yağmur gelir seni ıslatır 3dk sonra güneş açar :D

Motosikletin geçmişini öğrendim. Ciddi bi sıkıntı olmamış.
    Sadece bikere radyatörü çatlatmış ve değiştirmiş, gösterge paneli değişmiş. (yani km belkide 20000de bilemezsin. :D)
    Adam da motosikletin alt grenajını boyatmış demek ki yatırmış biyerlerde.

Bunlar mesele değil. GT650 için 20bin km falan hiçbişey değil. Sonuçta içinde Suzuki DL650 motoru var. Tabi o motoru da hyosung firması Suzuki için yapmış zamanında.
    Tabi taa Giresuna gidip bi konuda kıl kapıp eli boş dönmek de var kısmette.

Eğer bir aksilik olmazsa değiştirmeyi düşünmediğim için son motosikletimi alacağımı zannediyorum.

Chronix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Monster 1200
    Sadece bikere radyatörü çatlatmış ve değiştirmiş, gösterge paneli değişmiş. (yani km belkide 20000de bilemezsin. :D)
    Radyatör çatlaması çokta hafif kazalarda olabilecek bir olay gibi gelmedi bana..sordun mu neden çatladığını? sonuçta grenajlı bir motordan bahsediyoruz yani o radyatöre zarar gelene kadar bir çok şey zarar gelmesi gerekiyor..
    Two Against the World

Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200

Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    Alıntı Chronix adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Radyatör çatlaması çokta hafif kazalarda olabilecek bir olay gibi gelmedi bana..sordun mu neden çatladığını? sonuçta grenajlı bir motordan bahsediyoruz yani o radyatöre zarar gelene kadar bir çok şey zarar gelmesi gerekiyor..
    Sordum ama mantıklı gelmedi cevabı.
    -Benziliğe girdim yerlerde yağ varmış frenlediğim gibi kendimi yerde buldum dedi. Senin de belirttiğin gibi grenajlı motosiklette bunun olması çok zor gerçekten.
    Fakat şöyle de birşey var. Doğruyu söylemeyecek olsa radyatörün değiştiğini hiç söylemez, miğde bulandırmaz.
    Tamir ettirdim ama düzgün olmadı ben de yenisini aldım dedi.

Adamla konuştum. ilk ilanı verdiğinde 9000tl istiyordu şimdi sezona gelince zam yapmış.
    KM aynen duruyor. Karadenizde öyle hergün motosiletle dolaşamazsın ansızın yağmur gelir seni ıslatır 3dk sonra güneş açar :D

Motosikletin geçmişini öğrendim. Ciddi bi sıkıntı olmamış.

Bunlar mesele değil. GT650 için 20bin km falan hiçbişey değil. Sonuçta içinde Suzuki DL650 motoru var. Tabi o motoru da hyosung firması Suzuki için yapmış zamanında.
    Tabi taa Giresuna gidip bi konuda kıl kapıp eli boş dönmek de var kısmette.

Eğer bir aksilik olmazsa değiştirmeyi düşünmediğim için son motosikletimi alacağımı zannediyorum.
    Hayırlısı ama chronix in dediği gibi ben 60km hızda düştüm (ön teker kitlemesinden) grenajlıyla ama yol düz ve temizdi sadece grenajlar çizildi.Şöyle bişeyde varki alperde çok düşük hızda yatırdı motoru depoyu ezdi ,tamamen baht meselesi olsada radyatör çatlatmak ayrı bir başarı Ona büyük ihtimalle bi kavşakta çaprazdan araba vurmuştur alt grenajlar değişmiş radyatör çatlamışsa direk teorime uyuyor

Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    Fark etmez benim açımdan hiç önemli değil. Çok takılıyor insanlar bu ufak meselelere.
    İnşallah motosikleti alırsam bir daha motosiklet değişmem diye düşünüyorum.
    Yıllar sonra ben motosikletimin 300-400bin km de olması ile o zamana kadar hangi parçayı kaç defa değiştirdiğimle övünücem

---------- Post added at 15:59 ---------- Previous post was at 15:44 ----------

Hayırlısı ama chronix in dediği gibi ben 60km hızda düştüm (ön teker kitlemesinden) grenajlıyla ama yol düz ve temizdi sadece grenajlar çizildi.Şöyle bişeyde varki alperde çok düşük hızda yatırdı motoru depoyu ezdi ,tamamen baht meselesi olsada radyatör çatlatmak ayrı bir başarı Ona büyük ihtimalle bi kavşakta çaprazdan araba vurmuştur alt grenajlar değişmiş radyatör çatlamışsa direk teorime uyuyor
    Dediğin gibi kaza yapan herkes mutlaka tutanak tutar çünkü iki grenaj ve radyatör muhtemelen ayna mayna sinyal gider 1200 1500tl arası hasar oluşur.
    Tramer den sorguladım herhangi bi kaza kayıdı yok

gokocan92 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung ->FZ6 Fazer -> YBR 125 -> MT 07
    Alıntı ERK4N adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Daha önce yaşamadım hiç ama servise gittiğimde ; eğer bir yerde şase varsa FI ışığı kısa süre yanıp sönebilir problem olmaz yola devam edebilirsin ama en kısa zamanda getir bakalım demişti.. Büyük ihtimalle bir yerde şaşe yapıyor yanıp sönme olayı o yüzdendir servise götürüp bir kontrol ettirirsen iyi olur
    bir ara götüreyim bari bende

Pistolero_10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 Hyosung GT 250 R & '08 Honda CBR 600RR
    @Undocab

bende gt650 r almak istiyorum ve size bir şey sormak istiyorum gecenlerde yanlış hatırlamıyorsam bağcılar tarafında siyah python double camlı tiger egzozlu bi siyah gt 650r vardı. acaba o motora bakma şansınız oldu mu 8000 tl di fiyatı şu anda ilanı yok satıldı mı acaba?

Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    Alıntı Pistolero_10 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @Undocab

bende gt650 r almak istiyorum ve size bir şey sormak istiyorum gecenlerde yanlış hatırlamıyorsam bağcılar tarafında siyah python double camlı tiger egzozlu bi siyah gt 650r vardı. acaba o motora bakma şansınız oldu mu 8000 tl di fiyatı şu anda ilanı yok satıldı mı acaba?
    Ben hiç rastlamadım galiba ya da temiz bulmadığım için elemişimdir.
    Genelde o çevrelerde olmadığım için görememişimdir

Pistolero_10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 Hyosung GT 250 R & '08 Honda CBR 600RR
    Ben hiç rastlamadım galiba ya da temiz bulmadığım için elemişimdir.
    Genelde o çevrelerde olmadığım için görememişimdir
    resimlerden temiz gözüküyordu ama yakın görmek lazım tabi zaten siz enjeksiyonlu arıyorsunuz galiba

gugukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Beyaz Gt250r - Fiat 500L Living
    Alıntı Alper Kaya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    guguk egzosumun altı kararmış filan die laf etmiştin sanırım :D parlatıcıyla herşey hal oldu metal parlatıcı bahausede 3.5tl tavsiye ederim resim paylaşırım da cep telefonu ile pek iyi değil :D

---------- Post added at 01:57 ---------- Previous post was at 01:52 ----------

http://img3.imageshack.us/img3/3585/010620121845.jpg
    By alperkaya1991 at 2012-05-31
    vay vay süper olmuş ellerine sağlık sıfır gibi olmuş parlatıcının ismi ne bende parlatayım
    2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    Alıntı gugukk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vay vay süper olmuş ellerine sağlık sıfır gibi olmuş parlatıcının ismi ne bende parlatayım
    onunda resmini çekmiştim soran olursa die :D

Uploaded with ImageShack.us
    BUDA BIZIM ARAÇ HER EVE BİR JAPON ŞART :D

gokocan92 bunu beğendi.
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

gokocan92 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung ->FZ6 Fazer -> YBR 125 -> MT 07
    Alıntı Alper Kaya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    onunda resmini çekmiştim soran olursa die :D
    http://img688.imageshack.us/img688/8...0620121854.jpg

Uploaded with ImageShack.us
    BUDA BIZIM ARAÇ HER EVE BİR JAPON ŞART :D
    http://img43.imageshack.us/img43/802/010620121876.jpg
    Benim Japonları bende çektim ama makinada kaldı eve gittiğimde bende koyayım bari kıskandım :D

MF-Hyo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 GT250R - 2008 150HS
    Sakinleşmiş forum herkes geziyor tabi güneşli havalar
    150HS > 2008 ST > 2012 ST >

Motosikleti
    Hyosung GT250 R
    Alıntı MF-Hyo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sakinleşmiş forum herkes geziyor tabi güneşli havalar
    keşke gezebilsek Takılıp Kaldık burda hala motor alıcaz oyy oyy Motorunu satmak isteyen varsa Alabilirim

MF-Hyo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 GT250R - 2008 150HS
    Alıntı Selfish adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    keşke gezebilsek Takılıp Kaldık burda hala motor alıcaz oyy oyy Motorunu satmak isteyen varsa Alabilirim
    Hayırlısı olsun kardeşim bulursun inş.Gel ben satayım sana dicem ama değiştirecek para bulmam lazım öncelikle Seneye filan artık bakacaz
    150HS > 2008 ST > 2012 ST >

Motosikleti
    2007 FZ6 NAKED
    Ankaradan herkeze selam olsun,merhabalar....Uzunca bir aradan sonra (15 yıl üstü) 2011model 1.200 km de samimi arkadaşımdan komple beyaz renklisini aldım,,velhasıl artık bende gt250 r cı oldum.Bakalım zaman neler getirecek..Herkeze hayırlı akşamlar....

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 99 kullanıcı var. (0 üye ve 99 misafir)

Bu Konudaki Etiketler