Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
22 Mayıs 2012, 21:14
dedektif5 adlı üyeden alıntı
dostum senin depo yan pad ve tankpadlerin aynısından sipariş verdim bir kaç güne gelir umarım karşılaştığımızda pişte olmayız
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
Reklamlar
-
22 Mayıs 2012, 21:57
görkemin motoru kaçırdım şimdi bide ebubekirin motoruda kaçırdım, ille yabancıya satacaksınız motorlarınızı =) bende yarın gidip 2000 model sedan civic alıyorum vazgeçtim almıyorum motor fln :D
-
22 Mayıs 2012, 22:09
hayırlısı olsun ağa...
tanıdık birine gitmesi iyi oldu...
emeklerime değdi hiç değilse...
-
22 Mayıs 2012, 23:12
Arkadaşlar bugun depo kapağini kaldirdim ve içine baktim. Tam benzin giriş deliğinin yan tarafinda küçük bir delik daha var. Siz de de var mi bu delikten
-
22 Mayıs 2012, 23:47
gugukk çok güzel olmuş yakışmış gerçekten tank pad...
-
22 Mayıs 2012, 23:48
izzet. adlı üyeden alıntı
İzzet motoru sola düşürdün mü? Beyaz çizikler görünüyo gibi tam kafa grenajıyla birleşme yerinde. Ya da flaştaan öyle görünmüştür, güle güle kullan iyi bakıyosun motora
-
22 Mayıs 2012, 23:49
ERK4N adlı üyeden alıntı
gugukk çok güzel olmuş yakışmış gerçekten tank pad...
böle yaptırıcam demiş yaptırmamış erkan :D resimlerdekide gökhanın motor :D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
22 Mayıs 2012, 23:56
bütün hyolarda var merak etme kardeş o yanlış hatırlamıyorsam depo tahlıye borusu hatta depoyu cıkarrısan bır ucununda aşagıda acık oldugun görürsün. o deponun içinden geçer yıkamalrda yada yagmur anında depo kapağının kenarından giren suyun deponun içine kaçmayıp ordan tahliyesi içindir.yani o deliğin mantıgı atık su tahlisesidir
-
22 Mayıs 2012, 23:57
MF-Hyo adlı üyeden alıntı
Evet öyle sormuştum doğru
Yazın Konya da olursanız tanışmayı isterim Konya da fazla motorcu tanıdık yok malesef kendimizi yalnız hissetmeyelim
Konya'dan bi moturcu daha eksiliyor hacı, ailem de İstanbul'a taşınıyor artık pek uğrayamam oralara sanırım.
-
22 Mayıs 2012, 23:59
fearlesboyy adlı üyeden alıntı
bütün hyolarda var merak etme kardeş o yanlış hatırlamıyorsam depo tahlıye borusu hatta depoyu cıkarrısan bır ucununda aşagıda acık oldugun görürsün. o deponun içinden geçer yıkamalrda yada yagmur anında depo kapağının kenarından giren suyun deponun içine kaçmayıp ordan tahliyesi içindir.yani o deliğin mantıgı atık su tahlisesidir
Kardeşim ben motoru yikadim. Bir gün sonra çaliştirdim. Gaza bastim stop etti sürekli surekli stop etti. Sonra calismadi. Motorcuya götürdüm benzine su karişmiş dedi. Nasil girdi su depoya anlamadim. 30 tl lik benzinde heba oldu
-
23 Mayıs 2012, 00:03
Alper Kaya adlı üyeden alıntı
böle yaptırıcam demiş yaptırmamış erkan :D resimlerdekide gökhanın motor :D
Bugün motorla yan yattım aptallaştım biraz ya
-
23 Mayıs 2012, 00:09
-
23 Mayıs 2012, 00:12
Alper şu tank pad ve yan pad + jant şeridi olayını nereden çözebilirim Birde motoru arkadaşın depoya sokacaz diye canımız çıkıyor mahalleye koyamıyorum alarmlı disk kilidi düşünüyorum sanırım sokağa koyabilirim ozmn rahatlıkla.. Bu söylediklerimi Sirkecide bulabilir miyim doğubankın arkasında ?
-
23 Mayıs 2012, 00:13
bugay adlı üyeden alıntı
Konya'dan bi moturcu daha eksiliyor hacı, ailem de İstanbul'a taşınıyor artık pek uğrayamam oralara sanırım.
Hadi ya demek öyle .. Gezi planları da yapamayız desene artık . Neyse bakarsın ilerde yolumuz düşer gezeriz bol bol
150HS > 2008 ST > 2012 ST >
-
23 Mayıs 2012, 00:14
güle güle kullanın hacı....
artık benim değil...
-
23 Mayıs 2012, 00:21
ERK4N adlı üyeden alıntı
Alper şu tank pad ve yan pad + jant şeridi olayını nereden çözebilirim
Birde motoru arkadaşın depoya sokacaz diye canımız çıkıyor mahalleye koyamıyorum alarmlı disk kilidi düşünüyorum sanırım sokağa koyabilirim ozmn rahatlıkla.. Bu söylediklerimi Sirkecide bulabilir miyim doğubankın arkasında ?
kadir abi var avcılarda tank pad ve jant şeridini ondan aldım sirkecide alrmı alarmsız disk kilidi bulabilirsin bisikletçiler sokağı var ismine bakma motor dolu :D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
23 Mayıs 2012, 00:28
kadir abi var avcılarda tank pad ve jant şeridini ondan aldım sirkecide alrmı alarmsız disk kilidi bulabilirsin bisikletçiler sokağı var ismine bakma motor dolu :D
Anladım yarın ozaman sirkeciye gideyim disk kilidi için tank pad jant şeridi denk gelirse alırım yoksa avcılardaki kadir abiye başvurucaz perşembe günü He birde bugün tam dönerken 1.ci vitesteydim çok yavaştım arka lastik kaydı nasıl oldu anlamadım motor yan yattı granajda birşey yok çok şükür hafif 2 çizikle kurtardım ama sol ayna ile sol sinyal kırıldı :/ onları da almam lazım orjinal çok pahalı sanırım ya artık uydurucaz bişeyler
-
23 Mayıs 2012, 00:29
ERK4N adlı üyeden alıntı
Anladım yarın ozaman sirkeciye gideyim disk kilidi için tank pad jant şeridi denk gelirse alırım yoksa avcılardaki kadir abiye başvurucaz perşembe günü
He birde bugün tam dönerken 1.ci vitesteydim çok yavaştım arka lastik kaydı nasıl oldu anlamadım motor yan yattı granajda birşey yok çok şükür hafif 2 çizikle kurtardım ama sol ayna ile sol sinyal kırıldı :/ onları da almam lazım orjinal çok pahalı sanırım ya artık uydurucaz bişeyler
led sinyal al 1 çift aynayıda her hangi bir kaynakçıda kaynattır 15tl fialn
-
23 Mayıs 2012, 00:35
led sinyal al 1 çift aynayıda her hangi bir kaynakçıda kaynattır 15tl fialn
Pik mi diyorlar ne diyorlar o malzemeden olduğu için kaynak tutmazmış tam dibinden kırıldı vidanın geldiği yer ikiye bölündü yani kenarlardan kaynak olur aslında ama tutarmı yarın bi kaynakçıya da sorayım bari. led sinyal olayına da bakayım
-
23 Mayıs 2012, 01:48
slm arkadaşlar, yağ filtresini ankaradan alabileceğim yer var mı ? gt250 comet için olacak
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)
Bu Konudaki Etiketler