Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Tolga Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    Arkadaşlar beleş benzin var diyip, motora 2.5 litre şişeden benzin koydum. Sanırım içinde ufak toz yada pislik vardı.
    Motor çok nadirde olsa 5.000 devirde takılıp kalıyor. gazlıyorum ama daha yukarı çıkmıyor. Sonra birden fırlıyor.
    Eski motorlarda deponun hortumunu söküp boşa akıtırdık. Bu 2010 hyosung da böyle bir imkan var mı ? Zamanla atar yada yakar mı ?
    Boşa grenajları sökmeyelim. Bu bahar yorgunluğu yüzünden koala gibiyim. Elimi kaldıracak halim yok.
    2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
    2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Tolga Can adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar beleş benzin var diyip, motora 2.5 litre şişeden benzin koydum. Sanırım içinde ufak toz yada pislik vardı.
    Motor çok nadirde olsa 5.000 devirde takılıp kalıyor. gazlıyorum ama daha yukarı çıkmıyor. Sonra birden fırlıyor.
    Eski motorlarda deponun hortumunu söküp boşa akıtırdık. Bu 2010 hyosung da böyle bir imkan var mı ? Zamanla atar yada yakar mı ?
    Boşa grenajları sökmeyelim. Bu bahar yorgunluğu yüzünden koala gibiyim. Elimi kaldıracak halim yok.
    Beleş benzinden hayır gelmez öyle işte
    Grenajları sökmene gerek yok sadece depoyu söküp ,depoyu motordan ayırdıktan sonra benzini dökebilirsin ama hortumdakileri nasıl çıkartırsın onu bilemiyorum.O kadarına gerek yok sanırım sadece depodakini döküp iyi benzini koyarsan düzelir gibi.Hem bu bahaneyle deponun içinde pislik varsa çıkartmış olursun
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

Chronix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Monster 1200
    Alıntı Ali Feyizoğlu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Grenajları sökmene gerek yok sadece depoyu söküp ,depoyu motordan ayırdıktan sonra benzini dökebilirsin ama hortumdakileri nasıl çıkartırsın onu bilemiyorum.O kadarına gerek yok sanırım sadece depodakini döküp iyi benzini koyarsan düzelir gibi.Hem bu bahaneyle deponun içinde pislik varsa çıkartmış olursun
    depoyu sökmeden önce yandan benzin hortumunu çıkarıp kontağı bir kere açarsanız hortumda ki benzini atıyor. litresi oldu 5 tl biz elimizi temizlemek için sanki musluktan su akıtır gibi benzin akıtıp elimizi temizliyoruz.. şimdi farkettim de çok yanlış yapıyormuşuz.
    Two Against the World

Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200

Motosikleti
    GT 250R BEYAZ
    Arkadaşlar ayna mevzusu açılmışken http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...75371446/detay şu aynalar 2012 gt250r'a olurmu birde bunlar yukarı katlananlardan mı anlayan varsa bi cevaplasın

Motosikleti
    S&T Kanuni GT250R
    Alıntı Tolgahan_35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar ayna mevzusu açılmışken http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...75371446/detay şu aynalar 2012 gt250r'a olurmu birde bunlar yukarı katlananlardan mı anlayan varsa bi cevaplasın
    Evet hocam uygun olur. Ayrıca yine evet yukarı katlanan modelden, ancak ben yukarı katlanandan tavsiye etmem, bence yana katlananlar daha iyi, sonuçta ayarlarken yana katlananı öne ve geri olarak opsiyonel kullananiliyorsun ancak yukarı katlananlar o açıdan pek verimli olmuyor. Ben kullandım çünkü, tabii bu benim kendi görüşüm..

Görkem_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    600 RR
    Şu RR ve F aynaları dıştan oval olduğu icin görüntüyü bozuyo bence.Orjinal ayna daha keskin hatlara sahip olduğu icin motorla uyumu cok daha iyi, işlevsel olarak beğenmeyenler var ama iyi ayarlanınca bence gayet güzel.Ben hem F hemde RR aynasını kullandım, şuandada orjinal ayna var, en cok orjinalinden memnunum.

Tolga Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    Alıntı Ali Feyizoğlu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla beleş olmasına sevinmekten çok üzüldüm yav
    Bugün sökmesi biraz zor olacak gibi, malesef depoyu fulledim. Akşam üstü biraz turlayıp haftasonu iyice bir temizlemek gerekiyor.
    Temizleyemeceğim için eklersem atıklar azar azar gider diye düşündüm. Benim bakım anlayışımda bu kadar olur zaten
    DEpoyu sökerken bize sıkıntı yaratabilecek ve dikkaet etmemiz gereken bir kablo var mı arkadaşlar. Hafta sonu bi el atayım bari
    Zaten ferrari kornayı takarken depoyu hafif kaldırmıştım. Koltuğun altında ferrari korna var. Sizde büyük korna varsa nereye takıyorsunuz ek olarak bunu da öğreneyim.
    2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
    2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i

yashukawa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250r
    daha önce söylendimi bilmiyorum Ali meşhur olmuşsun ilanlara bakarken gördüm :D
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...85742283/detay

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    Alıntı yashukawa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bizim motorlarda ünlü oldu teşir ürünü gibiyik :D
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı yashukawa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Alır almaz satılığa çıkardım motoru İlk gelen motor olunca benim motorun fotoğrafları çekildi
    yashukawa bunu beğendi.
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    tolga kardeş,senin oturağın önünde,deponun arka tarafında tek bir kalın cıvata var.onu söküp öne doğru havaya kaldırırken altında şamandranın kablosu var fişli onu çek.benzin hortumunu çek.kalın bir tahliye hortumu var aşağıya kadar uzanan ona dokunma zaten depoyu kaldırınca o da beraber gelir.
    Tolga Can bunu beğendi.
    DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
    KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE

Motosikleti
    2012-Hyosung GT250R
    Merhaba arkadaşlar uzun araştırmalar sonucu kararımı verdim ve aranıza bende katıldım bugün gt250r aldım.. Rabbim utandırmaz İnşallah pişman olmam

MF-Hyo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 GT250R - 2008 150HS
    Hayırlı olsun hocam. Sıfır mı aldınız 2.el mi kaç model bilgi isteriz, fotoğraf isteriz. Buranın kuralları böyle napalım
    150HS > 2008 ST > 2012 ST >

Motosikleti
    2012-Hyosung GT250R
    Tşk ederim Sıfır aldım 2012 son serisi Foto da paylaşayım hemen..

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:28 ----------

Url olarak paylaşıcam fotoyu sanırım ama onu nasıl yapıcam önce biryere yüklemem gerekiyor herhalde nereye yükleyim bulamadım

gugukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Beyaz Gt250r - Fiat 500L Living
    hayırlı olsun hyo grubu genişliyor ne güzel
    2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz

Motosikleti
    2012-Hyosung GT250R
    Tşk ederim

Motosikleti
    GT 250R BEYAZ
    Arkadaşlar bugün gezerken düşük süratte ön tekerden gıcır gıcır ses geliyor galiba balatadan şu an motor 2000 de orjinal balataları duruyor değiştiriyimmi yada sesi engellemek için ne yapmalıyım

Motosikleti
    2012-Hyosung GT250R
    Ya arkadaşlar ben bu motordan korkmaya başladım daha önce hiç kullanmadım motor.. Ehliyette yok gittik motor aldık hata mı ettim ki ben nasıl kullanıcam bunu :D sanırım sadece sokak arasında sürücem yada sürmeye çalışıcam :D

my91 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung Gt250R
    Hayırlı olsun güle güle kullanın Kırmızı siyah da hoş durmuş yenilerde
    33 KDC 64
    Mustafa YERLİKAYA B rh+ /İTÜ Uçak Mühendisliği-2009

Motosikleti
    Hyosung GT250 R
    Alıntı ERK4N adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar uzun araştırmalar sonucu kararımı verdim ve aranıza bende katıldım bugün gt250r aldım.. Rabbim utandırmaz İnşallah pişman olmam
    Alıntı ERK4N adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ya arkadaşlar ben bu motordan korkmaya başladım daha önce hiç kullanmadım motor.. Ehliyette yok gittik motor aldık hata mı ettim ki ben nasıl kullanıcam bunu :D sanırım sadece sokak arasında sürücem yada sürmeye çalışıcam :D
    Hayırlı olsun kardeşim iyi günlerde kullanman dileğiyle kazasız, belasız Cesaretını sevdım :D hıc motor ustune oturmadan SIFIR motor almak büyük cesaret :D bide üstüne üstluk eglıyette yok :D Wouuw bence evin bahcesınde kullan kardesım :D mahalle arasına bıle cıkma :D

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)

Bu Konudaki Etiketler