Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
12 Mayıs 2012, 01:20
gugukk adlı üyeden alıntı
-unnamed- gündüz fotoları için nezaman gidicen motorun yanına valla merak ettim mavi rengi
ağabey anası belli, babası hala meçhul olan bir şahıs depo yanlarında ki stikırları sökmüş, tank pedi de dibinden zorlamış ama sökememiş...
haberin olsun abim, çok doluyum o konuda...
Reklamlar
-
12 Mayıs 2012, 01:24
Benimde favorim full beyaz
kesinlikle, bir füme cam bir de xenon ya da beyaz ampul taktın mı binme de yanında yat
-
12 Mayıs 2012, 01:27
-unnamed- adlı üyeden alıntı
ağabey anası belli, babası hala meçhul olan bir şahıs depo yanlarında ki stikırları sökmüş, tank pedi de dibinden zorlamış ama sökememiş...
hadi yaa üzüldüm geçmiş olsun sağlık olsun yenisini yaptırırsın fazla pahalı bir şey değildi zaten benimde eski motordan keiti tank padi aynı öyle sökerek almışlardı nerelerine takacaklarsa artık
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
-
12 Mayıs 2012, 01:29
hadi yaa üzüldüm geçmiş olsun sağlık olsun yenisini yaptırırsın fazla pahalı bir şey değildi zaten benimde eski motordan keiti tank padi aynı öyle sökerek almışlardı nerelerine takacaklarsa artık
abim nereye takacaklarını biliyordum da...
edep var bizlerde...
-
12 Mayıs 2012, 01:35
geçmiş olsun hocam
-
12 Mayıs 2012, 01:52
-
12 Mayıs 2012, 02:37
Chronix adlı üyeden alıntı
muhtemelen o Ali'nin motoru. 10. resimde ali de var hatta diğeri de alper sanırım.
doğru tespit senden kaçmıyor :D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
12 Mayıs 2012, 11:03
Pain adlı üyeden alıntı
Hadi hayırlı olsun,çok güzelmiş...
teşekkürler
EsEs026 adlı üyeden alıntı
Bu kadar çabuk cevaplayacağını düşünmemiştim
Hayırlı olsun, kazasız belasız binmen dileğimle Ali
teşekkürler
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
yeni gelen kırmızı beyaz ve kırmızı siyah çok hoş olmuş.. eğer bu tarz devam etseydim yeniden gt250r alırdım....
ali hayırlı olsun allah kaza bela göstermesin...
saolasın abi bu renge aşık oldum cidden güzel yapmışlar
MF-Hyo adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun yeni renk te baya güzelmiş, beğendim. Kazasız belasız sürüşler
teşekkürler
_oXXo_ adlı üyeden alıntı
KIRMIZI BEYAZ cok cikkiss olmuşş
manetlerin asfalt görmesin iyi günlerde kullanasın
teşekkürler
Tolga Can adlı üyeden alıntı
ikinciye hayırlı olsun dostum. Allah kaza bela vermesin. 41.5 kere maşallah. HAAKKKK PUUUU
teşekkürler
yeni renkler çok güzelmiş hayırlı olsun güle güle kullan bir tane nazarlık takta nazar deymesin allah kaza bela vermsin
teşekkürler nazara inanmam ama ufak bişey takıcam
my91 adlı üyeden alıntı
Ali hayırlı olsun motorun çok şık gözüküyo valla ben de mi satıp yeniye göz diksem çok hoşuma gitti valla
saolasın yeni kasalar çok güzel tavsiye ederim
Pistolero_10 adlı üyeden alıntı
@Ali Feyizoğlu,
hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız kullanman dileğiyle
teşekkürler
Serk21 adlı üyeden alıntı
vay vay vay, 2008 R6 gibi olmuş kırmızı beyaz =) iyi günlerde kullanın =)
teşekkürler
berkay8 adlı üyeden alıntı
güle güle kullan nazar deymesin
teşekkürler
Zippo's adlı üyeden alıntı
Ali,ben almış kadar sevindim.Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız güzel günlerde kullan.Renk uyumu bu kadar güzel olabilir.Aprilia RS 125'e benzemiş.Darısı benim başıma.Benim tek çekincem Taa tuzlada oturuyorum.Alırsam bakımları filan nerde yaptırıcam.Ayrıca anadolu yakasına gelme gibi bi plan yaparsanız motoru yakından görmek isterim.Tekrar hayırlı uğurlu olsun
Saolasın darısı başına o taraftan geçtiğimde haber ederim. stkanuni.com.tr den bak istersen anadolu yakasında en yakın servis sana kaç km diye fakat bakımlarda gidersin 50km yol yapsan çok değil yani bu aletler fazla yakmıyor :D
saolasın,tabi ben zaman geçtikçe paylaşımda bulunurum
rq7 adlı üyeden alıntı
beyler bende gt250r için kapora verdim yakında aranızdayım inşallah
ali kardeşimizin de yeni makinesi hayırlı olsun güzel renk, tabi banada hayırlı olsun
teşekkürler darısı başına
Ali hayırlı olsun..
güle güle kullan...
teşekkürler
monur00006 adlı üyeden alıntı
depoda hyosung yazan kırmızı siyah mükemmelmiş. umarım o da gelir de 2-3 sene sonra 2.el alırım birinizden
hocam hepsi türkiyeye gelince hyosung yazıları sökülüp st kanuni stickerları yapıştırılıyor,motor bloguda aynı şekilde türkiyeye geldiğinde yan kapak değiştirilip st kanuni baskılı olanı takılıyor
---------- Post added at 10:03 ---------- Previous post was at 08:53 ----------
Küçük detaylar:
Yeni rengin stickerları hoş fakat depo üzerindeki sticker folyo kuralkan tarafından yapıştırıldığı çok belli oluyor folyoda kalite yok.O biraz kötü duruyor gibi geldi bana ama onu söküp aynından kestiricem st kanuni yazısındanda kurtulmuş olacağım bu sayede.
En son gelen seride beyin farklıydı fakat beyni öyle ol orta bırakmışlardı akünün üzerine,şimdi bu seride şasenin oraya küçük bi parça ekleyip beyni oraya sabitlemişler daha sağlıklı bir iş olmuş.
Bunlar dışında 2012ilk seriden bir farkını göremedim daha.
2008 ile karşılaştırma yapacak olursam eğer:
Oturuş pozisyonu çok çok farklı ama eski kasa daha rahattı gibi geliyor bana,yeni oturuş pozisyonunun artısı ise motora tam olarak hakim oluyorsunuz daha ileri doğru bir oturuş sunuyor.(kısa boylu arkadaşların işine yarayacaktır) bende boy 183 olduğundan hertürlü oynuyorum
Aydınlatma...Önceki motorumda resmen görmüyormuşum! birde far içi karartma yaptıktan sonra iyice görüş mesafem daralmıştı fakat bunun aydınlatması gerçekten tatmin edici.kısalarla 3şeritli yolu aydınlatabiliyor uzunları yaktığımdaysa görüş mesafesini 4katına uzatıyor.
acaba farklı mercekmi kullandılar? bunu arkadaşlarınkiyle karşılaştırıp tekrar yazarım.
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
12 Mayıs 2012, 13:08
2011 ile 2012 arasındaki fark galiba sadece beyin onun dışında bir fark yok gibi geldi bana
-
12 Mayıs 2012, 15:16
Ali daha var mı ellerinde acaba ? Bide hangi renkler mevcut yeni olanlardan.
-
12 Mayıs 2012, 15:58
kırmızı-siyah ıda var ekrem oda hoş :D bide yeşilyurt motor var anadolu yakasında stkanuni servisi olarak o sana yakındır tahminim
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
12 Mayıs 2012, 16:01
Alper Kaya adlı üyeden alıntı
kırmızı-siyah ıda var ekrem oda hoş :D bide yeşilyurt motor var anadolu yakasında stkanuni servisi olarak o sana yakındır tahminim
Yok alper ya kırmızı siyah değilde tamamen kırmızı da olur ya da tamamen beyaz.Yeşilyurt bana yakın kartaldaymış ptsi gidip bakıcam.
-
12 Mayıs 2012, 16:02
2011 ile 2012 arasındaki fark galiba sadece beyin onun dışında bir fark yok gibi geldi bana
evet beyin farklılıkları var buna bağlıda bazı mazemelerin yerleride farklı oluyor daewoo ve delphi die 2 beyin var delphi ler daha yeni olanlar
-
12 Mayıs 2012, 16:15
Gelecek ayki partideki motorlarında çoğu satıldı diye biliyorum bayileri bi ara istersen ama yeni renk sadece çakırca getirdi bu partide çakırcayla görüş bi
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
12 Mayıs 2012, 16:43
Anladım ali teşekkür ederim.İlla yeni renk olmasına gerek yok ya.Ama olsa iyi olur tabi.Onun dışında sadece kırmızı veya beyaz olabilir.Gidip bi kartaldaki bayiye bakayım
-
12 Mayıs 2012, 17:08
Anladım ali teşekkür ederim.İlla yeni renk olmasına gerek yok ya.Ama olsa iyi olur tabi.Onun dışında sadece kırmızı veya beyaz olabilir.Gidip bi kartaldaki bayiye bakayım
dün ordaydım...mağazada göremedim....
tam beyaz yada tam kırmızı olanı...
yine de ara sor...öyle git istersen...
-
12 Mayıs 2012, 17:54
Devamlı düşük devir düşük viteste hararet sorunu varmı bu 2011 lerin acep
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
-
12 Mayıs 2012, 18:28
hararet sorunu yok diye biliyorum ben hergün haliçten erenköye geçiyorum o trafikte düşük viteste gidiyorum hergün sorun yok
-
12 Mayıs 2012, 20:34
Hyosunglar, Yağ sogutmalı olduğu için Hararet sorunları yoktur. Yalnız cok sıcak yaz günlerinde, sehir içerisinde fazla kullanmamanızı tavsiye ederim...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
12 Mayıs 2012, 21:42
Ali Feyizoğlu adlı üyeden alıntı
Gelecek ayki partideki motorlarında çoğu satıldı diye biliyorum bayileri bi ara istersen ama yeni renk sadece çakırca getirdi bu partide çakırcayla görüş bi
aliiii motorun rengi süper güle güle kazasız belasız kullan bende siyah kırmızıya bayıldım
[B][I][COLOR="#FF8C00"]MOTOR BİR ARAÇ DEĞİL BİR TUTKUDUR... [/COLOR][/I][/B] ::tutkuy:: BİZE DELİ DİYENLER BİNSELER BİR KERE O MOTORA NELER KAÇIRDIKLARINI ANLASALAR OZAMAN BAKALIM NE DİYECEKLER ... ::pokey::
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)
Bu Konudaki Etiketler