VAR ZATEN HYO ASLINDA ST KANUNİ HEMDE 9 TANE ALDIM
VAR ZATEN HYO ASLINDA ST KANUNİ HEMDE 9 TANE ALDIM
abi kışın ortalarında mı düşer fiyatlar yoksa başlarında mı?
facebook.com/kaskafa
Ekim ile Mart arası düşer fiyatlar
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
aralık şubat arası en düşük fiyatlar oluyor esasen ekimdede daha o kadar düşmemiş oluyor biliyorum ben
marttada fuar war saten o zamanları düşük oluyor ölü sezondaki gibi
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
caka kardeşş nasılsınn.. sen hep akşamları mı takılıyon gündüzün msn de göremıyom senii ....._???
bıde sey dicemm şu motoru satmak için bı kaç site sölede satalım yaaa
gt250r yi çekelim altımıza yaaa.. arkadaşlarrr buı yardım cı olun bilen varsa ..şimdiden tşkler..
" TuTKuNuN TuTKuSuYuM ; oLmAzSa oLmAz; RivRivHOCA."
Aga ; NapaLım bu aralar biraz işlerimiz var.. Yoksa full netteyim
www.sahibinden.com 'a ilan bırak ordan cabucak gider motorun
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Ama bu motor SS motoruna sahip değil.Yani sıralı değil, dört silindir değil, V2 75 derecelik bir tur motorunun motor özelliklerini taşıyor.Normalde bu motorların alt devirlerde şahlanması gerekmez mi?Hyo sadece SS görünümüne sahip bir motor özellik olarak SS ile uzaktan yakından(fiziki görünüm hariç) alkası yok deniyor.Test sürücüleri de bu fikirleri aktarıyor.
Yanlış anlaşılmasın motoru karalamıyorum bu motor benim de hayallerimi süslüyor.Parayı bulursam hemen alacağım.
6700 liraya 0 km nude modelleri satılmakta sahibinden.com da haberiniz olsun, oturuşu da rahat olur muhtemelen cebinizi de yakmaz
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
kışın ucuzlasada alsak ya
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
@KARDAĞ sadece hyosung mu yoksa hiçbir motor mu ucuzlamaz diyorsun?
facebook.com/kaskafa
evet hiçbiri ucuzlamaz çok çok satıcı biraz daha müsamalı olur o müsamayıda zaten yazın ortasında bile sıkı bir pazarlıkla yaptırabilirsin,yani satıcı sıcak parayı sever kışın niye ucuzlamaz dersen,bu şirketlerin politikasıdır,politika şudur: kampanya,indirim,ve benzeri koşullar müşteriyi herzaman beklenti içerisine sokar,tertip düzen kalkar müşteri daha ucuzunu arama eğilimine gider ve rekabet başlar,rekabet ise satıcıya zararlı bir şeydir,ve en nihayetinde sonuç olarak cüzzi mkitarda indirim olsada ciddi bir indirim beklemeyin,beklediğinize değmez yani ama 2.el sahibinden bulursanız tabiki kışın karlı havada fiyat düşecektir.gerçi sıkışan adam yazında ucuza verebiliyor
hmmm teşekkürler bilgilerin için ya bende 2.el almayı düşünüorum zaten inş şöle temiz bişey bulursak hayırlısı..
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
2. elde paranız varsa yüksek model, düşük km bakın arkadaşlar.Aksine ucuz olsa da bakmayın üzülürsünüz.Bunu ben tecrübe ettim sizlerin de yaşamanızı istememTabi bu arada bildiğiniz kaliteli bir ustaya mutlak suretle ki götürün!!!
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
evet ya bi ustaya yani güvendiğimiz birine götrmek şart..2.el aliosun okadar para veriosun sorunla karşılaşmayalım kısmet işi tabi bide hayırlısı allah herkezin gönlüne göre versin
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
geçen konuşması geçmişti bunun ama çoğu serviste bunu anlayamıyor işte maalesefki kahretsin neden ninjaların 2. elleri daha yokki diyorum ...
hem 6 ileri hem daha dayanıklı bir motora sahip (top speedler ort. aynı 6 vites olduğuna bakmayın) he ama şu war gt 250 r'a göre yapısı biraz daha ince lastikleride aynı şekilde...
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)