can sıkıntısı baş gösterdi..
moral sıfır..
çözüm yolu yola çıkmak gibi gözüküyor..
herhalde çıkacam....
can sıkıntısı baş gösterdi..
moral sıfır..
çözüm yolu yola çıkmak gibi gözüküyor..
herhalde çıkacam....
Görkem Dostum ;
Bu nasıl videodur böyle, resmen başım döndü
Turlamadan çok, Playstation Motor yarışı gibi geldi. Çukurlara girmezsen, yayalara çarpmazsan puan alacağın türden.
O nasıl bir trafiktir. , Virajlı, Düz, Asfaltı temiz, 5 metre alan içinde 6 logar kapağı olmayan yollara ne zaman geçeceğiz
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Yurt dışından alışveriş yapamayanlar veya bir ay kargo beklemek istemeyenler için,aparatı artık kullanmıyorum isteyen varsa ilan http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...3329207/detay/
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Hocam burda böyle, hele iş cıkışı karşı yakaya arabayla geçmeye kalkınca, abartısız 2-3 saat sürüyo.Tabi motorla o 1 saat, belki bi saatinde az altına iniyo.Normalde trafik olmadığında 20-25 dakkalık yol.
Al tabi hocam bu aletin zevkini hiç bi şeye değişmem. Fiyatı uygun, benzini uygun, tipi 1000 cc racing, gezerken verdiği zevk paha bicilemez.
Zamanında cross motorum vardı (cin malı), etrafımdaki herkez dalga geciyodu "istanbulda ne işin var ya, zaten heryer dümdüz asfalt, hadi memlekette olsan neyse(karadeniz)".
Onlara o zamanda laf anlatmaya calışıyodum gerci ama birazda kendi kendimi avutuyorum gibi geliyodu...
Asfalt motoruna geçtikten sonra haklı olduğumu kendime kanıtladım.
Sendeki gopro, arkadaşının değilmiydi ? Aldın mı yoksa, o yüzdenmi satıyosun bunu ? Eğer öyleyse bende gopro düşünüyorumda, tabi bi süre bunu kullanıp bu hobinin bana uygun olup olmadığını anladıktan sonra...
2012 MODEL APACHE SAHİBİYİM. 2009 ÜZERİ HYSOUNG TAKASI YAPMAK İSTEYENLER WAR İSE KONUŞALIM ARKADAŞLAR PM DEN MESAJ ATARSANIZ SEWİNİRİM MOTORUM DAHA 1 AYLIK 1200 KM REDE
Merak ettimde bizden kimler motorunu satıyor? bi yerden param geldi de ya kredimi kapatıcam yada bi motor alıcam, temiz sıfır sorun,yüksek modelli ve uygun fiyatlı moturunu satmak isteyen varsa PM atabilir.
Karadeniz - Giresun.
Motorumun ben zin ışığı yanmıştı o halde 50 km gittim sonra 50 tl lik benzin bugün mecidiye köyde benzin bitti km ye baktım 310 km yazıyordu sabah sabah benzinci aradım ama gidilen km bence çok iyi gibi benzin zamlarından sonra gayet makul geldi
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
arkadaşlar ben 2 motorda yan grenaj koruma takozlarıgördüm nası birşey merak ettim motora yeni başlayacağım haliyle grenajlara bayağı bir yük inecek acaba motor düştüğü zaman tam koruma sağlıyor mu bilen var mı :D?
Hayattan Motorumu Alın Geri Neyim Kalır Ki?
Melikşah Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği (Tam Burslu)
ne kadar saçma bir ilan olmuş??? resimler başka motor başka yazılan bambaşka http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...83379747/detay
[B][I][COLOR="#FF8C00"]MOTOR BİR ARAÇ DEĞİL BİR TUTKUDUR... [/COLOR][/I][/B] ::tutkuy:: BİZE DELİ DİYENLER BİNSELER BİR KERE O MOTORA NELER KAÇIRDIKLARINI ANLASALAR OZAMAN BAKALIM NE DİYECEKLER ... ::pokey::
böyle giderse düzgün bir usta bulamayacağım haliyle motor yatmaya devam edecek... bu sıcakta yürümek çok koyuyor bana
merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 yıldır garajda yatan gt250rımı bugün çıkardım ve yağ buji değişimi yaptım makına sorunsuz çalısıyor bırkaç eksiği var yardımlarınızı bekliyorum. 3yıl önce ufak bir kaza atlattım motor kaydı altımdan grenajlarında çizikler olustu kırık yok sinyaller ve aynalar kırıldı.şimdi tekrar kullanmak ıstıyorum ayna takımı ve sınyal takımı lazım nereden bulabılırım. motorum 2006 model 2200km de istanbuldayım
Hocam sirkecide motorsiklet sokağının orda tek yedek parca satan bi mağaza var, ordan almıştım sinyalleri tanesi 7,5 tl. Aynalarda vardır muhtemelen.
Hocam sorması ayıp 3 yıl neden yatırdınız ? satmayı veya kullanmayı düşünmedinizmi ? ben kış zamanları 5-6 ay yatıyo diye dayanamıyorum...
XT 660 almak üzere satılık motorum var. İlgilenenlere teşekkürler.
ANKARA'da satılık gt 250r
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...80494345/detay
380 km yol yaptım...
rahat ve huzurlu bir yolculuktu...
kazasız belasız geldim şükürler olsun, 60 liralık benzin sarfiyatım var...
@-unnamed-
Sıcak havalarda sarıyo tabi gezmek. Valla can sıkıntısından patlayarak evden cıkıyorum bende, motor üstünde gecirdiğim yarım saat bile dünyanın en mutlu insanı yapıyo beni.
Bu arada konuyla ilgisi yok ama "V for Vandetta" yı yeni izledim, sağlam felsefi filmmiş ya, cok şey kacırmışım bunca zaman izlememekle.
eyvallah arkadaşlar(:
@zippo;
hacım hiç takmaya bile uğraşmıyorum onları(:
aynları kapatınca zaten çıkarıyorum, tak çıkar dert yav(:
@görkem;
ağa yaz kış geldiğim yollar...
bi tek karda gelip gitmedim, onu da deneyecem herhalde(:
on numara filmdir bu arada -v- kaç kere izlediğimi hatırlamıyorum(:
sıcak hava da gezdinmi birde katil oluyorsun buyrun size mezarlık resmi(:
sinek mezarlığı;
Şu an bu konu içerisinde 148 kullanıcı var. (0 üye ve 148 misafir)