Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    gugukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Beyaz Gt250r - Fiat 500L Living
    r125 çok güzel motor r250 olsa fiyatıda uygun olsa direk alırım hatta bazen r125 mi alsam diyorum ama hızı yetmeyeceği için hiç bulaşmıyorum. r125 bence daha güzel hyoyu çok sevirim ama r125 görüntüsü beni bitiriyor açıkçası
    ogi bunu beğendi.
    2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    görken dikkali bakarsan bir valiz bir sırt çantası yarım çuval (içinde bulgur un falan var) 1 litrede sentetik yağ var.... tam ağırlık bir artçıdan fazla ve inanılmaz tekere geliyordu makine.... bu arada depo granajlar keyfe keder boyatılmıştı.....
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

Zippo's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 600F ABS
    Alıntı Görkem_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam şahsi fikriniz demişsiniz ama bu iş kişiden kişiye göre değişen yoruma acık birşey değilki, Ölcüler ortada, hatta direk cm cinsinden ortada.

R125 bencede daha sportif duruyo, modern cizgilerle keskin hatlara sahip.Zaten Yamaha'nın tasarımına laf ettirmem, benim hyosung'la birlikte favorimdir.
    Hyosung'umun herşeyine laf söyletirim, depoma dokundurtturmam, son derece kaslı ve şekilli.Hatta bi ara r6 ya r1 e geçme fikrim vardı, o zaman bile düşünüyodum, hyosung'un deposunu özlerim, cok ararım diye.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:46 ----------

@TEKTEKER_RAMÇO Alet güzelmiş ya, özelliklede rengi . Yanlız nası yüklemişsin öyle kamyon gibi, ben park halindeyken üstüne kask koymaya kıyamıyorum...
    Kağıt üzerindeki verilerden bahsetmemiştim.Ölçü olarak hyosung tabiki daha kalıplı.Ben gözüme gözükeni söyledim.R125 ebat olarak aynı olmasada bütün olarak şekli ve çizgileri daha keskin ve daha tok gözüküyo.İşte diyorum ya,hyosung un deposu evet çok kalıplı ama bi şekle şemale girseymiş keşke.Yoksa büyüklük yönünde kıyaslamadım depoyu.Bakın r6 :

YZF 125

Ninja 250

Hyosung gt 250 r

Sadece depo olarak kıyaslıyorum.Ben baktığımda hyo hariç hepsinin estetik olduğunu görüyorum.Bana aşırı şekilsiz şişirilmiş,motorun üstünden ve yanından taşmış gibi geliyo.Bu segmentte deposunu sevmediğim 2 model var.Yeni kasa cbr 125-250 ve hyo.
    Tolga Can bunu beğendi.

Motosikleti
    FZ6
    bu krank olayından sonra aklıma farklı farklı motosikletler geldi ne yapsam diye...

cbr 250 düşündüm ama kıyaslama yaptıgımda gidon yüksekliği bana hiç race motor hissi yaşatmadı

sonra okulun çarşısında siyah bi r125 gördüm , yandan görüyodum tabi uzaktan r6 sandım , yaklaşınca r125 oldugunu farkettim , görüntüsü hoşuma gitti ama tekerleri çok ince geldi bana ama kalıbı ve gidon yüksekliği race havası veriyordu
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...83329244/detay

şu ilandaki 3. resime bakarsanız r1 r125 ve r6 , yandan bakıldıgında çok hoş ama işin arka yüzü biraz cılız kalıyor hatta yamaha bayiine gidip incelemek istedim ama daha getirmediklerini şu an sipariş aldıklarını söylediler

asıl konuya dönersek bu hyosung lanet bişey , evin altında yatmasına rağmen bakmadan gidemiyorum , emektar sonuçta 5bin km kullanabilmiş olsamda bakınca iç geçiriyorum. görüntüsü insanı fazlasıyla cezbediyor dönüp dolaşıp hyosung'ta karar kılıyorum

UNdocab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    @ramço Son fotoğrafta eşyaları bağlama şeklini görünce aklıma bir deyim var o geldi. "Deli bağlar gibi bağlamak" tam bunu yapmışın hacı :D

Motosikleti
    HusaberG Sf650
    ben anlamıyorum nasıl o kadar km gidebiliyorsunuz...
    kullanıcılara soruyorum ki adamlar işi bilen insanlar en fazla 300 km diyorlar..
    servis usta başına soruyorum göreceği en fazla 300 km'dir diyor...
    burada 500 km ye dayandıran var...
    benim motor 2010 model 280 km uzun yolda gidiyorum...

Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    Alıntı -unnamed- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kullanıcılara soruyorum ki adamlar işi bilen insanlar en fazla 300 km diyorlar..
    2010 model naked motosikleti olan arkadaşım da var o da neredeyse benimle aynı değerleri yakıyor.
    Bizim bu değerleri yakmamızı ise CBF150'ye borçluyuz. Grupta bitane var da 110km hızı geçemiyoruz onun sayesinde. Bu da bize az yakıt tüketimi olarak dönüyor

Yine de kesinlikle yanlışın var. Hadi 300 olsun hesaplaması kolay olsun.
    17/300 hertarafı 3'e bölelim 5,6 LT /100KM yapar. Bu da neredeyse GT650nin şehir içi trafikte yaktığı benzine denk bi rakam. İmkanı yok böyle bi yakıt tüketiminin.

Aşağıdakiler sende mevcutsa "var"

1-) Egsoz orjinal mi? Orjinal olmayanlar egsozuna göre 100km de 1- 1,5lt ye kadar fazla yakmasına sebep olabiliyor.
    2-) 300km'nin tamamını 10Bin devir de mi gidiyorsun. Vitesleri dahi 10Bin devirde mi değiştiriyorsun?
    3-) Silindirlerin senkron ayarı mı bozuk?
    4-) Bujilerin mi çok kötü durumda
    5-) Hava filitren mi artık dolmuş taşmoş pislikle?

Eğer yukarıda saydıklarımın 1-2 maddesi varsa fazladan 1-1,5lt yaktırabilir. Maddeler çoğaldıkça yaktığın benzin artar.

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    Alıntı UNdocab adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @ramço Son fotoğrafta eşyaları bağlama şeklini görünce aklıma bir deyim var o geldi. "Deli bağlar gibi bağlamak" tam bunu yapmışın hacı :D
    müdür yük ağır ve o şekilde yozgat çorum kırıkkale ankara bolu dolaşıp geldim..... o şekilde bile bence yetersiz bağlanmış..........

---------- Mesajlar birleştirildi - 06:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:42 ----------

ebubekir sende ybr varken ve karamürsel e giderken san bişey demiştim hatırlıyormusun.. düşük vites yüksek devirde kullanıyorsun.. dikkat et hemi çok yaktırırsın hemi motor ömründen yersin demiştim... bence bununla alakalıdır...
    -unnamed- bunu beğendi.
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

MF-Hyo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2012 GT250R - 2008 150HS
    Yakar yakar 5 lt. Ses için bu yakıta katlanıyorum ben de başka bişey değil yoksa
    150HS > 2008 ST > 2012 ST >

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    Alıntı MF-Hyo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yakar yakar 5 lt. Ses için bu yakıta katlanıyorum ben de başka bişey değil yoksa
    sat kurtur 5lt yakıyosa benden 1.5lt fazla yakıyosun hadi cok basam 1lt fazla yakıyosun :D
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

Motosikleti
    HusaberG Sf650
    @UNdocab; @Ramço;
    kardeşim orjinal ekzoz, hava filtresi bujiler temiz, yaptığım en yüksek hız 120 dir..
    en fazla 7000 devirde vites değiştiriyorum...
    e ani hızlanmalardan çok darda kalmadıysam kaçıyorum...

Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    @UNdocab; @Ramço;
    kardeşim orjinal ekzoz, hava filtresi bujiler temiz, yaptığım en yüksek hız 120 dir..
    en fazla 7000 devirde vites değiştiriyorum...
    e ani hızlanmalardan çok darda kalmadıysam kaçıyorum...
    senin motosiklet enjeksiyonlu mu karbüratörlü mü?

Motosikleti
    HusaberG Sf650
    enjeksiyon....

Tolga Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    Benzin bitince kırmızı ışık nerde yanıyor arkadaşlar :D
    Ben daha o kırmızı ışığı göremedim. 1 çizgi kala benzin çizelgesi yanıp sönmeye başladı. Bu şekilde kaç km yol gidebilirim.
    Birde benim egzoz (orjinal) işten eve geliyorum. 10 km, egzoz alev alev yanıyor. 2 saatte soğumuyor. Üstüne de branda çekmek için bekliyorum.
    Herkeste bu dert var mı ? Bana özel extra bir şey mi Karbon egzoz alsam bu sorundan kurtulur muyum ? 500-600 TL satılan karbonlardan.
    şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
    2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
    2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i

dedektif5 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Tolga Can adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benzin bitince kırmızı ışık nerde yanıyor arkadaşlar :D
    Ben daha o kırmızı ışığı göremedim. 1 çizgi kala benzin çizelgesi yanıp sönmeye başladı. Bu şekilde kaç km yol gidebilirim.
    Birde benim egzoz (orjinal) işten eve geliyorum. 10 km, egzoz alev alev yanıyor. 2 saatte soğumuyor. Üstüne de branda çekmek için bekliyorum.
    Herkeste bu dert var mı ? Bana özel extra bir şey mi Karbon egzoz alsam bu sorundan kurtulur muyum ? 500-600 TL satılan karbonlardan.
    şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
    benim de brandam delik deşik oldu sıcak egzoz yüzünden, bi de eriyip egzoza yapıştığı için iz yapıyor dikkat etmek lazım..

Chronix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Monster 1200
    enjeksiyon....
    odan da boş bir yer ayarla.inan motorunu koyunca odanın havası değişecek çok havalı olucak hemde 5lt benzin tüketmeden=)
    Two Against the World

Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200

Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    enjeksiyon....
    egsoz orjinal ama cok ses cikarsin diye ici bosaltilmis degil eminsin degil mi? Yani bi tuhaflik var ve mutlaka bi yerinde sikintisi var o motosikletin. Bu dedigin sartlarda ben surekli 150km ve ustunde gitsem bile okadar yakmaz herhalde motosikletim.
    -unnamed- bunu beğendi.

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    100 KM DE ; Devirli ve düşük devir karısık kullanımda max yakacağı; 4 Litredir Hyosungların
    Ben R1 ile 100 km de; 6 Litre yakıyorum
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Görkem_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    600 RR
    Benzinle ilgili kafasında soru işareti varsa, yabancı forumlara bakarak daha geniş caplı bi araştırmayla daha net bi sonuca ulaşabilir.

Motosikleti
    kymco süper 8
    Alıntı cakalaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    100 KM DE ; Devirli ve düşük devir karısık kullanımda max yakacağı; 4 Litredir Hyosungların
    Ben R1 ile 100 km de; 6 Litre yakıyorum
    hadi canım

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)

Bu Konudaki Etiketler