KARDAĞ kanuni bayiisi, dedikleri kendi düşüncesi ama kendisinin kanuni bayiisi olmasına karşın bi 6 ay gt250r kullanıp bize tavsiyerini aktarsa burda daha guzel olurdu dıye dusunuyorum
KARDAĞ kanuni bayiisi, dedikleri kendi düşüncesi ama kendisinin kanuni bayiisi olmasına karşın bi 6 ay gt250r kullanıp bize tavsiyerini aktarsa burda daha guzel olurdu dıye dusunuyorum
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Nedense bana da öyle geldi
Hadi ben yalan söylüyorum diyelim.Erhan sen de HFC üyesisin.Hani sen de bu motordan almaya çalışıyorsun.KARDAĞ'ın yazdığı sorunlarla karşılaşan kaç kişi gördün?Ayrıca sen kaç kişi gördün şimdiye kadar 4000 ytl'ye hyosung gt 250r alana?Kaç kişiye 6.000 ytl altı para teklif ettin de sana bayıla bayıla hyosung'unu satmak istedi??
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
işkembeden atıyosun demek terbiyesiz bir laftı muhataba almıyorum,bu motoru satıyorum biniyorum,servisliğini yapıyorum ve motosikletin içinde büyümüş teknik eğitim fakültesi okumuş ve motor öğretmenliği yapmış birisi olarak yeterince teknik bilgim var,burada lafım sana değildi almak isteyen arkadaşları bütün iyi niyetimle uyardım gerisi kendilerine kalmış, sahibinden.comda acaba günde kaç tane motosiklet satılıyor.ciddi bir pazarlıkla nekadar düşeceklerini bilemezsin belliki hiç büyük motor almamışsın,dediğin sitede 9bin lira denilen cbr 600 bende 7000 lira ama satılmıyor,o sitede yıllardır durupta satılmayan motorlar var. kimse kendine görev çıkartıpta iyi niyetli arkadaşları etkilemesin
işkembeden atıyosun ithamımla haddimi aştıysam özür dilerim sayın KARDAĞ.Bunda kaç gündür motor aramamın da etkisi var.Sahibinden.com'da bir hafta içerisinde yanılmıyorsam 11 kişiyi aradım.7.000 ytl fiyat isteyenlerden nakit vericem dediğimde en çok düşen 6400'e düştü.6500 isteyenlerden inanın 6000'e inen pek olmadı.CBR'ın piyasası nedir ne değildir bilmem zaten şu aşamada beni de ilgilendirmez fakat hyosung gt250r'lerin 2. el piyasası çok canlı.Hyosungfunclup sitesinde de 2. el kısmını takip ediyorum.Ne zaman ki bir ilan koyulsa illaki kısa süre içerisinde satılıyor.Ayrıca bahsettiğiniz sorunlarla karşılaşanı da henüz duymadım.
Eğerki bahsettiğiniz gibi 4000'e 2007 model düşük km'de bir hyosung gt250r bulursanız(temiz-kazasız olması koşuluyla) ben sizden 5000 liraya almaya hazırım....
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
KARDAĞ abi sen bu işin içindesin satıcının belini hertürlü kırar 6 bınlık makınayı 4 bine alırsın osmaniyeden istanbula aynında gider alırsın. sen bu işin tüccarısın çünkü sen haklısın bişi demedi kimse seni tanımayanda olabilir ben tanıyorum bılıyorumda soyluyorum.
binen adam makınasını kotulemez.
binemeyen adam iyi duyduklarını degılde kotu duyduklarını hep aktarır.
ama binmek isteyipte kotu yanlarını duymamazlıktan gelen arkadaslarımızda var.
herseyde bir hayır var . gercekten 600luk 4 sılındır bir ss gibi yorulmayacak bir makina. yuksek devirde yaglama yok bu gercek. ama bunu bilerek kullanan insan ne krank krar nede biyel kollarını eğer. bu makınanın goruntusune asılıp ne lastık yamaya kalkıcaksın nede basacaksın.
senin uyarını ben kendini bilmez sadece ss manyakları hız manyaklarının ciddiye almasını umarım. bilgilendirmen için tşkler
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
arkadaşlar k.bakmayın ben sonradan okuyunca ağır olmuş biraz,kafamın bozulduğu nokta size yardımcı olmaya çalışıyorum ama böyle tepki alınca şaşırdım,kendi sattığm malı niye karlayim ama eğriyi doğruyu masaya yatırmak lazım uyarmak lazım,sıfır km al 2. el alma alacaksanda,7800 liraya sıfır ayarlarım sana
KARDAĞ abim düşüncen için çok teşekkür ederim.Sıfır alacak kadar param olsa zaten hiç durmam ama 5.500 lira paramız var.Geçen hafta motorumu sattım.Hem motorsuzluktan acayip sinir oldum, hem de bir türlü istediğim gibi motor bulamıyorum.Bu yüzden 4000'den fazla vermeyin diyince sen ben de biraz sert çıkıştım özür dilerim...
Bu arada özeline bakar mısın abi
karşılıklı bi yanlış anlaşılma oldu bütün arkadaşlardan özür dilerim
hadi öpüşün bakalım
KARDAĞ abi 7800 e plaka falan dahil mi
facebook.com/kaskafa
Valla iki arada bir derede kaldım.2006 2250 km'deki comet'i mi alsam yine 2006 7500'deki sadece bir kere devrilmiş r modelini mi
KARDAĞ iyi valla güzel fiyat ben babamı ikna edebilirsem 0 alcam da
Almayı düşünenler kaçırmasın bence..
facebook.com/kaskafa
Şu an bu konu içerisinde 113 kullanıcı var. (0 üye ve 113 misafir)