bu tip motorlarda bazen düşük km'lerde çıkıyor...
doğrumu yanlışmı motor başında anlaşılııyor..
benim motorda 2010 10.ay trafik çıkışlıydı, 1850 km'deydi...
bu tip motorlarda bazen düşük km'lerde çıkıyor...
doğrumu yanlışmı motor başında anlaşılııyor..
benim motorda 2010 10.ay trafik çıkışlıydı, 1850 km'deydi...
Ya resimler dandik, pek birşey belli olmuyo, birde motor car camur icinde, nası anladınız egzozun durumunun kötü olduğunu, belki bi yıkayınca pırıl pırıl olacaktır .
Tabi kesinlikle öyle demiyorum sadece başına gitmeden belli olmaz diyorum.
Belki olmuştur ama, ben yıllardır buradayım hiç görmedim.Direk dediğin gibi siyah şeffaf camlar var zaten sahibindende bak, daha orjinal olur en azından.
Karadeniz - Giresun.
Benim motor 2008 yaz trafige cikisli ama 14 bin km civarinda 2010 ocakta aldim 5bin km civarinda anca yaptim. Niye dersen, istanbulda okuyorum ailem haliyle gondermedi yatiyo memlekette 2 aydir domunamadim bile :( yilin buyuk zamani ayriyim, yatiyo motor hic hosuma gitmiyo bu durum , satmaya da kiyamiyorum. Naapsam bilemedim.
Çok kaliteli fotolar çektim deyince bi zoom yapayım bakalım nasılmış diye içimden geçti sonra gördüm :D
Aga bak eğer fotoda ışık sebebiyle yanılmıyorsam o ayna kesin kaynaklı. İyi incele iki aynanın da dibinden gelen açısı aynı mı.Kırık diye düşündüğümde açı yok dümdüz gidiyor ve dibi kaynak sebebiyle kalın gözüküyor.
Ben 2010'da Racer 200cc aldım. Sadece 3.000 km yaptım. 2012 de sattım.
Alan arkadaşım. 5 ayda o rakamı 33.000 km ye çıkardı. Kullanıcıdan kullanıcıya değişiyor.
Birde ben motoru cillop gibi verdim. Motora temiz bakarsan temiz kalıyor. Yağmurda, çamurda, temizlemeden kenara atarsan.
Çürür, dökülür. Ölür o motor ÖLÜR :(
Şuan GTR250 de 20 günümdür. 200 km de ben gitmeyi bilmiyorum galiba :D
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Anladım yoksa farkedilcek gibi değil yani.Bu arada dibten beridirli kalın gelmesinin sebebi siyah oje, kaynak yok yani.Şimdi diceksin niye o kadar kalın sürdün, ince sürünce şeffafımsı gibi oluyo ve alttaki beyaz az cok belli oluyo gene, o yüzden kalın cektim ama eskisinden daha iyi oldu bence, en azından şu haliyle göz almıyo, hele anlamayanlar falan incelese bile farketmez
arkadaş neden buralarda böyle güzel asfalt ve kıvrımlı yollar yok =/
Baktıkca içimi bi heyecan kaplıyor Bu yolda keyifden ölürüm bee. yol bittiğinde üstüne bi sigara içilir
senin durum istisna. istisnalarda kaideyi bozmaz dostum senin moturu burdan biri alabilir çünkü geçmişini iyi kötü biliniyor senin yerinde olsam satmam temiz bi bakım gitti yere kadar binersin elindeki kıymeti kaçırma 2. el bi motor alıcaksın ilerde ve sende böyle sorunlar karşılaşıcağına işini gören motoru satma derim
Ben de oyle dusunuyorum da motora da aciyorum curuyo orda.bakalim aile israrlarim devam ediyo gidip yagini degistirip bakimi yapip yollara dusesim var cok ozledim keratayi valla. Gerci soyle bisey de var sene gectikce iyice deger kaybetcek o da dusunduruyo beni durdugu yerde yillaniyo.
olsun kalsın pas içinde çözümler ara pas önleyici sipreyler falan gibi bu konuda pek bildim yok araştır et satma aileni ikna et al motoru yanına şuan sen istanbuldamsın bide merak etme iyi bi fiyata satarsın senin çooooookkk fazla km de kullanılmış zorlanmış ama yalan km ile 7 8 e satanlar var merak etme değerinde satarsın bu satma lafını kullanma istersen illa satıcam diyorsan gel bende 2012 model az kullanılmış akbil var takas yaparız
Motor temiz kmsi düşük olduğu sürece ciddi bi değer kaybına uğramaz.Zaten sıfırları zırt pırt zam yiyo . Ondan sonra bu ülkede her zaman temiz 2.el bi hyo bulmak cok zor.Birde piyasa belli bi noktaya kadar düşer daha düşmez, o yüzden bi kaç yıldır dipte zaten bu motor kendi piyasasında.
Senin motorun sadece model yılından dolayı ufak bi değer kaybına uğrar o kadar.Bu arada bi tanıdığınızda akrabanızda yokmu büyük bi "transpotter" tarzı araç. yada bi otobüs firmasıyla falan anlaşın, sürerek getirmek hem zor olur hem ailenizi ikna etmesi zor olur .
23 Nisan pazartesi tatile denk geliyor ve tabi ki bizim ekip yine bir geziye çıkıyor. hedef iğneada civarı.
Pazar akşamı kamp yapıp pazartesi öğleden sonra. Dönüşe geçmeyi düşünüyoruz. çadırlarımız uyku tulumlarımız ve matlarımız hazır (+1 veya belki +2 kişilik mat tulum ve çadırda yerimiz var)
Pazar sabah 8 gibi yola çıkıcaz. Yollar inanılmaz güzel yukarıda koyduğum fotoğraf kadar olmasa da çok güzel ve eğlenceli.
Bize katılmak isteyen olursa veya günü birlik yapıp dönmek isteyenler olursa onlara da yardımcı oluruz
Gezinin genel hızı 100-110km civarında olacak.Katılanlar arasında cbf150 olduğu için kaptırıp gitme şansı yok. Tabi ki arada bi gazlayıp sonra ekibi beklemeler olacaktır ;)
@Seth_ geçen sefer çok acemiydin, şimdi tecrübe kazandın müsait olursan bekleriz.
Geçen gittiğimizde iğneadada benzin almıştım ve km sıfırlamıştım eve vardığımda garaja(bahçelievler civarı)çektim kontağı kapatıcam Odo metre'ye baktım 222,2KM yazıyordu
Anlayacağınız yol bahçelievlerden 222,2KM mesafe
Daha önceki gezilerimizden fotoğraflar (belki aynılarını daha önce de koymuş olabilirim)
Gopro gibi bi kameramız olmadığı için ancak durduğumuzda çektiğimiz fotoğraflar var.
Bazılarını sizle paylaşmak istedim.
Sahilden manzaralar
Bu karizma don juan arkadaş forumdan Zenon olur
Bu elemanı Karadeniz gezisi dönüşünde yolda bulduk çok sevimliydi, peşimize takıldı. Zamanla sevince kerata aramıza aldık besledik büyüttük :p
IronHide Nafel
Sol yanımda bulunan sevimli insan azmanı Chronix. Kendisi çıplak sever.Ben de ona özenip soydum motosikleti
Dağın içinde tarihi bir manastır harabesi. Kapıdaki de burayı kollayan gözeten ve gelenlerde bahşiş almak için uğraşan bir dayı. Bizim bahşiş verecek paramız yoktu. Çok kızdı bize giderken.
Sahilde denize 5 metre mesafede ateş başı muhabbeti ve güzel bir kamp
YAgmur yagarsa durum bu olabilir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:04 ----------
Yollara örnek bir foto
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)