Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    E madem okudun benim söylemem gereken bişi kalmadı

Hde sen de geL msn 'e bakalım : cakalaz86@hotmail.com
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    XGJ 150-23 Çelik motor (SARIKIZ)
    yaw kardaşum iyi güzelde ben şuan nöbetteyım bu pc de msn açmıyo böle anca yazı okuyup yazı yazıyoz başka da bi işe yaramıyo ki weletben seni yazdım bi kenara ekleyecem ok mi buda benımki ...

msedat7@hotmail.com

bende daha buyuk bı race motor düşünüyodum bu yazılrınzı okuyunca valla hyo alacam gibime gelıyo hasta kaldım hele su beyaz yokmu yati ceğerumi yaaaa...))

Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Tamamdır ; Ben ekledim seni Sen Rize'demisin şu an ??? Yoksa baska yerde mi yasıyorsun ???

Hyo ya gelince ; Güzel Motordur kendileri Ben de alacağım ama bi daha ki yaza kaldı artık Burayı sabaha kadar oku ; Demem gerekenleri zaten bu sayfalarda yazmısım ben
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    Rize'liyim ben Yalova da ailem ; Rize'de işyerlerim ; Giresun da okulum var

şimdi kardasım nasıl sen aydın ya şimdi bende yazayım ,

istanbul da ikamet. sarıgazıde oturyorum alemdağ da çalışıyorum yenidoğan da takılıyorum benım mekan buralar.rizeden de zaten 20 gün önce geldim 10 günlüğüne gitmiştim.hanibelki bilirsindir bizim eskilerimiz söyler.
    İSTANBUL YIKILASUN DAYIMUN EVİ KALSUN DAYIM BANA ÇOK ETMİŞ ONUDA ALLAH alsun .)))) hesabı anladunmi memleket gibisi yok kardasum...

ama bu hyo yu alacam hiç kaçari yok şardum olsum ...))))

hemide sen ne iş yapıyon rizede.şuan sen rizedemiisn???bide işyerlerim demişsin kaçtane bu işyerleri _?

Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Şu an yalova dayım.. 2 gün sonra 18 inde dönüyorum Rize'ye.. Malum okuL yaklastı ; Tireboluya gececeğim 22 si gibi
    Rize deki 5 sürücü kursundan 3 ünün sahibiyim ben İsimlerini vermiyim şimdi
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    ooooooo kardaşum iyi oldu bunu söylediğin. bişe danışacam sana ya ben şimdi servis şoförlüğüne başlayacam da benden src istiyolar (yuriçi yolcu taşıma belgesi) bu weleti nasıl alacaz yaaa sen bılırsın bı kaç kişiye sordum kursa tabi verıyorlar dedıler bıde pisko teknık falan kafam karıştı ne alacağımı şaşırdım yaa sen bılın toprağum bı akıl ver yaa..
    kusura bakma işin varmı dıyede sormadım paso soruyoz ama......
    bu arada şu kursların isimlerınıde söyle bakalım gelır bi yemeğini yeriz bi çayını içerız dıyemi korkuyon )))) tabıkı şaka

Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Dur özelden mesaj atayım ; isim vermeyeyim burda Anasayfadan özel msj ına bak birazdan
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

< iLk@yy > - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '01 CBR600F4i(2011-?) / '07 Burgman400(2018-?)
    Alıntı hasanpinar0537 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya kanka hemen almayacam sezon ölüyken alacam ucuz düşürmem lazım GT 250R dan zarar etmedim 600F de RRa göre herkez met ediyor RRda sadece gösterişli be kanka.
    Ayrıca fiyatta fark ediyor bayağı.
    4 silindirin tadına bir bakalım ya.
    F'in virajları RR'a göre daha iyidir bu yüzden daha çok zevk alırsın
    nedeni rr'dan biraz daha yapılı olması şasesinin (=

arkadaşta wardı bi tane 2004 f satıyordu ama ne oldu bilmiyorum :D
    Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
    Bunu size kanıtlayabilirim !

mhyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    7500 km'de 2006 model bir hyo gt250r var.Motor sadece rüzgarlı bir günde sağ tarafına yatmış.Eksoz ve grenajda birazcık çizik var ve de sağ sinyal kırılmış.Sadece nokta çizikler olduğundan kaza yapmayıp devrildiği belli.Aciliyetten 5.500'e bırakıyor sahibi başka motor almak için.Ustaya götürmemde de sakınca görmüyor.Sizce Merter taraflarında hangi ustaya götüreyim?Fiyat iyi midir?
    Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R

Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Fiyat iyidir... Usta bilemem ama ; Ustaya göstermen gerekiyor
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Aga bu motorun zorlanıp zorlanmadığını nasıl anlayabiliriz?Valla artık motor istiyorum yoksa ağlicam
    Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R

E.Gülbeyaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı mhyen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aga bu motorun zorlanıp zorlanmadığını nasıl anlayabiliriz?Valla artık motor istiyorum yoksa ağlicam
    Hakkındır Mehmet abi ağla

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    By_moto çık aradan len

asm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '13 Kymco G-Dink 250i
    7500 km'de 2006 model bir hyo gt250r var.Motor sadece rüzgarlı bir günde sağ tarafına yatmış.Eksoz ve grenajda birazcık çizik var ve de sağ sinyal kırılmış.Sadece nokta çizikler olduğundan kaza yapmayıp devrildiği belli.Aciliyetten 5.500'e bırakıyor sahibi başka motor almak için.Ustaya götürmemde de sakınca görmüyor.Sizce Merter taraflarında hangi ustaya götüreyim?Fiyat iyi midir?
    5500'e 2007 model alınabilir yav.

Çizikler falan pek mühim değil. Yeter ki fiyatta ona göre bir güzellik olsun.

Motorun zorlandığı kendini hemen belli etmeyebilir. Motoru kullanan kişiyi tanımak lazım aslında. İkinci elde şans,nasip aslında bu motor işi.
    Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Alıntı asm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    5500'e 2007 model alınabilir yav.

Çizikler falan pek mühim değil. Yeter ki fiyatta ona göre bir güzellik olsun.

Motorun zorlandığı kendini hemen belli etmeyebilir. Motoru kullanan kişiyi tanımak lazım aslında. İkinci elde şans,nasip aslında bu motor işi.
    2007 modellerin fiyatları 6500den başlıyor gibi.En kötü ihtimal pazarlıkla 6000e bırakıyorlar.Tabi km'de 10bin yukarısı olanlar bunlar.Ayrıca 2006 ile 2007 arasında çok fark var mıdır hocam?

asm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '13 Kymco G-Dink 250i
    2007 modellerin fiyatları 6500den başlıyor gibi.En kötü ihtimal pazarlıkla 6000e bırakıyorlar.Tabi km'de 10bin yukarısı olanlar bunlar.Ayrıca 2006 ile 2007 arasında çok fark var mıdır hocam?
    Hocam 6 bin küsür ytl'ye Comet bulunur ya hayırlısı

Bu arada, ufaktan ufaktan yanlamaya başlıyorum debriyajdan bağımsız bir şekilde. Tenha yolların dönüşlerinde deniyorum.(düz asfaltta)

Geçen biraz gaza geldim. 1. viteste öyle bir kalktı ki bizim taka 2 metre kadar, kıçı sağımda gitti. Vitesi 2. ye çektiğimde az biraz daha yanladım ama onda galiba kavramayı hızlı gerçekleştirdik. (debriyajdan hızlı çektim elimi muhtemelen). Tabi debriyajı işin içine katarsak ve bu işi alışkanlık haline getirirsek debriyaj balatasına para sıkışabilir. (zincir,dişli vs.de ellerimizden öper )

Güçlü makinalar lastiği asfalta bırakarak yanlıyor. Bizim takada Shinko lastiklerin kötülüğü ile yanlıyor.

Aman ben "yanlıyor" diyorum diye yanlamaya çalışıp düşüp etmeyin.

Ben motorun huyunu suyunu,sınırlarını öğrendikten sonra denemeye başladım bu işi. Bazen fren çalışması falan yapıyorum. O arada 1-2 farklı deneme de yapıyorum. (fren ile bunun ne alakası var demeyin,arka kızaklayınca motoru stabil tutmasını öğrenirseniz motor yanlarken de nasıl stabile tutmanın gerektiğini öğrenilebilir diye düşünüyorum)

Düşünüyorumda 600'lüklerin kalkışta patileyerek gitmesi hakkaten normal.

30 hp nireee, 120 hp nire(misal)
    Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.

< iLk@yy > - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '01 CBR600F4i(2011-?) / '07 Burgman400(2018-?)
    (fren ile bunun ne alakası var demeyin,arka kızaklayınca motoru stabil tutmasını öğrenirseniz motor yanlarken de nasıl stabile tutmanın gerektiğini öğrenilebilir diye düşünüyorum)

Düşünüyorumda 600'lüklerin kalkışta patileyerek gitmesi hakkaten normal.

30 hp nireee, 120 hp nire(misal)
    bence stabiliteye önem vermen güzel olmuş biraz daha profesyonel kullanmaya başlamışsın :D benimde yapıcağım şeylerden biri büyük motor aldığımda

sanırım bi 4 katı war o hplerde :D artı tork eğrisi çok daha fazla kat sayılarda :D onuda göz önünde almak lasım sıralı 4 baca neticede :D

walla bu konuda bişe diyemez kimse kolay kolay
    motoru çok iyi tanıyan bi arkadaşın warsa (bu biraz çok zor ama) bu motorla çok tamirat vs işleriyle uraştıysa sesinden anlayabilir sadece dinleyerek
    Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
    Bunu size kanıtlayabilirim !

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Honda CBR600F,Kanuni Windy S
    arkadaşlar uzun zamandır yazmadım dışarıdan takip ettim ama malesef sizi uyarmak istiyorum,geçen gün gt 250 r nin biyel kollarını eğdiğini duydum hemde 6 ay olmamış alalı,öncedende krank kırma lafı vardı inanmazdım ama bu olay üzdü beni,artı parçası çok pahalı bir eksozu 1190 lira evet bukadar uçuk fiyatlar.2.el alırken dikkat edin gt250r ye 4000 liradan fazla vermeyin zaten satılmıyor 2.eli yok,gidin gül gibi bir gs 500 alın hem canavar gibi hem taş gibi makina 5000 6000 liraya 2004 gs 500 ler var şiddetle tavsiye ederim...

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Asım Hocam bahsi geçen makine gt250r yani grenajlılardan yani seninkinden. Comet olan modelden bahsetmiyorum ben.5500 ytl'ye 2006 model 7500 km'de hyosung gt 250 r nasıl?

Alıntı KARDAĞ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar uzun zamandır yazmadım dışarıdan takip ettim ama malesef sizi uyarmak istiyorum,geçen gün gt 250 r nin biyel kollarını eğdiğini duydum hemde 6 ay olmamış alalı,öncedende krank kırma lafı vardı inanmazdım ama bu olay üzdü beni,artı parçası çok pahalı bir eksozu 1190 lira evet bukadar uçuk fiyatlar.2.el alırken dikkat edin gt250r ye 4000 liradan fazla vermeyin zaten satılmıyor 2.eli yok,gidin gül gibi bir gs 500 alın hem canavar gibi hem taş gibi makina 5000 6000 liraya 2004 gs 500 ler var şiddetle tavsiye ederim...
    Valla hocam ben bu makineye bayağı uzak olmama rağmen senin yazdıklarını başka bir makine için yazmak yerine buraya yazdığını düşünüyorum.Bir kere krank kırma olayı var bu konu hakkında bir şey diyemeyeceğim.Öncelikle eksozuna 1190 ytl demişsin.Kim eksozu bozuldu mu onu alır ki adam gider 250-300 ytl'ye aslanlar gibi tiger eksoz taktırır.Bunun dışında http://www.hyosung.com.tr/?fiyatlar=parca adresinde bir sürü yedek parça fiyatları var.Benim şimdiye kadar gözüme öyle abartı bir şey rastlamadı.Ayrıca HFC'a da üyeyim.Şimdiye kadar öyle ciddi bir şekilde 6 ayda biten motor görmedim krank kırma harici.2. elde de sanırım herhangi bir fikrin yok ki işkembeden konuşmuşsun gibime geliyor.4000 liraya sana 2005 model cometi vermezler bırak bu modeli.Artı 2. eli yok satılmıyor demişsin...
    http://www.sahibinden.com/search.php...earch_text%5D=
    Yukarıdaki linkte sadece sahibinden.com sitesinde 147 adet ilan verilmiş.Günde en az 2-3 yeni ilan geliyor ve bir o kadarı da kalkıyor artık piyasasını sen tahmin et...
    Yanılmıyorsam siz bir yerde motosiklet servisliği yapıyordunuz.Eğerki bu yazdıklarınızı ciddi olarak yazdıysanız yaptığınız işi sorgulamanızı tavsiye ederim

ShowDown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok
    adı karalanmaya çalışıyor bence hyosungun
    facebook.com/kaskafa

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)

Bu Konudaki Etiketler