kediler çok fena her sabah birisini sele üzerinde yatarken yakalıyorum kovalıyorum ama nafile korkuyorum bir gün tırnaklarını geçirecekler diye. branda örtmeye başladım sıcak geldi herhalde 1 taneyken 2 tane olmaya başladılar bıranda altından girip yatıyorlar ne yapıcam bu kedileri bilmiyorum.
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
sukurler olsun boyle dertlerim yok yav...
kapali garajimda mis gibi uyuyor(:
orjinal bozulmamış egzoz satan varmı acaba ? birde xenon alacağım H kaç almam gerekiyor ?
kapai garaj her yonunden iyi oluyor...
o degilde bu benzin muhabbetine planlarimdan vazgecmeye basladim iyicene...
bi izmire git gel yapsam 250lira benzin yakiyor nerdeyse...
bu sene tatil yolu arabayla gozukuyor herhalde ..
ben depoyu doldurdum alırken daha da bitiremedim hayatımdada hiç hesaplamadım arabada bundan once benzinin ne kadar yakar , belki bunda hesaplar paylaşırım ilerde bende , herkes hesaplıyor çünkü takip ediyorum hepte farklı değerler
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:23 ----------
uzun yol değilde günlük gezilere gitmek lazım öğrendim bende baya kullanmayı bu motoru gelebilirim artık virajları almamda düzeldi baya burdaki bilgi veren arkadaşlar sağolsun , kendimde videolarda izliyorum baya katkısı oluyor ,
MOTOR HAYATTIR.HAYATTA MOTOR
tatilede para lazim..
hepsini benzine yatirirsak fena...
seth kardesim ne kadar gaziyorsun belli(:
iki haftada 3 depo benzin ustune 30lira ustunde duruyor...
ayi bitmeden iinci bakima girecek nerdeyse(:
gelde hesaplama benzini(:
bugün güya hava güzel olcaktı gene çıktım ama mecburen hafif yağmur kaygan zemin tecrübesi de yaşamış oldum kötü de olmadı , rüzgar fenaydı ama
merhaba arkadaşlar, 1 hafta önce ST gt250r aldım 2010 model.fakat akşamları motoru dışarıda bıraktığım için rahatsızım.Alarm sistemi düşünüyorum ,sizce nasıl olur? bu konu hakkında bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.
ben kullanmıyorum sayılmaz motoru daha bole dayanamam fazla şimdi iş güz çok fırsat yok bide tam bilmediğimden yoksa yatırmam garajdada işte zamanının çoğunu uykuda geçiriyo motor
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:32 ----------
doğru valla sizin kadar gezsem sürekli hesaplarım bende tabi
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:35 ----------
yokmu yakınlarda otopark , alarmda takılsa bence güvenli değil
motoru aldigim iki ay oldu...
aldigim da 1850km deydi...
simdi 4600u buldu(:
o yuzden bu kadar hesap(:
ticari gibi calisiyor masallah(:
malesef hiç bir güvenlik kamerası yok,apartmanın önüne bırakıyorum.buralarda çalınma olayları da oluyormuş .anlayacağınız içim hiç rahat değil.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:43 ----------
önerebileceğin başka güvenlik önlemi var mı peki?
Basamak yoksa veya azsa apartman girişine sokmaya çalışın.Yakında banka gibi bir yer varsa kameralarının gördüğü bir yere bırakmakta fayda var.Alarm duyabileceğiniz mesafedeyseniz motorunuza takın.Diyeceklerim moralinizi bozabilir ama çalınmasından iyidir,motor çalmayı kafaya koydularsa çalarlar,yapacağımız şeyler onlara sadece zaman kaybettirir.Motoru sağlam bir yere bağlayın ve ayrıca disk kilidi kullanın,onlara süpriz olacaktır.Zinciri kesmek için gelirler birde disk kilidi çıkar,alarmı açıklamaya gerek yok.Ama dediğim gibi şöyle küçük bir gps aleti bulabilsek,motorun içinde bir yere gizleyebilecek,en sağlamı o olur.Çalacaklarsa çalarlar ama en azından bulabilriz.
Muhtemelen siz düşünmüşsünüzdür ama ben daha önce arkadaşın kapalı otoparkına bırakıyordum,şimdi yakın oturan bir akrabamın kameralı açık otoparkına bırakıyorum.Ve gideceğim heryerde nereye bırakacağım önceden hesaplanmıştır.Yani sizde varsa yakınınızda otoparkı olan ve ya size yakın bir sitenin güvenliğiyle konuşarak daha sağlam bir çözüm bulursunuz.
öncelikle diskine alrım kattır pili olanlarıda var aküye takılanda var ama aküye takılanı önermem akünü bitirebilir pilli olanları iyi, çok iyide bağırıyor ondan sonra çok sağlam bi demir kiliti alman lazım apartmanın korkuluklarına kitle bişey olmaz. bunlara fazla güvenme, en iyisi otopark en güvenilir bu secenek gibi geliyor git anlaş aylık pazarlığını yap öğrenci ayağı çek ben yanlış hatırlamıyorsam aylık 50 60 gibi bişeye yapyırmıştım
Disk kilidini taktıktan sonra biraz harekte ettirmeye bile kalksanız öter.
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)