Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
15 Nisan 2012, 00:37
Reklamlar
-
15 Nisan 2012, 01:04
plaka lambasının servisin yanlış takması diye okumuştum yanlışmıyım. tüm büyük markalarda sorun olabilir mesela aklıma gelen honda cbf 150 lerde kronik sorun giderken birden stop etmesi çözüm bulamıyor honda demekki marka ile olmuyor bu işler
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
-
15 Nisan 2012, 01:44
tabiki yanlış montaj sorunu ama işte grenajlar arası da açık yani aceleyle toplanmış gibi yeterki böle olsun sorunlar büyük sorun çıkmasın, her makinede hata olur mutlaka ama bazı gerçekler de var markadan markaya fark var yani onu da bilmek lazım neyse sonuç olarak işlevini yerine getirmesi bakımından fiyat, şekil olarak gayet güzel makina,600 lük kasa görüntüsü var arka lastik kalın rakiplarine göre , tabiki burda hep sorunları paylaşıyoruz ama artıları da yok değil o yüzden demiştim kalitesiz derken kötülemek gibi anlaşılmasın , bu makineninde farklı artı yönleri var
MOTOR HAYATTIR.HAYATTA MOTOR
-
15 Nisan 2012, 01:47
bahar gelince herkes motosikletinin ufak şikayetlerini dinler olmuş
-
15 Nisan 2012, 01:54
evt şikayetler çok bu ara aslında arada modifiye yapan varsa stiker olur farklı tank pad şerit filan,hatta egzos,plakalıkla ilgili paylaşımlar güzel oluyor fikir oluyor illa yeni yapmış olmasına gerek yok eskide olsa foruma yeni katılanlar var benim gibi , bin kusur sayfada baştan okunmuyoki bi ara başladım ama bıraktım sonra o kadar okuyamadım ,ben seviyorum en azından incelemeyi öle resimleri videoları, youtube dolu ama burdada aramızdan yapılan paylaşımlar daha ii oluyor, bende yapıp paylaşıcam ama para kalmadı anca taksitlerini ödicem yoksa yapacak çok şey var motora da biraz daha sabredicem,
-
15 Nisan 2012, 02:07
seth_ adlı üyeden alıntı
evt şikayetler çok bu ara
aslında arada modifiye yapan varsa stiker olur farklı tank pad şerit filan,hatta egzos,plakalıkla ilgili paylaşımlar güzel oluyor fikir oluyor illa yeni yapmış olmasına gerek yok eskide olsa foruma yeni katılanlar var benim gibi , bin kusur sayfada baştan okunmuyoki
bi ara başladım ama bıraktım sonra o kadar okuyamadım
,ben seviyorum en azından incelemeyi öle resimleri videoları, youtube dolu ama burdada aramızdan yapılan paylaşımlar daha ii oluyor, bende yapıp paylaşıcam ama para kalmadı anca taksitlerini ödicem yoksa yapacak çok şey var motora da biraz daha sabredicem,
hava yarın düzelirse motoru parlatıp 3-5 resim atıcam prof makineyle :D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
15 Nisan 2012, 02:11
Alper Kaya adlı üyeden alıntı
hava yarın düzelirse motoru parlatıp 3-5 resim atıcam prof makineyle :D
Yarın hava iyi alper tam kıvamında
-
15 Nisan 2012, 02:14
dedektif5 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bir ay önce sıfır aldığımız motorda (arkadaşımın) akıllara ziyan bir arıza oldu, yolda giderken arka fren boşa çıktı ve çalışmadı. dün gece arkadaşım iki kişi yağmurlu havada seyrederken (ben de arkalarından geliyorum) birden kenara çekti arka frenin tutmadığını söyledi, baktık ki fren boş boş basıyor hiç çalışmıyor. allahtan kötü bir olay olmadan farkedip kenara çekti motoru. motorun sağında solunda hata olur arıza olur eywallah da, fren de hata kabul edilebilir bir şey mi yav canımızı taşıyoruz biz bunda
çok geçmiş olsun daha neler duyacağız bu hyolar hakkında hep demiştim demek istemiyorum ama yazık yani...
@seth: yeni motoru alıyor grenajlar birbirinden ayrı duruyor..ya hangi akla mantığa sığar bu iş...flaşör arızası filan daha çok dikkat edileceğine daha
başka yerlerden sorunlar çıkartıyor...
-
15 Nisan 2012, 02:24
white34 adlı üyeden alıntı
çok geçmiş olsun daha neler duyacağız bu hyolar hakkında hep demiştim demek istemiyorum ama yazık yani...
@seth: yeni motoru alıyor grenajlar birbirinden ayrı duruyor..ya hangi akla mantığa sığar bu iş...flaşör arızası filan daha çok dikkat edileceğine daha
başka yerlerden sorunlar çıkartıyor...
başta sana kızıyordum ama hak vermeye başladım sana
-
15 Nisan 2012, 02:26
yarın gazlamak lazım o zaman güzel hava kaçmaz , yerler ıslak ama şimdi o yüzden çekiniyorum binmeye yağmur yağmaz inş yarın yerler kurur
-
15 Nisan 2012, 02:30
berkay8 adlı üyeden alıntı
başta sana kızıyordum ama hak vermeye başladım sana
güzel kardeşim ben kendimden arkaşlarımdan yaşadıklarımı gördüklerimi söylerken insanlar bana düşmanmışım muamelesi yapmaya çalıştılar.ama haklı olan insanlar
zaman geçince anlaşılır..
her zaman söylüyorum forum ortamlarına güvenmeyin hatta buradaki motorlar sağlam olur diyede düşünüp motorlarına baktırmadan almayın..
sanal ortamda her zaman bir samimiyetsizlik vardır..
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:28 ----------
seth_ adlı üyeden alıntı
yarın gazlamak lazım o zaman güzel hava kaçmaz
, yerler ıslak ama şimdi o yüzden çekiniyorum binmeye yağmur yağmaz inş yarın yerler kurur
yarın istanbul da hava açık kardeşim çık gez..keyfini çıkar..
-
15 Nisan 2012, 02:35
-
15 Nisan 2012, 02:37
Görkem_ adlı üyeden alıntı
Bu gt 650 dimi ? Egzost ne öyle ya şaka gibi.
-
15 Nisan 2012, 02:43
bu baya kırmızı duruyor, ama linkteki bi resimdeki turuncu, bi daha inceledim linkide hakkaten durum karışık anlamadım
-
15 Nisan 2012, 02:51
@Zippo's evet 650 r, egzoz orjinal egzozu, şasesi 250 r ınkinden farklı oralardan anlaşılıyo.
@seth_ artık bende yavaş yavaş yeni kasalarda turuncu rengin olmadığına inanmaya başladım, örnek veriyim ;
Bildiğin cap canlı portakal turuncusu gibi gözüküyo ama değil.
http://motoroids.com/news/hyosung-gt...om-the-launch/
O fuar görüntüleride muhtemelen ya ışıktan dolayı öyle cıkıyodur, yada özel bi renktir.
Hatta bana bi kere şöyle oldu sahibindende bi ilanı aradım adam motor turuncu değil kırmızı, güneşin altında öyle cıkmış dedi.
Dediğim gibi heralde öyle bahsi gecen bi turuncu renk yok ortada ;
Ortalığı kızıştıran renkte bu muhtemelen
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...69697708/detay
-
15 Nisan 2012, 03:00
evet bu sahibindendeki verdiğin link olayı aydınlatmış , dediğin gibi tamamen ışık olayı
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:58 ----------
sorunun cevabını kendin vermiş oldun
-
15 Nisan 2012, 03:00
Benim şahsi fikrim olacaksa tek renk olsun.Beyazsa beyaz,kırmızıysa kırmızı,turuncuysa turuncu.Niye çift renkli üretiyolar anlamıyorum hiç hoş değil.Güzelim rengin altından vermişler siyahı..
-
15 Nisan 2012, 03:12
Zippo's adlı üyeden alıntı
Benim şahsi fikrim olacaksa tek renk olsun.Beyazsa beyaz,kırmızıysa kırmızı,turuncuysa turuncu.Niye çift renkli üretiyolar anlamıyorum hiç hoş değil.Güzelim rengin altından vermişler siyahı..
Yok hocam yanlış düşünüyosun bence.Cift renk depoyu daha iri gösteriyo, yani depo direk alt ve arka kısımdan ayrılıyo kalıbını belli ediyo.Öbür türlü mesala düz siyahta falan karanlıklar icinde kaybolup gidiyo karambola.He tek renk olarak beyaz ve kırmızı cok güzel orası ayrı, zaten canlı renkler olduğundan hatlarını cok iyi belli ediyolar.
-
15 Nisan 2012, 05:30
Zippo's adlı üyeden alıntı
kalbim kırıldı
bendekide siyah-beyaz :D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
15 Nisan 2012, 10:42
Şu aralar yeni kasalar aklıma yatmaya başladı baya. Şöyle az para biriktirip benimkinin üstüne koyup beyaz veya kırmızı EFI düşünmüyor değilim. Motoru büyütecek parayı zor buluruz büyütsek bile benzin fiyatları malum Km si az yeni bi hyo alıp 2-3 sene daha binmeyi düşünüyorum bakacaz artık belli olmaz
150HS > 2008 ST > 2012 ST >
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler