yarın arayıp bir sorayım dikkatimi çekmemişti teşekürler
yarın arayıp bir sorayım dikkatimi çekmemişti teşekürler
Tedbir Senden Taktir Allahtan...
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
slm arkadaşlar gt250 nin şanzuman dişlilerini ve conta takımını nereden bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim
Arkadaşlar hyo gt 250r --- hyo comet 250 ---- gv 250 ---- naked 250 gibi motorlar var ben sadece bi tanesinin spor tarz hyo nun kafası sökülüp ve farını yuvarlak farla değiştirilip oluşturulduğunu biliyorum ( veya sanıyorum ) bunlar arasındaki farklar nelerdir ?
Hayattan Motorumu Alın Geri Neyim Kalır Ki?
Melikşah Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği (Tam Burslu)
bende geçen aldım conta takımını kayalar motor yedek parçadan , en kısa sürede onlar temin edebiliyordu
debriyaj kapak contası hiç bir yerde bulamadım inş. bulursun ve üst kapak contaları çok sıkıntılı bulunmuyor ,,
birde merkez yedek parçaya bak orasıda çok ilgili ama kayaların toptan alımda indirimi hepsine göre daha uygun parçadan parçaya değişiyor tabi
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:45 ----------
Merkez yedek parça ile az önce konuştum benim gönderdiğim beyini motora takmış , 4-5 bin devirlerde geziyormuş motor
oksijen sensörü arıza verdiğinden beyinide kullanılmaz hale getirdiğinden geçen egsozda patlama yapıyormuş ,,
geçmişte vs ne arıza verdiğini hepsini görebiliyoruz dedi . hataları silip beyinin yazılımını yeniden yüklemiş bedeli 150 tl imiş
kargoladı yarın bende olur inş. cumartesi sabahıda takar binerim hayırlısı ile inş olacak bu sefer motor ,
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:55 ----------
hepsinin içindeki motor aynı ama gv250 nin motorunun biraz daha sakinleştirilmiş olduğunu duymuştum ,,
gt250 comet le naked 250 zaten aynı motor ,
spor tarzı hyonun kafasını söküp far takanların amacı grenajları baştan almamak içindir ve çok çirkin olur. naked versiyonunun direksiyonuda üstten takılıyor fardı direksiyondu vs di vırttı zırttı :D epey maliyeti var hafife almayın ,, yani kaza yapıp grenaj almayayım işte farla kurtarırım diyorsanız :D zor yani farı bile 400 tl civarı bunun ama yeni gt250 farı acaip şekil ha
onun dışında gt250 nin oturuş posizyonu daha rahat ve 250r ile bir fark yok aralarında öyle
gv 250 ayrı bir dünya yakından gördünüz mü? bilmiyorumda çok geniş ve kaslıdır ağırlığı vardır ,,, tarzın neyse ona göre al yoksa çok pişman olursun ,,, keşke ankarada bulsaydım gt250 alsaydım dediğim çok oldu
Resimde gösterdiğim yeri adam videoda eliyle pıt diye acıyo. Ben bütün gücümle abanıyorum tık yok.
Cizmekte istemiyorum, ingiliz anahtarıylamı dalsam naapsam, varmı bi fikriniz ?
hepsinin motoru aynı olmakla beraber GV250 nin dişlileri farklıdır bu yüzden 28.3bg güç üretir BİR COMET VEYA GTR 29.3BG DİR cometle 250r arasındaki grenaj far farklarından ziyade comete önde tek disk vardır direksiyonu(gidon) daha yukardadır gt250r ın farı 700TL dir cometi bilmiyorum GT250COMET 153KG GT250R 171KG GV250 167KG DUR AĞIRLIĞI VARDIR YAZMIŞTA 5KİLO HAFİF GTR DAN düzeltmek için yazdım bunları her ne kadar çok biliyorum diyenler varsa hiç bişey bilmeyip kulaktan dolma bilgiler aktarılmasın die ayrıca hız için ele alırsak comet te rüzgara daha çok maruz kalıcağınızdan aerodinamik olmadığından alete son hızlarda ve yüksek hızlara ulaşmada GT250R KADAR başarılı değildir
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
alper adam gt250r ın farını sormamış ben öylesine gt 250 nin farının fiyat aralığını yazdım 300 küsür 400 tl civarı
gv 250 ayrı bir dünya yakından gördünüz mü? bilmiyorumda çok geniş ve kaslıdır ağırlığı vardır hacı yani senin yaptığın yine ayıba girer ağırlı vardır derken tarz yani baba motor benim yazdıklarımı yazmışsın gereksiz alıntı yapmışsın adamın yazısına cevap ver bir daha lütfen yazdıklarımda hiç bir yanlış yok
koptum yani burda , alınamamış bir hınçla atılmış bir msj ... adam sormuş , lütfen sorana cevap verin muhalefet olmayın biliyormuşuzki demek sende yazdıklarımızı pekiştirmişsin
aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış sendde bu topicte kendini öle sanıyosun bi kere tam oku öle gel yok sakinleştirilmiş motor falan ne la o hayvan mı bu direk teknik verilerini ver öle söle yok hırçınlaştırılmış yok sakinleştirilmiş ozan ben sana hınç besliyemem sadece acırım git racer200 hakkında konuş sen bi insanın motor hakkındaki tüm bildikerlimi yanlış olur ya sen olmasan eğlenicek bi adam bulamıycaktım iyiki buralardasın takılıyom dolu gibi görünmeye çalışan boş bir kutusun :D
2 katalog verisiyle gelip yazım yaparsan adama gülerler , yazılanı anlamamak senin işin
şimdi o adama bir iyilik yap 29 bg i o motorun nasıl ürettiğini 22 nm torku ve viteslerin beygir dağılımını açıkla ozaman
gerçekten bende merak ediyorum
şimdi tek silindirli bir honda cbf 250 de 22 nm tork yani itiş gücü üretirken 22 bg ama senin gt250r 29 bg ve oda 22 nm tork
kalkışta senin motoru geçecektir büyük ihtimalle sebebi aynı devirde ürettiği beygir miktarıdır ama kısa sürede cbf 250 2. vitese ve yavaşlamaya maruz kalır mecbur ama gt250 r beygiri yüksek olduğundan tamamen çift silindir olmasından kaynaklanıyor aynı viteste daha uzun süre kalabiliyor , honda zaten aynı motoru çift silindir üretmiş olsa yenilgide kaçınılmaz olurdu heralde
teknik olarak merak ettiğim 1.2.3.4.5. viteste üretilen beygir miktarıdır bunu paylaş bizimle lütfen
alper
bize cevap ver ahaha
ozan anladım senin çok ağır problemlerin var topicten çık yakın bi tedavi merkezinin yolunu tut bu veriyi sana vermem için bi sisteme dyno testine ihtiyacım var bu konuda tek bildiğim 29,3 Hp - 10500 d/d verdiği ben yalan konuşmam kendim gördüğümü öğrendiğimi konusurm çünkü motorsiklet benim için çoğu şeyden önce gelir herşeyini öğrenmek için çabalarım ama senin gibi salamam bunu bana soruyosun ya acaba nerden bilmemi bekliyosun kaç kişi biliyor aramızda bunu biliyorum diyen yalancının önde gidenidir 2.viteste kaç bg üretiğini benimle tartışmaya girme zira gt250r senden daha iyi tanıyorum en azından arkadaşlara sağlamlarını buluyoruz :D ilk gördüğümüz alıp 500km binip ben kırdım ben kırdım diyip yakınmıyoruz:D
alacağımı aldım ben 29,3 Hp - 10500 d/d bu veride alıntıdır ,, herşeyin başkalarından alıntı ben inanıyorumki sen bu 29.3 bg her seferinde üretiyor zannediyorsun çünkü kapasiten bu kadar , çok dolaştın heralde google da epey bi sesin çıkmadı devir dk. beygir tork vs bunlar sana uzak terimler yazarken düşünmene gerek yok bilmiyorum de yeter insan senin gibi köşeye sıkışınca böyle saçmalar doğaldır , bu arada sağol yine yazdıklarımı pekiştirdiğin için gülme krizine girdim burada
malesef istediğim motor satılmış. bir sorum daha olucak. 2008 kasa ile 2009 kasa arası ibreler dışında başka bir fark varmı acaba?
Tedbir Senden Taktir Allahtan...
her lafında yazdıklarımı pekiştirdin pekiştirdin papağan mısın arkadaşım sen sözcük darcığın bu kadarmı bişeyide pekiştirdiğimiz yok ayrıca kendi kafandan kendini mutlu ediyosun hayali arkadaşlarınlada gülüyosunuzdur :D o veriyi bulmak için senin gibi googlede gezinip durmaya gerek yok resmi sitede veriyor o nu tabikide sitesinden alıcaz nereden bakıcaz bi aletin teknik verilerine herkez kendi öğrenicek metaryale sahip değil bunları tork-bg bilgim senden iyi bak rahat ol sıkma ozancık yine kendi orandan burandan sallıyıp kendin inanıyosun tek başına yaşıyosun vala herşeyi :D benim kapasitemi tartışıcak kadar AQ yok senin dert etme hayal dünyanda yaşa hacı :D ama çokta yalnız yaşıyosun üzülüyorum şizofren olmuşun :D son olarak bana uzak bi terim varsa o terimi sen henüz duymamışsındır bile o yüzden takma bunları mutlu ol :D kuyruk acını unuturmaya çalışma :D ben sana fırsat bırakmam yazdığın sürece cvp veririm sidik yarışına çeviriceksen cevapta yaz cevabınıda al
bu msj seni anlatıyor bana yorum yapmak boş , yani halen birşeylerin peşinde olan şahısın bak adam demedim :D benle ne tartışması olur ne itişmesi :D valalhi keyfimiz yerinde öyle buraya insanlara sataşmak için girenleride boşlaflarla avutuyoruz yazık napalım :D acıma duygusu
bi elemanın imzasında yazıyordu okumak cehaleti giderir öküzlük bakidir diye :D bu söz tam seni ifade etmiş :D şimdi bunada köpürürsün sen liseli ağzıyla yazıma devam
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)