Enes cim Hüseyin abin HYosung ile yaptı 167
@ iLLKay :
1- Hyosung da da yok ; ST Kanuni de de yok
2- Yakıttan tasarruf sağlıyor ; Püskürtmeli yani
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
ben S&T KANUNİ aldım bingim gezdim 3000 de sattım hiç bir sorunda yaşamadım 2 kez redline gördüm birinde 173 km/h ikincisinde 176 km/h yaptım 8000 ytl ye sattım 2008 model hem az yakıyor HYOSUNGa göre hemde daha seri enjeksiyon farkı.Niye sattın diyecek herkes 600 F almak için.Zaten 10000 d/d da 160-165 km arası hız yapıyor buda yetiyor ama bir noktaya kadar.
100 km/h geçmezsen 110 ykr
120-170 km/h arası 125-155 ykr.
HONDA;hayat onda...İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
len ahsan ne zaman sattın adamım motoruu yawwww
ne var bu 600 f de herkes 600 f e saldırıyoo bi bit yeniği var bu motorda hadi bakalım sende alırsan 4 oluyo bildiğim bu motoru alan
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
Bende 600f istiyorum ama scooter'dan sonra geçiş için hyo lazım bir tane
DRİFT RELİGİON
Az önce Hyo ile Bolu'dan geldim.
Toplamda 500 küsür km yaptım şehir içi gezmelerde dahil.
Giderken 41.50 ytl'lik benzin aldım. Depoda az bir benzin daha vardı.(5 ytl'lik benzin kalmıştı muhtemelen)
Bu benzini Bolu içinde gezmelerde dahil 300 km içinde tükettim.
Giderken hiç gaz kesmedim lakin. 130 km/h'dan aşağı düşmedim(yokuşlar dahil)
ortalama da 150 ile falan gitmişimdir.
En fazla 175 km/h hızı görebildim. Motor biraz(11 bin rpm'e kadar) redline'a girdi. Rüzgar olmasa daha da giderdi. Ama motor bir kere redline'a giriyor o hızda ve daha fazlası zarar. Ki gideceği son hız belli. 2-3 defa denedim zaten son hız mevzûnu.
130'dan sonra bayılıyor melet. Dik yokuşları bile 130 ile çıkabiliyor ama ondan seri değil tabi. (250'lik makinada buna da şükür gerçi)
Sürekli uzun yol yapsam muhtemelen motoru hemen değiştirmek isterim ama şehir içinde gerek yok.
Dönüşte güya 100'ü geçmeyecektim. Saat 18.00 gibi çıktığım için akşama kalmayayım dedim ve gene gaz kesmedim. (Hayret ettiğim bir nokta var ki yokuşta otobüs beni yakalıyor yahu 120 km/h ile giderken )
Bu sefer ort. 130 km/h hızla geldim.
Bolu içinde epey gazladık. Sanıyorum şehir içinde çok yaktı melet. Sürekli 2 kişi gezince de normal tabi.
Bu 500 km'lik -geneli gazlamalı- gezide ort. 15 kuruş(150 bin lira) civarı yaktı bizim taka km'de.
Gelirken 100'ü geçmeseydim muhtemelen çok yakmayacaktı ama yolda canım sıkıldı. Araba gibi de değil ki sırtını yasla,müziği aç
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
iyi gene fena yakmamış.
DRİFT RELİGİON
iyi yakmış gerçi uzun yolunda faydası çok olmuş bu konuda sanırım :D
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
selam arkadaşlar burda yeniyim ve muhabbet hoşuma gitti.dostluklar ve arkadaşlıklar sıcak geldi bana okuduğum kadarıyla.umarım iyi arkadaşlık kardeşlık dostluk dileğiyle benıde aranıza alırsanız hazırım....
bende race hastasıyım benzeride olsa şuan 150 cc lik çelik marka motorum var ve buyutmek istiyorum vede büyütecem bundan eminim ALLAH izin verırse.bu hyo hakkında bana detaylı bilgi verırsenız sevınırım......
bu arada ismim ( mithat )
cakalaz kardeş senin tipin laz gibi duruyo nerelisin şuan online olarak görünüyon okuyosan bi cvp yaz sana zahmet....
Okudum Okudum Tipimi Laz 'a benzeten ender kişilerden birisin wallahi
Rize'liyim ben Yalova da ailem ; Rize'de işyerlerim ; Giresun da okulum var
Okudum okudum ; rahat oL sen
Bu arada aramıza hoşgeldin Mithat
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
he kardasum benda rizeliyim kan çekıyor demkki okuduğuna da sevındım:D
ender olduğumu da bir kaç kişi söledi sende farkına varmışşsın yaa
bu hyo hakkın da ne biliyon bana açıklarmıısn bıraz bılgın varsa okuduklarıma göre de bayaa bılgın var yaniii......
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)