Hertürlü parçayı http://www.merkezyedekparca.com/? dan bulabilirsin mecidiyeköyde yerleri gayet ilgililer tavsiye ederim. hayırlı olsun motorun ve camın
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
Motosiklet konusunda pek bilgili oldugum soylenemez fakat her gun mutlaka bu basliga girip yazilanlari okur, paylasimlara bakarim. Ali de gordugum kadariyla bu baslikta bir cok paylasim yapmis olan, konuyu canli tutan degerli kisilerden birisi. Gercek hayatta tanimam kendisini fakat forumda gordugum kadariyla elinden geldigince herkese yardim etmeye calisan birisi. Bu gereksiz tartisma aramizdan birisinin ayrilmasina neden olduysa herkes oturup bir kez dusunmeli bence. umarim bir daha boyle gereksiz tartismalar yasanmaz.
17 lik cırcırlı lokma alman lazım ama internet 14 tl ye filan satılanlardan alma cırcırı 2 dk bozulup elinde kalıyor 40-50 tl ye kıy kaliteli bir şey al yıllarda kullan. koçtaşta var mesela bu gayet iyi http://www.koctas.com.tr/U/Stanley-L.../-/57880?R=159 ama bunun içinden 17 diş çıkmıyor ek olarak 17 lik de alman lazım oda 5 tl filandı galiba
s.a. arkadaslar bır arkadasıma sag sol grenaj lazım 0541 823 34 67 nolu telden ulasan olursa sewınırım hayırlı günler
Okumak cehaleti giderir, öküzlük bakidir.
street king
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
hava filtresi değişmeden önce böyle bir sorun varmıydı? değiştirdikten sonramı oldu?
ozaman havale filtresini tekrar çıkart düzgün taktığına emin ol birde depo bağlantılarını takmayı unutma muhtemelen takarken biryerde yanlışlık yaptın yada hava filtresini ters taktın
neyse vazgeçtim....
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
Arkadaşlar ben daha 250 likler içinde gel gitler yaşarken bugün asya nın sitesinde yeni bir motor gördüm tipide fena değil sizlerle paylaşak istedim sizlerinde fikirlerini almak istedim çünkü şuan benim için ağır basan motor hyo ydu ancak bunu görünce acaba ?? dedim kendi kendime :D tabimi asya mı diyeceksiniz ama işte her motor iyi bakılmaz ise sorun çıkarabiliyor... TEKNİK öZELLİKLER
Motor Tipi : Hava soğutmalı, 4 zamanlı, tek silindirli
Motor Hacmi : 250cc
Maksimum Güç : 24 hp
Yağlama : Basınç ve Sıçratmalı
Yakıt Sistemi : Enjeksiyon
Ateşleme : C.D.I.
Çalıştırma : Elektrik marş
Şanzuman : Sıralı 5 vites
Son Aktarım : Zincir tahrikli
Yakıt Tankı Kapasitesi : 15lt
Şasi :
Ön Süspansiyon :
Arka Süspansiyon :
Ön Fren : Hidrolik tek disk
Arka Fren : Hidrolik tek disk
Ön Lastik : 110/70 - 17
Arka Lastik : 140/60 - 17
Toplam Uzunluk : 2025mm
Toplam Genişlik : 740mm
Toplam Yükseklik : 1040mm
Sele Yüksekliği : 780mm
Tekerlekler Arası Mesafe : 1625mm
Ağırlık : 132kg
Kullanılacak Yağ Cinsi :
Yakından bakmanız için linki : http://http://www.daelimtr.com/?page...&udpage=galeri
[B][I][COLOR="#FF8C00"]MOTOR BİR ARAÇ DEĞİL BİR TUTKUDUR... [/COLOR][/I][/B] ::tutkuy:: BİZE DELİ DİYENLER BİNSELER BİR KERE O MOTORA NELER KAÇIRDIKLARINI ANLASALAR OZAMAN BAKALIM NE DİYECEKLER ... ::pokey::
yeni kaskım
SHARK Speed R 2012
- Abi 1000'lik mi bu ?
-
asya değil asya nın disbiritörlüğünü yaparak getirdiği DAELİM markası bu markada güney korea markası ama performans olarak hyodan geri bi bi alet + bu asya ile anlaşmları nereye kadar yarın ayrılırsalar olan alanlara olur bi alet piyasaya gireli en az 5-6ay olmadan alnımmasını önermiyorum daha yollarda hiç görmedim görüceğimide pek sanmıyorum çünkü cbr250r ondan daha güçlü ve aralarında 1.500tl var 2bg fazlası + 1.vites fazlası + honda markasından ötürü bu aletin müşteri kitlesini honda alıyor zaten tutucağını sanmıyorumDAELİM markasını daha önce motomax getirmişti ülkemize sonra disbiritörlüğünü bırakınca alanlar parça ve servis sıkıntısı çektiler hata hiç bulamadılar diyebilirim yetkili bi merci bile Asya güvencesiyle diyorda ben asya nın bi güvence verdiğini sanmıyorum en azından piyasadaki durumun kalıcı olup olmadığı 4-5ay içinde hafiften belli olur ozamana kadar uzak dururmalı vede cezbeden bi özelliği yok honda dan bi +sı yok fuardada üstüne oturduğumda pek beğenmemiştim göstergesi çok küçük
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
tek silindir
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)