By alperkaya1991 at 2012-04-02
By alperkaya1991 at 2012-02-14
By alperkaya1991 at 2012-02-29
By alperkaya1991 at 2012-02-14
By alperkaya1991 at 2012-02-29
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
Alper tank pedi ve depo yanında ki stickerleri nerden aldın diye sorsam?
https://www.facebook.com/tankpad bu adresteki kişi yapıyor avcılarda dükkanı var :D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
aynen veletlerin ilk sorduğu şey "abi kawasaki mi bu" oluyor :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:24 ----------
henüz denemedim ve pek de araştırmadım ama castrol power1 racing düşünüyorum şimdilik...
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:26 ----------
bak ozan kardeş var temiz kullanıcı )) yarın öbür gün o motoru birine satarken vicdanı ne durumda olacak acaba? alıcılara neler anlatıcak şimdiden merak ediyorum liseli türküsü söyler sanırım...
başkalarının kusur ya da avantajlarına odaklanmaktansa, kendi yanlışlarını düzeltmeye çalış ve elindeki fırsatların farkında ol... dünyada birşeyleri düzeltmek istiyosan önce kendinden başla...
Arkadaşlar zaman daraldıkça hangi motorsikleti alayım kararsızlığı iyice artmaya başladı.Bu günde hyosung bayisine gittim, gt250r aşırı büyük ve rahatsız geldi gözüme.Naked modele baktım bindim güzel hoşuma gitti, bir de gv250'ye bindim motor çok rahat duruyor ancak ağır abi modeli )ayrıca sıfır gv250 10 mayıs da gelecekmiş 8800 sıfır fiyatı var.Nisan sonu gibi alacağım motoru sıfır olacak. Üzerine binip incelediğim motosikletlerden; honda Cbr250r pek beğenmedim,ninja 250r çok güzel motor ve gt250r ye göre oturuş daha konforlu geldi.Ancak Fiyat yüzünden sıkıntılı. Ama asıl önemli olan benim tarzım naked modelmiş bunu anladım.Benim için Racing model çok rahatsız ve görüş açısı sıkıntılı olduğu için naked'e yöneldim, daha doğrusu gt250r'ye binince korktum.Cbr veya ninjada böyle bir korku olmamıştı.Motor kataloğunu evdekilere gösterdim hangisini alayım diye hepsi gt250r'yi beğendi Dedimki; ben, gv250 yi gösrerek bunu alacağım. annemin cevabı;Sen memur adamsın alma onu,ayıp olur diyor Neyse bugün bir ls2 siyah kask aldım.Haftayada bir mont alayım diyorum.
http://www.youtube.com/watch?v=pXLCRszuhkI
two brothers gt250r için ürettiği egzoz burda varmı çünkü en iyi sesi bu egzoz veriyo
çok güzel duruyor , @caneryavuz dada tiger egsoz vardı sanırım peş peşe trafikte durduğumuzda ben önde durduktan sonra arkadan bi homurdanma geliyor , benim düz egsozun sesini motorun üstünde olmama rağmen bastırıyor ve onun motorun sesini duyuyorum egsoz çok farkediyor hyoda
2 silindir diye vızıldamıyor diyorlar ama motorcular haricinde sesi takan yok yüksek çıksın yeter millete göre
çoğu kişi zaten hava olsun diye egsoz takıyor genelde görürsem böyle bir şey alabilirim aslında bende güzelmiş fiyatı ne kadar acaba 500-750 ?
http://www.twobros.com/cgi-bin/shopp...005-2160406M-B
bu model bu fiyat yurt dışı fiyatı türkiyeye gelene kadar 1000 tl geçer
valla aynen öyle oluyor abicim biraz ama ne yapalım kısmet işte teşekkür ettim bu arada sağolasın motorum hakkındaki görüşlerin çok hoşuma gitti ... beyaz canavar ve hyonun bir fotosunu daha koyıyım ozaman da can a can katsın...
birde kumburgaz gezisinden bir kare atıyım RR güzel ya beyaz melek o kısmetse hazirandan sonra benim olacaaaaaaahhhhh
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
@Alper Kaya
Plakaya yapıştırdığın üçgenden dolayı problem yaşamıyor musun polisler birşey demiyor mu ?
İşyerimde kapalı otoparkta birde çektim gündüz fakat titretmişim foto bulanık çıkmış...
[B][COLOR="Gray"]Hyosung [/COLOR][COLOR="DeepSkyBlue"]GT[/COLOR]250[COLOR="Red"]R[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Drift religion[/COLOR][/B]:cat:
@caneryavuz sağolasın, evet baya kirli, bi ara temizlicemde, uğraştırcak baya.
beyler yardımınıza ihtiyacım var...
gri renk motora nasıl bir tank ped önerirsiniz?
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)