Bende kanuni racer ımı satıp 2 haffta önce 2008 st kanuni aldım motor süper gidiyor senin racer sanki arkaya basınca kitlemiyormuş gibi yazmışsın :D frenler içok iyi basınca güven veriyor o çin malından sonra böyle bir motor alıp abuk subuk şeylere takılma :D paran varsa bas al çok güzel motor ,,, parça olayı cimri isen alma herşeyi çok pahalı benim motor pistonları krank felan değişiyor şimdi bi dünya param gitti parçalara sırf , için yanacaksa alma derim
cbf 150 al yani racer 200den daha iyidir titreşim yok torku yakın yakıtıda daha iyidir ,,, beni taşıyabilecek ve orta kalite tek bu motor vardı mecbur aldım yoksa pişman olmadım değil yani
param olsaydıda daha iyilerini alsaydım keşke ama sende bütçeyi sıkıp alacaksan alma niye alma ?
alma kardeşim bu motora binen adam akıllı başlı adam değildir :D şimdi hucum edecekler bana konudakiler istinalar vardır demeyeceğim
her gt250r binicisi yeri gelir motora abanır 2. elde aldığın motor kesinlikle kaç km olursa olsun :D herşeyi çıkabilir ben bunları çok iyi bilmeme rağmen yinede aldım can çekişiyormuş motor bende zorlayınca patlak verdi 1500 cepten uçtu gitti yani ona göre karar ver ne olursa olsun alacağın gt250r 5000 km dede olsa :D mutlaka canı yanmıştır aklından çıkarma gt250 alırsın naked çiler birazcık daha sakin kullanır :D birazcık ama fazla ümitlenme :D yorulmamış gt250r zor bulamazsın ,,
kızmasın diğer arkadaşlar gerçek bu benim başıma gelen örnekle alakası yok