Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
21 Mart 2012, 21:58
caneryavuz adlı üyeden alıntı
elvankent sen
gölbaşı bende
Reklamlar
-
21 Mart 2012, 22:06
havalar düzeldi gibi artık motoru çıkartma vakti geldi haftasonu 3 aydır yatan motorumu uyandırmayı düşünüyorum garajda iyice tozlanmış yıkatıp yağını değiştirip zinciri yağlayıp yollara düşücem bir ara toplanalım şöyle hyo resmi geçidi yapalım
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
-
21 Mart 2012, 22:09
ömrüm06 adlı üyeden alıntı
gölbaşı bende
ankara il grubunun etkinliklerine katılıyormusun?
-
21 Mart 2012, 22:35
Oz@n-RCR200S sen nerede oturuyorsun?
hacı yakınmış bende elvankent sincan tarafındayım banka bloklarının orada bana ankarada benim motora binip kendininkiyle kıyaslayıp senin şu bozuk şu kötü yada sorunsuz diyecek birisi lazım :D
ömrüm06 adlı üyeden alıntı
gölbaşı bende
cumartesi gölbaşıncan geçicem oğulbey köyünün o tarafa geçeceğim :D motorla aran iyimi :D usta gibiysen bi benim motora bi binsen :D baksan hacı genel durumuna
-
21 Mart 2012, 22:38
Oz@n-RCR200S adlı üyeden alıntı
hacı yakınmış bende elvankent sincan tarafındayım banka bloklarının orada
bana ankarada benim motora binip kendininkiyle kıyaslayıp senin şu bozuk şu kötü yada sorunsuz diyecek birisi lazım :D
cumartesi gölbaşıncan geçicem oğulbey köyünün o tarafa geçeceğim :D motorla aran iyimi :D usta gibiysen bi benim motora bi binsen :D baksan hacı genel durumuna
ben banka bloklarında oturuyorum.
ya bir şey diyecem sen acayip taktın ses var tıkırtı var ben bu haftasonu ulusana gitmeyi düşünüyorum işin yoksa getir baktıralım ordakiler benim tanıdık en azından bir şeyi varmı söylerler bildiğim kadarıylada yetkili servis onlar...
-
21 Mart 2012, 22:49
Zıpkıncı adlı üyeden alıntı
White34, aşağıda bir harley kullanıcısının yazdıkları var.
Göstergesi buhu yapıyormuş, nikelajlar paslanıyormuş, titreşimden elleri ayakları uyuşuyormuş.
Sen gt250r için konuşuyorsun ya, ben hayatımda sorunsuz makine görmedim. Mercedes bile sorun çıkarır.
Bu motorlarda sorun çıkarır ama kronik sorunu yoktur. Verilen parada atla deve değildir diğer motorlara göre ve hakkını da verir.
Süper motormu? Değil ama zaten süper olmadığını bilerek aldık. Süper isteseydik gider Ducati alırdık, Yamaha alırdık, Suzuki alırdık. Onlar arıza yapmayacak mı? Yapacak. Bak gaz kolu takıldı şampiyonumuz bacağını kırdı. Ben 1 yıldır kullanıyorum motorumu ve çok memnumum. Hiç sorunum yok ama adam gibi kullanıyorum. Motoru kötüleyip durma artık rica edicem.
güzel örnek verdinde güzel kardeşim acaba o motor kaç model sahibi hangi tarz motordan ona geçti veya ondan önce kullandığı motorlar neydi..sen bana bir tane harleyci örneği veriyorsun.. peki bu hyodan ağzı yananlar kaç tanedir.genel olarak bakalım olaya
zaten kronik sorunundan (kronik sayılabilecek şeyleri de var)çok beklenmedik sorunlar çıkarması..
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:42 ----------
CBR-125 adlı üyeden alıntı
2010 Model var o zaman ? onların hepsi enjeksiyonlu oluyor ? doğru mudur ?
2008 de st kanuni olanlar enjeksiyonlu hyosung olanlar karbüratörlü kardeşim o sene distiributör sorunu oldu.
-
21 Mart 2012, 23:01
ben banka bloklarında oturuyorum.
ya bir şey diyecem sen acayip taktın ses var tıkırtı var ben bu haftasonu ulusana gitmeyi düşünüyorum işin yoksa getir baktıralım ordakiler benim tanıdık en azından bir şeyi varmı söylerler bildiğim kadarıylada yetkili servis onlar...
hacı çıkta gezelim :D call me ozaman yada no ver beraber gidelim ama yaptırmam ustam var benim :D seninkine bakarlar bizde otururuz olmazsa benim masrafı çok gibime geliyor
-
21 Mart 2012, 23:05
hacı çıkta gezelim :D call me ozaman yada no ver beraber gidelim ama yaptırmam ustam var benim :D seninkine bakarlar bizde otururuz olmazsa benim masrafı çok gibime geliyor
Yarin bir isin yoksa bulusalim ozelden cepleri yazalim arasiriz.
-
21 Mart 2012, 23:09
Yarin bir isin yoksa bulusalim ozelden cepleri yazalim arasiriz.
ne özeli :D 544 729 88 59 akşam 7 gibi geliyorum işten akşam turluyorum arada ayaş yoluna felan çıkıyorum hafta sonuda ankara turu yapıyorum güzel oluyor erinmesen bi optimum yapıp gelsek bowling atarız olmazsa
-
21 Mart 2012, 23:13
ne özeli :D 544 729 88 59 akşam 7 gibi geliyorum işten akşam turluyorum arada ayaş yoluna felan çıkıyorum hafta sonuda ankara turu yapıyorum güzel oluyor
Yarin bir isim cikmaz ise ararim seni cikarsada haftasonu kesin gorusuruz
-
21 Mart 2012, 23:15
Yarin bir isim cikmaz ise ararim seni cikarsada haftasonu kesin gorusuruz
tamamdır dedimya erinmesen bi optimum yapar gelirdik :D
-
21 Mart 2012, 23:17
tamamdır
dedimya erinmesen bi optimum yapar gelirdik :D
Erinmiyorum benim motor annemin evinde bodrumda ha cok uzak degil adliyenin arkasi ama simdi git cikar getir geri koy ustune degis falan filan
-
21 Mart 2012, 23:19
Erinmiyorum benim motor annemin evinde bodrumda ha cok uzak degil adliyenin arkasi ama simdi git cikar getir geri koy ustune degis falan filan
:D ya ne üstü ben direk atlıyorum çapulcu gibi :D mesafe sıkıntı olursa ara ben alır seni götürürüm 300-500 mt yol bişey olmaz
sen acemimiydin :D başkasımıydı o
-
21 Mart 2012, 23:21
:D ya ne üstü ben direk atlıyorum çapulcu gibi :D mesafe sıkıntı olursa ara ben alır seni götürürüm 300-500 mt yol bişey olmaz
sen acemimiydin :D başkasımıydı o
Araba var o sorun degil evet biraz acemiyim ama yarin aksam kesin bulasalim gaza geldim ha
-
21 Mart 2012, 23:23
cevap için sağol kardeşim, o zaman 2009 ve sonrası bütün Hyosung yazanlar Enjeksiyonlu. Peki beyaz kadran olan 2010'lar ile siyah kadran olan 2009 lar arasında yada s&t kanuni enjeksiyonlular arasında ne gibi farklar var ?
CBR-125 CBR-250-R CBR-600-F
-
21 Mart 2012, 23:28
Araba var o sorun degil evet biraz acemiyim ama yarin aksam kesin bulasalim gaza geldim ha
ahaha sen acemi ben dengesiz acemi birbirimize göçürüp düşmeyelim :D acemilik süreklü yol yaparak atlatılır az buuz :D haberleşelim sen bi telefon et gün içinde bana gazlarız
-
21 Mart 2012, 23:37
ahaha sen acemi ben dengesiz acemi birbirimize göçürüp düşmeyelim :D acemilik süreklü yol yaparak atlatılır az buuz :D haberleşelim sen bi telefon et gün içinde bana gazlarız
Tamam yarin ararim gorusuruz adin neydi ozcanmi birde yas kac
-
21 Mart 2012, 23:40
Tamam yarin ararim gorusuruz adin neydi ozcanmi birde yas kac
OZAN 28.2 yaşındayım
-
22 Mart 2012, 00:54
Yarın akşam avcılar tarafındaki ark.lar bizde turlasak şöyle olmaz mı, hem anlayan bi arkadaşda benim motora bi bakıverir
Eğer inceldiği yerden kopmasına izin vermessen; gün gelir en sağlam yerinden kopar,canın yanar !
-
22 Mart 2012, 00:58
tekhancer motorun güzelmiş 7 bin tl param olsa atlar gelirdim sakaryaya alırdım motoru 2010 kasa bide ne güzel
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 132 kullanıcı var. (0 üye ve 132 misafir)
Bu Konudaki Etiketler