hem yardım isteyip hemde benim kendime güvenim var demek pekte iç açıcı bir yorum değil...
anlamak istemediğim, mobilet kullanıp ta bu motora nasıl cesaret ettiğinizdir?
çok gördüm ve görmeye de devam edeceğim herhalde, alıp ta sadece motorun garajda tozunu alanları...
fren bilmez, gaz tepkisi bilmez, viraj hak getire...
gidin alın...
madem kendinize güveniniz fazla, motor alırken de güvenin kendinize...
MOTOR HAYATTIR.HAYATTA MOTOR
Amacım ukelalık yapmak falan değil yanlış anladınız beni fakat kararım kesin
yani illede alacağım diye tutturdum kusura bakmayın kararımdan caydırmaya calışılmasın diye onu yazmak zorunda hissettim kendimi.
Dediğiniz gibi tepkileri falan bilmiyorum ama birde güzel bir söz biliyorum "Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp."
Kafama göre gidip alacak olsam zaten siz abilerime danışma gereği duymazdım.
Benim amacım sizler gibi görmüş geçirmişlerin tecrübelerinden tavsiyelerinden faydalanmak gerekirse sizlerden eğitim almak.
Bilgilerinize ihtiyacım var yardımcı olan olmayan herkese teşekkürler...
Boş vites ilk başta zor gelir katılıyorum Sonradan eliniz ayagınız tepkiye alısır merak etmeyin.Bildiğim kadarıyla yani benim için öyle kolay oluyordu durmaya yakın hareket halindeyken daha kolay geçer. Motoru stop edip elinizle bi yere park etmek için boşa alacagınızda hissetceksiniz zaten eod un dediği gibi ileri geri yapılması gerektigini o zaman gecer boşa. Zamanla alışır sorun değil
150HS > 2008 ST > 2012 ST >
Bugün akşamüstü boğaziçi köprüsüne yakın (avrupa > anadolu istikametinde) temde bütün motorları durduruyolardı, bahar temizliğine çıkmışlar En küçük eksiği olana acımıyolardı, en son cbr1000'li bi abimize plakanın altta olamayacağını söylüyolardı ben gittim, umarım yazmışlardır cezayı
150HS > 2008 ST > 2012 ST >
işte daha önceden de yazdığım gibi genç bir arkadaşımız hyo için ayırdığı bütçe 5000-6000 tl arası,hep söylemiştim demek istemiyorum ama maalesef böyle hyo almaya gelince 5000-6000 tl den yukarı bakılmıyor zaten o fiyatları temiz motor bulmak mesele...
nasıl istersen öyle başla kardeşim sen kafana koymuşsun önemli değil zaten 125 lik le başlamak filan tamamen algı meselesi ama dikkat en önemlisi..güzel videolar var onları izle acemilikte yapılmaması gerekenleri içeren.belki yardımcı olur sana...
iyi senin ailen çok karşı değil o zaman motora walla ben aldığımı bile sölemedim
Bu motorun tek eksik yanı sesi oda normal hatta honda cbr 250 de scooter gibi ses geliyor ondan daha iyi yakıtı neredeyse 150 lik motor gibi yakıyor hızı gayet yeterli şekil olarak bir çok motordan güzel güç olarak bir çok 250 den iyi v motor daha neolsun parasını sonuna kadar hakediyor 250lik klasında bence ninja 250 ile hyo açık ara önce ninjanında kalıbı cılız kalıyor motorumu seviyorum bu yazdıklarım şahsi görüşümdür katılırsınız veya katılmazasınız ama görüşlerime saygı duymak zorundasınız
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
ben katılıyorum bugün motoru bıraktım alışveriş merkezinin otoparka döndüğümde yanına bmw bi motor park etmiş 1200 yada 1300dü tam ahtırlamıyorum (bmwnin modellerini pek bilmiyorum), normalde kıyaslanamaz bile abes olur ama bana benim motor daha güzel gözüktü tm kalite konusunda çok şey söylenir ama görünüşünü seviyorum bende zaten sesi de 600 lük gibi çıksa 600lük almayı düşünmem ilerde
---------- Post added at 01:27 ---------- Previous post was at 01:24 ----------
[/COLOR]@seth daha cok yenisin suan senin icin tehlikeli yollar cok virajli dag yollari. 3 4 ay tecrube kazan sonra takilirsin bi9e[/QUOTE]
eyvallah tm biraz daha ilerletiyim ben haklısın, fazla tehlikeye gerek yok
Günaydın , bu sabah işe motorla geldim 33 km arabamız yoktu )
ve halen acemi olduğumu farkettim 1 yıldır motor biniyorum ortalama motorda 4-5 bin km yol yapmışlığım var hemde yoğun trafikte
ama hyo biraz farklı sabah bi minibüs yola çıktı ara sokaktan sinyal vermeden direk en sola dalınca yavaştım allahtan ortadan giriyordum ve halen panikleyince arka frene asılıyorum yan yan epey bi gittim öne fazla basamıyorum önceki paniğimde zaten uçmuştum havada ,, ,
ve birde akay tüneline girdim ankaradakiler bilir dönerken yatıramadım 2 şerit yol kayacak korkusuyla duvarın dibinden döndüm ve çok yavaştım ,, gözüm korktu frenlemem ve yatışlarım berbat , birde hızlıyken hiç yatıramıyorum motoru manevralarım süper arabalar arasında ama sürekli bi tarafa yatıramıyorum ...
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7531192/detay/
şu led sinyallerden 4 adet alıyorum inş. uyar hepsi
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)