Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
18 Mart 2012, 00:11
evet havalar düzeldiği için herkes dışarıdaydı ama hala keskin soğuk var biraz daha bekliyeceğim. ben hergün haliç tarafında hyolar görüyorum geçen gün beyaz modelinide gördüm edirnekapıya doğru gidiyordu
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
Reklamlar
-
18 Mart 2012, 01:29
Ali Feyizoğlu adlı üyeden alıntı
İzleyen yok diye eklemiyodum, yoksa video çok
kardeş 2. videodaki şarkının adı nedir yahu? çok dinlendirici geldi bu parça bana
-
18 Mart 2012, 01:42
Yarım saat önce çobançeşmede karşılaştığım kırmızı, cbr aynalı, plakasının ortası EN olan hyo forumdan mıydı?
Oz@n-RCR200S adlı üyeden alıntı
sevilmeyen bir konu ama tam olarak ne kadar yakıyorsunuz ortalama ? tabi biraz gaza basmaktan bahsetsek daha açıklayıcı bir ölçüm olur 25-30 kuruş felan mı?
birde depo tam doğru gösteriyor mu herkesin ? motor ayaklıkta sola yatıkken dolu gözüktü sonra 2 diş düştü çalıştıktan sonra yola çıkınca asıl değeri olan yarım depoya geldi sonra böyle tuhaflıklar olurmu normal mi :D kontrol edeceğim sürekli
ama yanlış hesaplamadıysam ben bi 120 km yaptım ortalama 10 lt yaktı 110 kiloyum ve yüke bindirdim hep motoru genelde 100 ü pek geçmedi motor bi 35 kuruş yaktı bildiğin D :D:D bunun çok yüksek devirde kullansanız bile bu değeri yakması mümkünmüdür yoksa depo yanlış gösteriyor benmi yanlış hesapladım ?
İmkanı yok öyle birşeyin 10 lt ne demek yav :D
sakinde 3,5 yaksın hadi (ben 3.2 ye kadar düşürdüm 100km hız ile) dipgazda da 5 belki 5,5 yakar
---------- Post added at 23:42 ---------- Previous post was at 23:40 ----------
gugukk adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun bende arkayı 160 lık yapıcam bakalım zaman kolluyorum bu araya azda olsa hız düşüşü olacaktır bilgin olsun
neden 160 70 lastik almıyorsunuz?
-
18 Mart 2012, 01:55
emiro adlı üyeden alıntı
Valla İstanbul dışındakilere pek bakmamıştım açıkçası. Motorun temiz duruyor. Yarın görmeye gelebilirim büyük bir ihtimal. 2010 ve sonrası modellere bakıyordum bende.
12 saat çalışıyorum 24 saat dinleniyorum o yüzden genelde müsaitim ama gelmeye niyetlenirsen 1 gün önceden haberleşirsek daha iyi olur. forumdan ya da telefondan irtibat kurabiliriz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:43 ----------
snicker316 adlı üyeden alıntı
merhaba uzun araştırma ve ne alayım diye burada yakaladığım herkese sorduktan sonra bugün lastiklerimi değiştirdim. buz motorda bulabildiğim ebatlara göre pilot power 120/60 ve 160/60 oldu. görüntü süper. jantlara uydu ve oturdu. ilk izlenimim gayet iyi bir seçim olduğu yönünde. power 2ct ve road 2 ct de ebat bulamadım. neyse benim shinkolar sadece 800 km yol yapmıştı. satayım diyorum. talip olan varmı
---------- Post added at 20:38 ---------- Previous post was at 20:18 ----------
tekrar selam,
benim motor 2011 gt250r . yolda arada F1 ışığı yanıyor F1 uyarısı verıyor ekranda . ama devamlı değil. gazı kesince kayboluyor. neden olabilir?
lastikler hayırlı olsun diyelim FI ışığı "fuel injection" yani enjeksiyonla alakalı bildiğim kadarıyla, eğer yanıyorsa enjeksiyonla ilgili sıkıntı olduğu anlamına geliyor ama tam olarak sıkıntısı nedir hiç bilgim yok o yüzden ya işi bilen bir servise göstermek lazım ya da bu enjeksiyon işinden anlayan tecrübeli birini bulmak lazım ama usta ya da servise danışmak daha kolay olur sanırım. bazen kontağı ilk açtığımızda yanıyor 3-5 saniye sonra sönüyor ve söndükten sonra marşa basıp motoru çalıştırıyoz bu normal ama giderken yapıyorsa sanırım sıkıntı var.
başkalarının kusur ya da avantajlarına odaklanmaktansa, kendi yanlışlarını düzeltmeye çalış ve elindeki fırsatların farkında ol... dünyada birşeyleri düzeltmek istiyosan önce kendinden başla...
-
18 Mart 2012, 01:55
Ufuk İnkaya adlı üyeden alıntı
kardeş 2. videodaki şarkının adı nedir yahu? çok dinlendirici geldi bu parça bana
placebo - i know
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
-
18 Mart 2012, 01:59
UNdocab adlı üyeden alıntı
Y
sakinde 3,5 yaksın hadi (ben 3.2 ye kadar düşürdüm 100km hız ile) dipgazda da 5 belki 5,5 yakar
bende kesin bi arıza var hacı :D arabaya binsem o çok yakıyor motora binsem çok yakıyor ama bu motorun az yakmadığı kesin :D yakında tam net hesapalrım 1-2 depo fulleyeyim
-
18 Mart 2012, 02:21
bende kesin bi arıza var hacı :D arabaya binsem o çok yakıyor motora binsem çok yakıyor
ama bu motorun az yakmadığı kesin :D yakında tam net hesapalrım 1-2 depo fulleyeyim
karbüratörlü mü ?
-
18 Mart 2012, 02:47
sevilmeyen bir konu ama tam olarak ne kadar yakıyorsunuz ortalama ? tabi biraz gaza basmaktan bahsetsek daha açıklayıcı bir ölçüm olur 25-30 kuruş felan mı?
birde depo tam doğru gösteriyor mu herkesin ? motor ayaklıkta sola yatıkken dolu gözüktü sonra 2 diş düştü çalıştıktan sonra yola çıkınca asıl değeri olan yarım depoya geldi sonra böyle tuhaflıklar olurmu normal mi :D kontrol edeceğim sürekli
ama yanlış hesaplamadıysam ben bi 120 km yaptım ortalama 10 lt yaktı 110 kiloyum ve yüke bindirdim hep motoru genelde 100 ü pek geçmedi motor bi 35 kuruş yaktı bildiğin D :D:D bunun çok yüksek devirde kullansanız bile bu değeri yakması mümkünmüdür yoksa depo yanlış gösteriyor benmi yanlış hesapladım ?
benim uzun yolda 17 kuruş felan, şehir içi de 20 kuruş civarı. senin motorda bir anormallik var ya da yanlış hesapladın
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:25 ----------
reis007 adlı üyeden alıntı
Üstad senin motoro en son kaç istiyosun? Bizim ahmet abinindi motor.hatta o motorun yan yattığı gezide benim scooterde motor dağılmıştı
düşünüyorum bu aralar yeni bi motor da.ondan sordum...
bu kadar marmara havası yeter ona artık karadenize geri mi dönsün diyorsun
başkalarının kusur ya da avantajlarına odaklanmaktansa, kendi yanlışlarını düzeltmeye çalış ve elindeki fırsatların farkında ol... dünyada birşeyleri düzeltmek istiyosan önce kendinden başla...
-
18 Mart 2012, 03:01
Yarım saat önce çobançeşmede karşılaştığım kırmızı, cbr aynalı, plakasının ortası EN olan hyo forumdan mıydı?
---------- Post added at 23:42 ---------- Previous post was at 23:40 ----------
neden 160 70 lastik almıyorsunuz?
Lastikler çok pahalı sıra henüz lastiklere gelmedi. önce rizoma mavi elcik ve mavi manet almam gerekiyor, benim montum biraz eskidi mont almam gerek,Scottoiler - vSystem Otomatik Zincir Yağlama Sistemi almam lazım, gene mavi arka arttçı ayak koyma yerinden almam lazım, aynaları 600rr aynası ile değiştirmem lazım vs. vs. en son lastiklere sıra gelicek gibi bakalım bayağa para gidecek anlayacağın
-
18 Mart 2012, 07:37
http://www.youtube.com/watch?v=Z_8MsPNp4ws şarkı burda
EsEs026 adlı üyeden alıntı
Alper orijinal plakanı da yanında taşıman gerekiyor mu app yaptırınca ?
Seni hiç durdular mı ?
ya geçen plakayı yapışkan etiketle kapadım trafik polisi ceza yazdı kapatığım için ama bu plaka küçük orjinal değil falan demedi okadar diyim ama orjinal plakayıda sele altında taşıyorum katladım koydum nolur nolmaz :D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
-
18 Mart 2012, 10:16
tekhancer adlı üyeden alıntı
benim uzun yolda 17 kuruş felan, şehir içi de 20 kuruş civarı. senin motorda bir anormallik var ya da yanlış hesapladın[COLOR="Silver"]
kesin öyle oldu
karbüratörlü mü ?
hayır enjeksiyonlu depoda 3 diş benzin kaldı biri kırmızı kaç lt varki acaba
-
18 Mart 2012, 10:20
Videodaki müzik söylenmiş zaten,
Yakıt tüketim hesaplarınızı o çubuklara göre yapmayın yoksa 600RR dan fazla yaktığını bile düşünebilirsiniz
Şurada izah etmiştim.burdan: nasıl olduğuna bakabilirsiniz
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post2602452
snicker316 adlı üyeden alıntı
merhaba uzun araştırma ve ne alayım diye burada yakaladığım herkese sorduktan sonra bugün lastiklerimi değiştirdim. buz motorda bulabildiğim ebatlara göre pilot power 120/60 ve 160/60 oldu. görüntü süper. jantlara uydu ve oturdu. ilk izlenimim gayet iyi bir seçim olduğu yönünde. power 2ct ve road 2 ct de ebat bulamadım. neyse benim shinkolar sadece 800 km yol yapmıştı. satayım diyorum. talip olan varmı
---------- Post added at 20:38 ---------- Previous post was at 20:18 ----------
tekrar selam,
benim motor 2011 gt250r . yolda arada F1 ışığı yanıyor F1 uyarısı verıyor ekranda . ama devamlı değil. gazı kesince kayboluyor. neden olabilir?
Ben talibim uyguna bırakırsanız
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
18 Mart 2012, 11:15
denildiği gibi diş hesabıyla yapmayın. benimki 2006 model. kaba bi hesapla 10 liraya 70-80km arası gidiyorum. Çift silindirli bi makinaya göre gayet uygun diye düşünüyorum.
-
18 Mart 2012, 12:09
yan ayaktayken doldur depoyu. sonra dikle motoru doldurtmaya devam et yavaş yavaş doldursun arada ufak ufak salla depoyu en son boğaza geldiğinde tam dolmuş olacak depo.
Sonra git 100km falan sonra gel yine dikle motoru aynı şekilde ağzına kadar doldurt. o zaman görürsün yakıtı.
Bunu 3-4 kere tekrarlarsan çıkan sayılardan ortalama olarak yaktığın yakıtı çıkarırsın
-
18 Mart 2012, 12:49
Chronix adlı üyeden alıntı
placebo - i know
Teşekkürler kardeşim.
Beyler Ben yavaş yavaş niyeti bozup Cbr'i satıp Gt 250r alma hayallerine daldım hayırlısı inş.
-
18 Mart 2012, 12:53
beyler herkese iyi günler...
dün akşam hiç hesapta yokken yine yol yapalım dedik...
çıktık adapazarına gittik geldik...
zevkli bir yolculuktu....
-
18 Mart 2012, 17:45
-
18 Mart 2012, 17:50
Teşekkürler kardeşim.
Beyler Ben yavaş yavaş niyeti bozup Cbr'i satıp Gt 250r alma hayallerine daldım hayırlısı inş.
Aynı düşünce bendede var ama kendimi tutuyorum:DDaha yeni aldım cbr ı ve gayet iyi ama canım çekiyor:D:D
-
18 Mart 2012, 18:56
tekhancer adlı üyeden alıntı
benim uzun yolda 17 kuruş felan, şehir içi de 20 kuruş civarı. senin motorda bir anormallik var ya da yanlış hesapladın
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:25 ----------
bu kadar marmara havası yeter ona artık karadenize geri mi dönsün diyorsun
Evet evet laz uşağıydı o motor yaramaz ona marmara havası.çöz bağını gelsin bu yana
-
18 Mart 2012, 21:53
Bugün bağdat caddesinde beyaz hyo gördüm üstünde gene beyaz deri montlu birisi vardı belki buradadır kendisi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)
Bu Konudaki Etiketler