Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    gugukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Beyaz Gt250r - Fiat 500L Living
    evet havalar düzeldiği için herkes dışarıdaydı ama hala keskin soğuk var biraz daha bekliyeceğim. ben hergün haliç tarafında hyolar görüyorum geçen gün beyaz modelinide gördüm edirnekapıya doğru gidiyordu
    2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Ufuk İnkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Repsol 2006 / Cbr 125 R ( 2011 ) Hyosung Gt 250 R.
    Alıntı Ali Feyizoğlu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İzleyen yok diye eklemiyodum, yoksa video çok

kardeş 2. videodaki şarkının adı nedir yahu? çok dinlendirici geldi bu parça bana

UNdocab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    Yarım saat önce çobançeşmede karşılaştığım kırmızı, cbr aynalı, plakasının ortası EN olan hyo forumdan mıydı?

Alıntı Oz@n-RCR200S adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sevilmeyen bir konu ama tam olarak ne kadar yakıyorsunuz ortalama ? tabi biraz gaza basmaktan bahsetsek daha açıklayıcı bir ölçüm olur 25-30 kuruş felan mı?
    birde depo tam doğru gösteriyor mu herkesin ? motor ayaklıkta sola yatıkken dolu gözüktü sonra 2 diş düştü çalıştıktan sonra yola çıkınca asıl değeri olan yarım depoya geldi sonra böyle tuhaflıklar olurmu normal mi :D kontrol edeceğim sürekli
    ama yanlış hesaplamadıysam ben bi 120 km yaptım ortalama 10 lt yaktı 110 kiloyum ve yüke bindirdim hep motoru genelde 100 ü pek geçmedi motor bi 35 kuruş yaktı bildiğin D :D:D bunun çok yüksek devirde kullansanız bile bu değeri yakması mümkünmüdür yoksa depo yanlış gösteriyor benmi yanlış hesapladım ?
    İmkanı yok öyle birşeyin 10 lt ne demek yav :D
    sakinde 3,5 yaksın hadi (ben 3.2 ye kadar düşürdüm 100km hız ile) dipgazda da 5 belki 5,5 yakar

---------- Post added at 23:42 ---------- Previous post was at 23:40 ----------

Alıntı gugukk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun bende arkayı 160 lık yapıcam bakalım zaman kolluyorum bu araya azda olsa hız düşüşü olacaktır bilgin olsun
    neden 160 70 lastik almıyorsunuz?

Motosikleti
    2012 GT250R (kırmızı-beyaz)
    Alıntı emiro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Valla İstanbul dışındakilere pek bakmamıştım açıkçası. Motorun temiz duruyor. Yarın görmeye gelebilirim büyük bir ihtimal. 2010 ve sonrası modellere bakıyordum bende.
    12 saat çalışıyorum 24 saat dinleniyorum o yüzden genelde müsaitim ama gelmeye niyetlenirsen 1 gün önceden haberleşirsek daha iyi olur. forumdan ya da telefondan irtibat kurabiliriz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:43 ----------

Alıntı snicker316 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba uzun araştırma ve ne alayım diye burada yakaladığım herkese sorduktan sonra bugün lastiklerimi değiştirdim. buz motorda bulabildiğim ebatlara göre pilot power 120/60 ve 160/60 oldu. görüntü süper. jantlara uydu ve oturdu. ilk izlenimim gayet iyi bir seçim olduğu yönünde. power 2ct ve road 2 ct de ebat bulamadım. neyse benim shinkolar sadece 800 km yol yapmıştı. satayım diyorum. talip olan varmı

---------- Post added at 20:38 ---------- Previous post was at 20:18 ----------

tekrar selam,
    benim motor 2011 gt250r . yolda arada F1 ışığı yanıyor F1 uyarısı verıyor ekranda . ama devamlı değil. gazı kesince kayboluyor. neden olabilir?
    lastikler hayırlı olsun diyelim FI ışığı "fuel injection" yani enjeksiyonla alakalı bildiğim kadarıyla, eğer yanıyorsa enjeksiyonla ilgili sıkıntı olduğu anlamına geliyor ama tam olarak sıkıntısı nedir hiç bilgim yok o yüzden ya işi bilen bir servise göstermek lazım ya da bu enjeksiyon işinden anlayan tecrübeli birini bulmak lazım ama usta ya da servise danışmak daha kolay olur sanırım. bazen kontağı ilk açtığımızda yanıyor 3-5 saniye sonra sönüyor ve söndükten sonra marşa basıp motoru çalıştırıyoz bu normal ama giderken yapıyorsa sanırım sıkıntı var.
    başkalarının kusur ya da avantajlarına odaklanmaktansa, kendi yanlışlarını düzeltmeye çalış ve elindeki fırsatların farkında ol... dünyada birşeyleri düzeltmek istiyosan önce kendinden başla...

Chronix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Monster 1200
    Alıntı Ufuk İnkaya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeş 2. videodaki şarkının adı nedir yahu? çok dinlendirici geldi bu parça bana
    placebo - i know
    Two Against the World

Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200

Motosikleti
    S&T KANUNİ GT 250 R
    Alıntı UNdocab adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Y
    sakinde 3,5 yaksın hadi (ben 3.2 ye kadar düşürdüm 100km hız ile) dipgazda da 5 belki 5,5 yakar
    bende kesin bi arıza var hacı :D arabaya binsem o çok yakıyor motora binsem çok yakıyor ama bu motorun az yakmadığı kesin :D yakında tam net hesapalrım 1-2 depo fulleyeyim

Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    bende kesin bi arıza var hacı :D arabaya binsem o çok yakıyor motora binsem çok yakıyor ama bu motorun az yakmadığı kesin :D yakında tam net hesapalrım 1-2 depo fulleyeyim
    karbüratörlü mü ?

Motosikleti
    2012 GT250R (kırmızı-beyaz)
    sevilmeyen bir konu ama tam olarak ne kadar yakıyorsunuz ortalama ? tabi biraz gaza basmaktan bahsetsek daha açıklayıcı bir ölçüm olur 25-30 kuruş felan mı?
    birde depo tam doğru gösteriyor mu herkesin ? motor ayaklıkta sola yatıkken dolu gözüktü sonra 2 diş düştü çalıştıktan sonra yola çıkınca asıl değeri olan yarım depoya geldi sonra böyle tuhaflıklar olurmu normal mi :D kontrol edeceğim sürekli
    ama yanlış hesaplamadıysam ben bi 120 km yaptım ortalama 10 lt yaktı 110 kiloyum ve yüke bindirdim hep motoru genelde 100 ü pek geçmedi motor bi 35 kuruş yaktı bildiğin D :D:D bunun çok yüksek devirde kullansanız bile bu değeri yakması mümkünmüdür yoksa depo yanlış gösteriyor benmi yanlış hesapladım ?
    benim uzun yolda 17 kuruş felan, şehir içi de 20 kuruş civarı. senin motorda bir anormallik var ya da yanlış hesapladın

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:25 ----------

Alıntı reis007 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Üstad senin motoro en son kaç istiyosun? Bizim ahmet abinindi motor.hatta o motorun yan yattığı gezide benim scooterde motor dağılmıştı düşünüyorum bu aralar yeni bi motor da.ondan sordum...
    bu kadar marmara havası yeter ona artık karadenize geri mi dönsün diyorsun
    başkalarının kusur ya da avantajlarına odaklanmaktansa, kendi yanlışlarını düzeltmeye çalış ve elindeki fırsatların farkında ol... dünyada birşeyleri düzeltmek istiyosan önce kendinden başla...

Motosikleti
    Yarım saat önce çobançeşmede karşılaştığım kırmızı, cbr aynalı, plakasının ortası EN olan hyo forumdan mıydı?

---------- Post added at 23:42 ---------- Previous post was at 23:40 ----------

neden 160 70 lastik almıyorsunuz?
    Lastikler çok pahalı sıra henüz lastiklere gelmedi. önce rizoma mavi elcik ve mavi manet almam gerekiyor, benim montum biraz eskidi mont almam gerek,Scottoiler - vSystem Otomatik Zincir Yağlama Sistemi almam lazım, gene mavi arka arttçı ayak koyma yerinden almam lazım, aynaları 600rr aynası ile değiştirmem lazım vs. vs. en son lastiklere sıra gelicek gibi bakalım bayağa para gidecek anlayacağın

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    http://www.youtube.com/watch?v=Z_8MsPNp4ws şarkı burda

Alıntı EsEs026 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Alper orijinal plakanı da yanında taşıman gerekiyor mu app yaptırınca ?
    Seni hiç durdular mı ?
    ya geçen plakayı yapışkan etiketle kapadım trafik polisi ceza yazdı kapatığım için ama bu plaka küçük orjinal değil falan demedi okadar diyim ama orjinal plakayıda sele altında taşıyorum katladım koydum nolur nolmaz :D
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

Motosikleti
    S&T KANUNİ GT 250 R
    Alıntı tekhancer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim uzun yolda 17 kuruş felan, şehir içi de 20 kuruş civarı. senin motorda bir anormallik var ya da yanlış hesapladın[COLOR="Silver"]
    kesin öyle oldu

karbüratörlü mü ?
    hayır enjeksiyonlu depoda 3 diş benzin kaldı biri kırmızı kaç lt varki acaba

Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Videodaki müzik söylenmiş zaten,
    Yakıt tüketim hesaplarınızı o çubuklara göre yapmayın yoksa 600RR dan fazla yaktığını bile düşünebilirsiniz
    Şurada izah etmiştim.burdan: nasıl olduğuna bakabilirsiniz
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post2602452
    Alıntı snicker316 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba uzun araştırma ve ne alayım diye burada yakaladığım herkese sorduktan sonra bugün lastiklerimi değiştirdim. buz motorda bulabildiğim ebatlara göre pilot power 120/60 ve 160/60 oldu. görüntü süper. jantlara uydu ve oturdu. ilk izlenimim gayet iyi bir seçim olduğu yönünde. power 2ct ve road 2 ct de ebat bulamadım. neyse benim shinkolar sadece 800 km yol yapmıştı. satayım diyorum. talip olan varmı

---------- Post added at 20:38 ---------- Previous post was at 20:18 ----------

tekrar selam,
    benim motor 2011 gt250r . yolda arada F1 ışığı yanıyor F1 uyarısı verıyor ekranda . ama devamlı değil. gazı kesince kayboluyor. neden olabilir?
    Ben talibim uyguna bırakırsanız
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

monur00006 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '13 Honda CBR250R
    denildiği gibi diş hesabıyla yapmayın. benimki 2006 model. kaba bi hesapla 10 liraya 70-80km arası gidiyorum. Çift silindirli bi makinaya göre gayet uygun diye düşünüyorum.

Motosikleti
    Hyosung GT650, RT125
    yan ayaktayken doldur depoyu. sonra dikle motoru doldurtmaya devam et yavaş yavaş doldursun arada ufak ufak salla depoyu en son boğaza geldiğinde tam dolmuş olacak depo.
    Sonra git 100km falan sonra gel yine dikle motoru aynı şekilde ağzına kadar doldurt. o zaman görürsün yakıtı.
    Bunu 3-4 kere tekrarlarsan çıkan sayılardan ortalama olarak yaktığın yakıtı çıkarırsın

Ufuk İnkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Repsol 2006 / Cbr 125 R ( 2011 ) Hyosung Gt 250 R.
    Alıntı Chronix adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    placebo - i know
    Teşekkürler kardeşim.

Beyler Ben yavaş yavaş niyeti bozup Cbr'i satıp Gt 250r alma hayallerine daldım hayırlısı inş.

Motosikleti
    HusaberG Sf650
    beyler herkese iyi günler...
    dün akşam hiç hesapta yokken yine yol yapalım dedik...
    çıktık adapazarına gittik geldik...
    zevkli bir yolculuktu....
    maxi97 ve MF-Hyo bunu beğendiler.

Motosikleti
    S&T KANUNİ GT 250 R
    Alıntı monur00006 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    denildiği gibi diş hesabıyla yapmayın. benimki 2006 model. kaba bi hesapla 10 liraya 70-80km arası gidiyorum. Çift silindirli bi makinaya göre gayet uygun diye düşünüyorum.
    14 kuruş 15 kuruş çok az kardeş nasıl yaktırıyorsunuz o kadar :D ben dandik tek silindir 200 lükle bile 17 kuruş yaktırıyordum ağırım ve zorlardım biraz ama 15 kuruşta çok az bu motor için hiçmi yüklenmiyorsunuz gaza :==)))

yan ayaktayken doldur depoyu. sonra dikle motoru doldurtmaya devam et yavaş yavaş doldursun arada ufak ufak salla depoyu en son boğaza geldiğinde tam dolmuş olacak depo.
    Sonra git 100km falan sonra gel yine dikle motoru aynı şekilde ağzına kadar doldurt. o zaman görürsün yakıtı.
    Bunu 3-4 kere tekrarlarsan çıkan sayılardan ortalama olarak yaktığın yakıtı çıkarırsın

zekice deneyeceğim havada çok güzeldi bu gün turladık epey motoru temizledim ,, kapkara oldu hacı benim amortisörleri bile boyamışlar siyaha boya çok parlak değil ama simsiyah çekici duruyor karbon yaptırsam çokmu banel olur ? ön camı arka kuyruğu felan

---------- Post added at 15:45 ---------- Previous post was at 15:27 ----------

şimdi dikkatli baktımda motorda bu sinyaller acaip berbat duruyor led sinyal alsam güzel olur mu? onlarda sarı yanıyor demi ? hiç görmedim daha önce arka sinyallerim siyah film kaplı

benzin deposuna pasta cila yaptık çok fena parladı ,, local boya var dedi diye eski sahibi grenajlara yapmadık tekerleride parlatıp sıfır gibi yaptık motoru )

Pain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 1000 RR
    Teşekkürler kardeşim.

Beyler Ben yavaş yavaş niyeti bozup Cbr'i satıp Gt 250r alma hayallerine daldım hayırlısı inş.
    Aynı düşünce bendede var ama kendimi tutuyorum:DDaha yeni aldım cbr ı ve gayet iyi ama canım çekiyor:D:D

reis007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ara verdik , yaza kısmet...
    Alıntı tekhancer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim uzun yolda 17 kuruş felan, şehir içi de 20 kuruş civarı. senin motorda bir anormallik var ya da yanlış hesapladın

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:25 ----------

bu kadar marmara havası yeter ona artık karadenize geri mi dönsün diyorsun
    Evet evet laz uşağıydı o motor yaramaz ona marmara havası.çöz bağını gelsin bu yana

Motosikleti
    Bugün bağdat caddesinde beyaz hyo gördüm üstünde gene beyaz deri montlu birisi vardı belki buradadır kendisi

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)

Bu Konudaki Etiketler