Sabah saat 9 dan sonra deneyin
*İyi gelişmiş refleksler şanstan daha hızlıdır.
*Ön sezilerini dikkate almayı öğren.Bir gün hayatını kurtarabilir.
arkadaşlar 2010 model 2 tane motor buldm karar aşamasındayım hangisi olsun diye.
ama grenajlardaki stickerlar farklı.
birisinde yeni modeller gibi diğeri ise sadece gt250 r yazıyo küçücük :D Niye böyle fark varki?
bence link yada fotoları koyarsan daha rahat anlaşılır
motorlar çok güzel havalar ısınsın artık motorumu özlem off off
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
Yeni beyazların Kırmızı R sticker ı çok hoş.Tasarımda 10üzerinden 10 yani
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
böyle sıfır motorlarınızı paylaşıyorsunuz imrenmiyor değilim he :DD
böyle giderse benim motoru sattırıp sıfır beyaz bi tane aldıracaksınız bana
yeni alan tüm arkadaşlar kazasız belasız güle güle kullanmanız dileğiyle ... ^_^
arkadaşlar sormak istediğim bişey var gt250 r kaç modelden sonra devir kesicili olarak çıktı.
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
2008 modeller enjeksiyonlu olanlar karbüratörlüler kesicisiz
---------- Post added at 01:55 ---------- Previous post was at 01:46 ----------
Madem bu sayfa 2012 model sayfası oldu bende atam bir kaç tane ama cep telefonu malesef çekimler :D
By alperkaya1991 at 2012-03-12
Buda silikon pad lerim
Buda motorumu ilk aldığım gün
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
çok teşekkürler arkadaşlar.
yeni motorlarınız hayırlı olsun hepsi birbirinden güzel fotolar :D ikizler harika hehehe .... bende ikinci el az km yapmış 2011 full beyaz arıyorum ..
@mrt20
Biri kırmızı siyah biri full kırmızı.Kırmızı siyahlıdaki stickerlı seri daha sonra geldi sanırım
Beyler bu gidondaki parçanın ismini bilen varmı? Yani gidon değil başka bi ismi olmalı,fiyatlarına bakacam ama bulamıyorum ismini bulsam ebayden bulurum?
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
devir saati çalışmayan motor alınır mı ? :D
fiyatı 1000 tl civarı göstergenin ama tamiri felan olmaz mı? yoksa sorun km saatine gelen bir mekanizmadan olabilir mi?
- Abi 1000'lik mi bu ?
-
arkadaşlar bişey daha sormak istiyorum ama önceliklekle resimler harika gerçekten güzel motor herkes kazasız belasız cezasız biner inşallah. önceden yazılmıştır geçmiş sayfalarda vardır fakat onlara bakacak kadar vaktim yok onun için tekrar sorma gereği duydum. gt250 r 100 km de kaç litre benzin yakıyor. genel olarak yüksek devirli kullandıgımızı varsayarsak. bi depo ile yaptığı yol nedir ortalama kullanımda?
Şu an bu konu içerisinde 186 kullanıcı var. (0 üye ve 186 misafir)