sezon açıldı demeye başlarken..
yine kar yağmaya başladı...
bu sene motora binemeyecez herhalde...
sezon açıldı demeye başlarken..
yine kar yağmaya başladı...
bu sene motora binemeyecez herhalde...
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
Yok dostum motorun yasi yok zararin neresinden donsen kar
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:05 ----------
Anadolu yakasinda en iyi servis hangisi baymotor iyi diyorlar yakinda havalar isinir sezon icin servise birakmak istiyorum nereye gotureyim
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
Monster stickerları zamanında az aramadım.Tabi piyasada yeşil var turuncu yoktu, bulamamıştım ben... Tahmin ettiğimden daha cok yakışmış.Turuncuya turuncu iyi gitmiş, beyaz kasayada yeşil gider, hatta yeşil fren maneti falan baştan aşağı takım yapılabilir.
bu videodaki Monster stickerı nerden bulabilirim beyaza siyah güzel olur
Pazargunu kan verdim.ilgimctir o gunden beri cok dincim, az uyumama ragmen.1,5 saat bekleyip motosiklet kullandim bi sorun yasamadım.altunizade florya arasi asiri trafikte kullandim bir ara yol acikti guzeldi. Boş kaliteli ve virajli yolda kimseyi beklemeden kaptirip gitmeyi cok ozledim=/
Kan verdiğin zaman eksilen kanı tekrar vucüt üretmiyomuydu taze kanla değişmiş oluyo kaç km yaptın o yağla şimdi yağı değiştirmiş oldun işte
---------- Post added at 12:28 ---------- Previous post was at 12:16 ----------
istanbulda kar yağıyor motoru üşütmeyin
bide resim ekleyin arada artık söylemekten bıktım bi ben ekliyorum
cakalaz ın bi hyo alması lazımki karşılıklı kapışırdık
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
hyo sahipleri neden foto eklemiyorlar özellikle 2011 sahipleri şöyle arkadan stop lambasını gösteren fotolar ekleseler ya koca antepte hemen hergün dışardayım görmüyorum pek fazla hyo'nun 2011 modelini antepliler almıyormu hyo ne? eski modeller çok ama onların stop lambaları hoş değil
foto bekliyoruz 2011 üstü sahipleri :D :D
(Benm motora bi stop ayarlamam lazım nasıl yapıcam bilmiyorum ama yapmam lazım böyle olmicak yada motoru satıcaz D
Lastik alacak arkadaşlar geçen sene fuarda sıkı pazarlıkla baya güzel fiyata lastik almıştık haberiniz olsun..
alsana stop lambası bir sürü :D:D pis cıbırcı :D
By alperkaya1991 at 2012-02-29
ARKA SİNYALLERİ DEĞİŞTİRDİM GÖRDÜNÜZ GİBİ BİRAZ İTİCİYDİ :D
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
merak ettiğim birşey var...
yeni kasanın kuyruğu eski kasaya oluyor mu?
Havalar soğuk ve karlı motora binilmediği için fotoğraf çekilmiyor. havalar ısınsın dökülür herkes
tamamen kuyruktan bahsetmiştim alper...
ortalama 700 lira riske girilebilir esasında(:
demin benzin almaya gittim, öyle canım sıkıldı birde resim çektim buyrun beyler...
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)