1yaşını doldurmuş bi motor en az 5bin görmüştür.
2-4yaşındaki motorlara hala 10binkm hatta 5bin km deniliyorsa o motorların kmleri %99.99 düşürülmüştür.Gerçekte kaçbinde olduğunu asla bilemessiniz.Zaten o motorların çoğu garanti 60bini görmüş oluyor.El değiştire değiştire 10bin km ye kadar düşüyor.
Km'si ile oynanmış motor ilanlarından uzak durun, uzun vadede canınız yanar
motor hakkında bilgi edinin,ilanda yalan yanlış atıp tutan adamların, attıkları yalanları görür olacaksınız.o adamları aramaya bile değmez.ama ben bu ilan güzeldir, bunu alın, diyemem!Çok yakından tanımıyorsam motoru, sahibini vs. o sorumluluğa girmem.Motor ustasına sorsanız bile görünürdekileri söyler gerisine karışmaz.2.el araba veya motosiklet bu araçlar kapalı kutudur,alırken satıcıyı iyi seçeceksiniz.Bir keresinde yaptım o dediğimi, motorun önceki halini bildiğim için iyi motor dedim.Sonraki alan arkadaş 2-3ayda motorun canını çıkarmayı başarmış, tavsiye ettiğim arkadaşta bakmadan alınca birsürü masraf çıktı...
Şimdi hocam yemeyelim birbirimizi,daha önce kaza yaptınız, motorunuz vs vardı hatta yorumlarınızdan yüksek cc kullandım demeye çalıştığınızı anlıyorum.Öyle tecrübeye sahip birisi bu ilanları gösterip iyimidir demez
Kimse anasının karnından motorcu doğmadı, bilmemek değil araştırmamak ayıp