İyiymiş
İyiymiş
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...76055093/detay
mükemmel yaa ist da olsa ve ekipman almamış olsam direk alırıdm
valla 2008 yılından beridir ls2 kullanıyorum şimdiye kadar hiçbir problem yaşamadım kaskımı değiştirecek olsam gider lazer alırdım fiyatı çok makul
http://www.anesmotor.com/?urun-747-L...agon-Mavi.html
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
Sizin kullandıklarınız hangi modelleri?
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
dün uzun uğraşlar sonucunda orinal ekzozu takabildim....
resmini çekecektim ama motor yağmurdan dolayı baya kirlendiğinden dolayı çekmedim...
en kısa zamanda fotoları çekip sizinle paylaşacağım...
bu arada ekzozu takınca motordan keyif almaya başladım...
eski egzozunda resimlerini atarım buraya..
hem görünüş itibariyle hemde takılırken yapılan iğrenç işçilik birde üstüne verdiği o berbat apaçi sesi yüzünden...
çok canım sıkılmıştı...
şimdi düzeldi...ısınmaya başladım motora...
dublemuble cam, kısa fren manetleri üzerine güzel bir jant şeridi ilede görselliğine artı katmak istiyorum...
@Sepetçioğlu
Gösterdiğin kasklarda ben shark ı seçerdim
@-unnamed-
O kadarmı kötüydü o king egzos
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
sa arkadaşlar forumu sürekli takipteyim fakat üyelik alıp yazmak yeni oldu. ben chopper kllanıcısıyım ve artık ss kullanma vakti geldiğini düşünüyorum ve hyosung gt 250r alıp sonuna kadar da onunla gitmek istiyorum aileme söz verdiğim için 200 km üzeine çıkmayacağım için bu motor bana fazlası ile yetecek diye düşünüyorum. yakın zamanda motorumu da satabilirsem aranıza hyocu olarak katılacağım inşallah. bir de cazip bi ilan gördüm istanbuldaki arkadaşlardan bakan oldu mu hiç merak ettim mcevap verirseniz sevinirim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...75886780/detay
birde sahibinden de uzun süredir satılmayan bi motor var ona da yorumu olan arkadaş olursa sevinirim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...54281274/detay
gösterdiğin her iki ilanda çok uzun zamandır ordalar herhangi bir problemleri olmasa bugüne kadar satılırlardı görüşündeyim ayrıca aileme söz verdim 200km geçmicem için dedinde gt250r 165km redline sınırına gelip 180-184e kadar eğimli yolda cıkabiliyor 200km zaten yapması imkansız
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
felon sen olmasan biz ne yapacağız)
sen görürsen şöyle 5500 tl civarı bana i haber et abi
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:35 ----------
yok abi 250cc lik motor yeter de artar demeye çalıştım daha önce kazam olduğu ve öldü zannettikleri için)
1yaşını doldurmuş bi motor en az 5bin görmüştür.
2-4yaşındaki motorlara hala 10binkm hatta 5bin km deniliyorsa o motorların kmleri %99.99 düşürülmüştür.Gerçekte kaçbinde olduğunu asla bilemessiniz.Zaten o motorların çoğu garanti 60bini görmüş oluyor.El değiştire değiştire 10bin km ye kadar düşüyor.
Km'si ile oynanmış motor ilanlarından uzak durun, uzun vadede canınız yanar
motor hakkında bilgi edinin,ilanda yalan yanlış atıp tutan adamların, attıkları yalanları görür olacaksınız.o adamları aramaya bile değmez.ama ben bu ilan güzeldir, bunu alın, diyemem!Çok yakından tanımıyorsam motoru, sahibini vs. o sorumluluğa girmem.Motor ustasına sorsanız bile görünürdekileri söyler gerisine karışmaz.2.el araba veya motosiklet bu araçlar kapalı kutudur,alırken satıcıyı iyi seçeceksiniz.Bir keresinde yaptım o dediğimi, motorun önceki halini bildiğim için iyi motor dedim.Sonraki alan arkadaş 2-3ayda motorun canını çıkarmayı başarmış, tavsiye ettiğim arkadaşta bakmadan alınca birsürü masraf çıktı...
Şimdi hocam yemeyelim birbirimizi,daha önce kaza yaptınız, motorunuz vs vardı hatta yorumlarınızdan yüksek cc kullandım demeye çalıştığınızı anlıyorum.Öyle tecrübeye sahip birisi bu ilanları gösterip iyimidir demez
Kimse anasının karnından motorcu doğmadı, bilmemek değil araştırmamak ayıp
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
abi zaten bakıorum da moto bakımlı olunca fiyatı 6500 den aşağıda göremiyoruz. anca şöyle eş dost tanıdık iyi kullanış birini bulacaz ki öyle alacağız anlaşılan yoksa motoru alıp uğraşmak istemiyorum. 2 sene önce 2006 model chopper aldım çin malı idi ama tanıdıktan aldığım için ufak çaplı değişiklikler dışında hiç götürmedim motoru ustaya. zaten motor da şu anda aldığım kişide duruyor o yapıyor bakımlarını herkese böyle bi arkadaş lazım geçen kendi kafasına göre arkaya deri çanta takmış 2 tane kask almış bana kendi kullanmıyor ama elinden gelen her iyiliği yapıyor benim ustam)
[QUOTE=Felon;2591582]1yaşını doldurmuş bi motor en az 5bin görmüştür.
2-4yaşındaki motorlara hala 10binkm hatta 5bin km deniliyorsa o motorların kmleri %99.99 düşürülmüştür.Gerçekte kaçbinde olduğunu asla bilemessiniz.Zaten o motorların çoğu garanti 60bini görmüş oluyor.El değiştire değiştire 10bin km ye kadar düşüyor.
Km'si ile oynanmış motor ilanlarından uzak durun, uzun vadede canınız yanar
motor hakkında bilgi edinin,ilanda yalan yanlış atıp tutan adamların, attıkları yalanları görür olacaksınız.o adamları aramaya bile değmez.ama ben bu ilan güzeldir, bunu alın, diyemem!Çok yakından tanımıyorsam motoru, sahibini vs. o sorumluluğa girmem.Motor ustasına sorsanız bile görünürdekileri söyler gerisine karışmaz.2.el araba veya motosiklet bu araçlar kapalı kutudur,alırken satıcıyı iyi seçeceksiniz.Bir keresinde yaptım o dediğimi, motorun önceki halini bildiğim için iyi motor dedim.Sonraki alan arkadaş 2-3ayda motorun canını çıkarmayı başarmış, tavsiye ettiğim arkadaşta bakmadan alınca birsürü masraf çıktı...
Şimdi hocam yemeyelim birbirimizi,daha önce kaza yaptınız, motorunuz vs vardı hatta yorumlarınızdan yüksek cc kullandım demeye çalıştığınızı anlıyorum.Öyle tecrübeye sahip birisi bu ilanları gösterip iyimidir demez
Kimse anasının karnından motorcu doğmadı, bilmemek değil araştırmamak ayıp [/QUOTE
ben zaten bu motor iyi midir dememdeki amaç hocam istanbulda olup da hiç bakmış olan var mı bilirsiniz ki bir motoru en iyi anlmak için yakıından görmek üstüne oturup en azından bir 5 dk kullanmak lazımdır onun için soruyorum yoksa bende az çok biliyorum o motorların km lerinin düşürüldüğünü felon hocam sizde ilgilendiğiniz için çok sağolun
ben benim motoru o zaman bedavaya vermiş oluyordum....
2010 model daha 2400 km'ye yeni geldi...
kazası belası yok...(inşaAllah öyle de devam eder)
Ali Ekzozu taktım bu arada motor kendine geldi...
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)