Kymco Downtown 300i Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
Reklamlar
-
23 Haziran 2012, 01:12
koca sitede kimsede yokmu bu motordan ,downtown sahipleri nerlerdesiniz,paylaşımlarınızı bekliyoruz
İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"
-
24 Haziran 2012, 13:49
scooter cılar genelde scoturk'te.
-
27 Haziran 2012, 01:13
harun1077 adlı üyeden alıntı
scooter cılar genelde scoturk'te.
burada da gün geçtikçe ilgi yükseliyor,şuan aprilia scarabeo ,yamaha x-max başlıkları binlerce gösterim ve yüzlerce yorum almış durumda,bu motosikletin türkiyedeki satış miktarı çok fazla olmadığı için bu sitede fazla aktif olamıyor sanırım
İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"
-
-
Merhaba arkadaşlar;
Yaklaşık 3 senedir kymco kullanıcısıyım.İlk olarak Grand dink 250 ile başladım.250 lik maxi için çok fazla özelliğe ve yol tutuşa sahip bir modeldi.Ergonomik açıdan ayrıca çok keyifli bir motordu.
2 sene kadar kullandıktan sonra,downtown 300 e geçtim.Fiyatına göre çok dolu bir motor.400 lük burgman'ın 23 bin tl olduğunu düşünürsek uygunluğu tartışılmaz.Bana göre görüntü açısından da çok daha iyi.Downtown ile izmir ve ankara yaptım.Uzun yolda muazzam keyif veriyor.Performans olarakta çok tatmin edici.Bu yazda avrupa turu yapmayı düşünüyorum.
-
17 Ağustos 2013, 13:22
downtown 300i sahibi olupta satmak isteyenlere duyurulur.ama yok gibi pek yazılıp çizilmiyor hiç bu konu
downtown 300 arıyorum.sym joyride 200i ile takas edip farkını veririm
-
25 Ağustos 2013, 14:06
yok mu hiç sitede downtownu olan ?
-
artık satılmayacak galiba sitesinde fiyat yok
-
17 Haziran 2014, 17:33
bu motordan almayı düşünüyorum bilginize...
-
Kesin değil ama uğur motorlu araçların bu modeli 2015 te getireceği söyleniyor eğer gelirse bende alırım
-
Motor çok güzel ama bana göre sıkıntılı olabilecek iki noktası var. Birincisi motorun poposu çok geniş, artçının peglere basabilmek için bacaklarını çok açması gerekiyor. İkincisi de oturduğunuzda çok fazla yayılamıyorsunuz. Xciting'de ayakları ileriye doğru uzatabiliyorsunuz ama bunda sanki biraz daha kısıtlı bir alan var. Ama her şey bir yana gerçekten çok gösterişli ve iyi bir motor.
-
yeniden geliyor arkadaslar. Sahibindende ilanlar var mart teslim diye ve fiyat 15.787 TL
-
Seko adlı üyeden alıntı
Motor çok güzel ama bana göre sıkıntılı olabilecek iki noktası var. Birincisi motorun poposu çok geniş, artçının peglere basabilmek için bacaklarını çok açması gerekiyor. İkincisi de oturduğunuzda çok fazla yayılamıyorsunuz. Xciting'de ayakları ileriye doğru uzatabiliyorsunuz ama bunda sanki biraz daha kısıtlı bir alan var. Ama her şey bir yana gerçekten çok gösterişli ve iyi bir motor.
ben iki modelide fuarda ergonomi olarak üzerilerine oturarak denemiştim,downtown çok daha rahat bir oturuş pozisyonuna sahipti.
bu arada yeni kymco sayfası yayına girdi ve kymco downtown bu sefer abs li olarak geliyor ,fiyat 15787 tl olarak belirlenmiş ,ben şahsen çok yüksek buldum,bekleyip görelim ama bu fiyatla piyasada çok şansı olmaz
http://kymco.com.tr/urunler/1001/sco..._300i_abs.aspx
-
Arkadaşlar Uğur Motorlu, KYMCO sitesini açmış, harika olmuş. Bu adamların işi ciddiye aldıkları web sayfasına harcadıkları emekten belli. Ben çok beğendim, ödüllük çalışma resmen. http://www.kymco.com.tr/
-
Sayfa güzelde fiyatlar pek güzel değil fiyatlar Yamaha yı bile tokatlamis rampa aşağı gidiyor, bu fiyata kactane downtown satarlar çok merak ediyorum
-
Tolme adlı üyeden alıntı
Sayfa güzelde fiyatlar pek güzel değil
fiyatlar Yamaha yı bile tokatlamis rampa aşağı gidiyor, bu fiyata kactane downtown satarlar çok merak ediyorum
He yaw....x-citing 400i 20.080 lira....ABS'li xmax400'den 1000lira pahalı...Bu Gundi neyin kafasını yaşıyo???....
-
dyavol-77 adlı üyeden alıntı
He yaw....x-citing 400i 20.080 lira....ABS'li xmax400'den 1000lira pahalı...Bu Gundi neyin kafasını yaşıyo???....
Ağzına sağlık neyin kafası bende anlayamadım, olacağı şu bu sene 5-6 tane downtown satarlar, seneye de fiyat ve ithalattan sorumlu kişiyi isten atıp, ellerinde şişen motorları da kampanya yaptık diyip 14500 den satarlar
-
valla sızı bılmem ben downtown sıparısını verdım yanlız bunun yenı kasası cıkmıs 2015model mondıal eskı kasa abs getırıyorlar bu olmamıs
-
Yeni kasası varken eski kasasını niye getiriyorlar anlamadım gitti
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)