Hayırlı olsun. Düzenli bakımlarıyla yolda bırakmayacak motor , tabi sizin sürüşede bağlı. Fotolarını atarsınız
Hayırlı olsun. Düzenli bakımlarıyla yolda bırakmayacak motor , tabi sizin sürüşede bağlı. Fotolarını atarsınız
Selamunaleyküm abiler, kardeşler. Fizy adlı atom karıncam 60 km hız ile durmadan kaç km gidebilir?
hiç denemedim yalnız 80-90 tabi rampalarda 60-70 lere inerek en son 200 km civarı durmadan gittim.
Yalnız 60-60 gidemezsiniz gazı açtıkça açarsınız 80-90 ortalama ile gidersiniz...
vay be 200 km tek marşla gidiyorsa yaşadık! :D zaten benim gideceğim en uzun yol 110km
bakımını yaptırın yola devam. yolda koyacak motor değil. Hayırlı Günler.
Hatta bir gezimiz; Honda Fizy
Ben hiç uzun yola gitmedim şu an 6300 kilometrede hiç sorun yaşamadım. Sorun çıkartacak gibi de durmuyor. Üstelik bizim dangoz paket elemanının elinde...
Blog benim değil. İsmail Terzi'nin arkadaşım. arada gezeriz. Yarın yine 250 Km lik bir yola çıkacağız. Fotoğraf Çekebilirsek anlatımını yapacaktır.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:26 ----------
BU arada Honda Fizy'li arkadaşlarım...
Arada Fizy fotoğraflarını paylaşırsanız Fizy üzerine bir site açmayı planlıyorum. Orada kullanacağım
"men dakka dukka"
hmm. boyası vs si güzel gözüküyor. benimki pasaklandı iyice
Beyazdı gri olmaya başladı.
Hocam o fotoğraflar aldığım ilk gün çekildi. Hatta ben hiç motor sürmemiştim de komşu lokantanın paketçisi getirdi motoru bayiden. Ben dükkanın önünde kendi kendime öğrendim
1 kere düştüm. Çok şükür bana bişey olmadı ama motor çok sürüklendi gidip karşı kaldırıma vurarak durdu ve arka jant kırıldı. Eğer koruma demiri olmasaydı daha çok hasar olurdu. Alacak arkadaşlara tavsiyem 100 lira daha verip koruma demirini mutlaka taktırsınlar ve normalde ekstra ücretle takılan yan ayaklığı hediye olarak istesinler. Biraz ısrar edince sorun çıkartmıyorlar.
http://hondafizy.tk/konya-doganhisar-gezisi-honda-fizy-125-ile/
yok yol kamerası. Navigasyonum yok , telefonda varda tabelalara baka baka giderim.
ne olur ne olmaz diye uzun yolda takarım kamerayı. olur ya bir öküzle kaza yaparız...
sesli navigasyon öneriyorum size. android telefonunuza yükleyin kulaklığın birini takın diğer kulağınız yolda olsun yolculuk daha keyifli bir hal alıyor
navigasyonları sevmem hacı şuraya git buraya git. Yanlış gitsem bile dolanır gelirim.
Özgürlüğü kısıtlayıcı zıkkımlar bunlar.
Yoksa Telefonda var navigasyon dediğin gibi.
Atom Karıncam ile güzel bir kordon gezisi
arkadaşlar motorum daha 200km de . İlk çalıştırdığımda anında stop ediyor neden kaynaklıdır bilen var mı?
Eğer gidişinde bir problem yoksa rölanti ayarı düşüktür. Koltuğun altında plastik bir parça var takılı onu sök alttaki vidayı çevirerek ayarlamaya çalış düzelecektir.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)