mesela bunu isteyebilirsiniz..http://www.honda.co.jp/PCX/ ya da PCX'in japon sitesindeki hali http://www.honda.co.jp/PCX/
mesela bunu isteyebilirsiniz..http://www.honda.co.jp/PCX/ ya da PCX'in japon sitesindeki hali http://www.honda.co.jp/PCX/
http://www.honda.co.jp/LEAD/ bu idi vermek istediğim yanlış kopyalamışım pardon..
Gelmesi gereken motor lead de değil. Hondanın yeni yüzü ve övünç kaynagı PCX in alt modeli Vision 110i dir bu motorun avrupa fiyatı gereği 1850 euro türkiyede spaycıden 100-200 tl fazlaya fiyatlandırılabiliyor. Kimse gelse 5000-6000 olur demesin. Hondanın 2012 imajı ve yüzü bu modeller. Hondanın kimseye satamadı ve kalitesini düşürdüğü bu modeli eğer satabilirse ettiği karda Visiondan çok fazla. Kişisel kullanım için yazık bi motor fizy.
Almayıp tepki koyacaksınki adam gibisini getirecek. Honda diye alınca adam bunu dayamaya devam ediyor
Bu arada küçük sezar pizzada çalışan arkadaşım activaların yerine spacy110 ların p.tesi geliceğini söyledi. Dedim Fizy ucuz niye almıyorlar? Pizzacı zincirleri bile suratına bakmıyor bu motorun,sağlamlığına yakıtına güvenip almıyor. Amacı ticaret olan firmaların daha pahalı olan Spacy yi alması baya şey anlatıyor aslında
Benimde mesela bu segmentte bi motora ihtiyacım var ama tepki koyup almıyorum. Honda adam gibi getirene kadarda almıcam. Spacynin malzeme ve işciliği yerinde, enjeksiyonlu tipi güzel olsa sans verip alabilirdim.. Bu arada dizaynı hiç değiştrilmeden aynı Activa tekrar üretilse yazlık için alırım.
Bu arada amacımız kullananları eleştirmek yermek değil. Alanlar güle güle kazasız belasız kullansınlar... Bizim tepkimiz firmaya. Pizza zincirleri bile almıyor, sizde almasanız 2013 görmez bu motor.
söylediklerine aynen katılıyorum. bu modellerin sadece ülkemizde satılması bizi keriz yerine koymak istemelerinin göstergesi. en güzel cevap halk olarak tepkimizi koymak ve almamak. fizy honda kalitesinden uzak ve tipsiz bir motor, bundan daha kötü bir scooter üretebilirmi honda firması merak ediyorum. dylan modelinin nesi vardıki piyasadan çektiler ps 150 getirdiler, ps 150 getirmesini biliyorsunda niye aynı fiyattaki sh 150 getirmiyorsun diye sorarlar adama. hem ps150 hemde sh150 getir, klasik isteyen ps150 spor isteyen sh150 alsın. birlikten kuvvet doğar, almazsak eşek gibi getirecekler istediğimiz modelleri. eminimki honda firmasının çalışanlarıda burayı okuyorlar. honda yöneticilerine sesleniyorum sh 150 modeli gibi avrupada çok satan modeller getireceksiniz ülkemizede, herkezin zevkine hitap etmeye mecbursunuz honda firması olarak. ticari firmalar için tip önemli değildir fakat kişisel kullanıcılar için bindiğiniz motosikletin tipi çok önemlidir. motosiklet bir yaşam tarzıdır ve kişinin kullandığı motosiklet tarzını ve zevkini ortaya koyar. şu anda honda 250 cc ve aşağı modellerde çok ama çok zayıf. elle tutulur bir tek pcx var. hondanın bu sene getirdiği motosikletlere bakalım, fizy ve cb125 modeli... al birini vur ötekine... ikisindede işçilik kalitesi hondaya yakışmayacak biçimde kalitesiz. diğer firmalar hemen hemen bütün modellerini injeksiyonlu modellere yükseltmişken honda tersine injeksiyonludan karbüratörlü sisteme dönüş yapıyor. biz gideriz mersine, honda gider tersine. honda, soygun ve dayatma onda ! ben estetikten yoksun bir motosikleti kişisel kullanım için almam ve kullanmam. bana ve benim gibi düşünen ülkemiz insanlarına bu fizy ve spacy modelini dayatma yoluyla satamayacaksınız bunu bilin honda çalışanları.
bu videonun sahibi forumda mı acep çok tehlikeli iş yapmış
arkadaşlar bu meret hep böyle mi yakacak? bu hafta da 108 km 18.tl yaktı km şuan 658 km gibi bişey sanırım..bi aksilik mi var? nedir durum? (not: bulunduğum yer yayla memleketi korkuteli ve şehir içi bir kaç dur kalk.) eğer böyle yakacaksa arabama binerim en azından soğuk çekmem..:(
bilemiyorum valla ben normalde önceki depolarımda da 150 nin altında yakamadım hiç..zamlandı ise bilemem yukarı çıktı ama aşağı inmedi hiç..bu arada fethiyede de aynı yakıyor ..
Valla benim fizy 140 km de 16 tl yaktı ist. kadıköyden - avcılar'ı biraz geçtim.. senin motor kaç km'de ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:35 ----------
tabi gidiş geliş anlamında söyledim.
Motorumla 600 km yi devirdim gayet memnunum,
şu ana kadar toplamda 80tl yaktı, performansı gayet iyi 90 a kadar çok rahat çıkyıor,
selesi gerçekten rahatsız eğer uyarsa, spacy ninkini deneyip taktırıcam ?
3500 liraya daha iyisini bulursanız banada haber verin !
honda alan pişman olmaz, arabada da böyle, motorda da...
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:09 ----------
hocam alet karbrötörlü , sen bi ayarına falan baktırt ??
600 km yi 80 tl ile yaptım,
hayır gidiş geliş 140 km benim fizy 1400'km de sen 1000 km bakımını yaptırdıktan sonra yakıttaki düşüşü farkedeceksin ha ozaman bile yakıt hala aynıysa servise götür karbüratör ayarına baksınlar motorun çekişi gidişi nasıl ? son hız ? ben en son karşıya giderken 110 km/h gördüm.
Dün öğle saatinde ege üniversitesi içindeki Ziraat Bankası önünde gördüm.Fizy kullanan uzun saçlı bir hanımefendi başında ls 2 siyah kask beyaz fizy baya birbirlerine yakışmıştı
Ah motorla geçicektim oradan durup motor hakkında iki muhabbet edicektim ne güzel olurdu
Şimdi arkadaşlar motor tipsiz olsada fiyatı uygun olduğu için alıcak olan insan çok özellikle paket servis elemanlarının altında bol bol görmeye başladım...
Nefret edilen cb 125 e lerde pek çok kuryenin altında ve tam manasıyla yaygınlaşmış durumda fizy'de aynı duruma gelicek.
Ha bana sorarsanız fizy'i öyle çok beğenmedim zaten skuterlerin hiç birinide beğenmem...
Şeytan İcadı
son hız ben ilk aldığım 10 gün içinde 100 km gördüm düzde..gidişatı bence hiç fena değil..karburatör ayarı meselesi sıkıntı mıdır bilmem ama bayii teyzem oğlu ayrıca kardeşim de hem servis hem bayii çalışanı..sorduğumda gayet doğal yakıtı 1000km sonrasında düşecek diyor o da bakalım durum ne olacak..
s.a millet.topik çok geri kalmış.bugün 4000 bakımını yaptırdım fizyin.45 tl.tuttu.yağ 30 tl+15 tl işcilik.=45tl.
yakıt ne alemde? 1000denv sonra ne deişti?
Honda Fizy ne avrupa nede amerika sitelerinde yok sadece Türkiye ve çin sitelerinde var... hindistan da bile yok. Türkiye'ye artık gelmiyor ama 50cc lik yeni Honda Today de bile enjeksiyon varken neden 2012 modeli hala karbüratörlü üretiyorlar anlamak elde değil...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)