TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
Motor surerken O AN ORADA olun..Ne o anin onunde, ne ardinda..!
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
TVS Apache 150 9Bin Km ..- Gilera Runner 200 33Bin Km ... - Honda Cbr 125r 36Bin Km ... TVS Apache 150 33Bin Km... Pulsar 200NS.. Dominar D400
bir sonraki çay a beklerim.... bende sizleri özledim....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
24 bine az kaldı arkadaşlar.... maşallah maşallah ....
Vay abim vay gez bakam :D
4 gündür aşırı soğuk don kar kış tipiye maruz kalan fizy maşallah tek marşta çalıştı.... seviyorum bu aleti...
arkadaşlar yeni resimler yolda elimden geldiğinde fotoladım ..3 saat uğraştım ama güzel oldu....
varyatör bakımı kontrolü... kayış kontrol lü.. hava filitresi temizliği bakımı... aslında hava filitresi değişmeli idi ama elimde yoktu.. arka fren balatsı ve fren mili bakımı temizliği....
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:47 ----------
geliyor resimler...
kayışın resminide çektik... lazım olursa diye...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:42 ----------
bazı yerleri açıkken falan çekemedim.. çok feci pis di ellerim..
bana resim çeken biri lazım....
simlik bu kadar.. zaten ben olmasam sayfa ölü...
24 000 de gitti .... maşallah diyorum benim kara kız a...
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:22 ----------
yıkadım mis gibi oldu bu alet....
merhaba arkadaşlar karar aşamasındayım.bajaj 150 boxer almayı düşünüyorum.2730 tl 9 taksit.bir yandan acaba 2 el 20000 km de 2500 tl nakite fizy mi alsam tavsiyeniz nedir.şimdiden cevap için tşkler.
25 bin de arkalarda kaldı.. maşallah şuan bir sıkıntımız yok... paranızın hakkını veriyor...
yirmialtı bine az kaldı... son zamanlarda yakıt tüketimi biraz arttı.. şuan 17 krş falan yakıyor...
Yakında bende aranıza katılacak gibiyim. Gecen yaz bodrumda 3 ay kiralayıp kullanmıstım fizyi ve o kadar alışmıştımki motoru teslim ederken çok üzülmüştüm. Nasipse şimdi sıfırını alıcam
Ramazan sence ybr mi yoksa fizy mi kardeşim hangisini tavsiye edersin ilk motorum olacak?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)