SelamunAleyküm arkadaşlar.Honda Esengül kadıköyden Okmeydanına taşınmış doğrumudur.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-honda-fizy-125-lik.2012-model-15hp-kirmizi-renk-kazasiz-tertemiz-132438669/detay
15 Beygirmiş.
Kadir geceniz mübarek olsun.Hayırlara vesile olur inşallah.
Son durum; 13300 km.14 aydır fizy hiç pişman etmedi.Honda tr gene zammı geçirmiş.Bizim fizy 3770 tl olmuş. Herkese hayırlı bayramlar.
Arkadaşlar 4000 bakımında usta demişti ki biz normalde 8 binde çağırıyoruz ama bu yağ ile 4000 km yapılmaz 6 binde gel yağ değiştirelim. İşçilik dahil 35 liraymış. Şu an motorum 6 bini biraz geçti ne dersiniz gidiyim mi servise?
Her 4 binde bakım var. 4000-8000-12000. 6 binde servise gitmene gerek yok kendin değiştir.8 binde mecbur servise gideceksin.
Kendim değiştirirsem garantiyi etkilemez mi?
Garanti bozulmaz ben hep böyle yapıyorum yani her 4 binde servise her 2 binde de yağını kendim değiştiririm
Hangi yağı tavsiye edersiniz? Serviste motorun başında durmadığım için ne koyduklarına bakmamıştım.
Beyler Fiyat Peşin olursa ne kadar düşüyor...
bayi ile görüşmeniz gerek. Honda fiyatı 2013 için sanırım 3770 , 2012 model için yine sanırım 3650... + plaka ve sigorta.
Mobil 1 10/40 tavsiye ederim.En iyi yağlardan biridir
Koca Konya'da Fizy'nin hava filtresini bulamadım ya...
Honda gom tr sonunda Fizy'nin kullanım kitapcığını yayımlamış..
BURADA
arkadaşlar hayırlı akşamlar.. ben de honda fizy almayı düşünüyorum fiyatından dolayı.. ikinci el alacaktım 6900 km de 3300 tl ye temiz de motor baktım görüştüm sahibiyle.. ama honda nın sitesine bakıyorum satış fiyatı 3770 tl görünüyor.. sizce ne yapayım hangi yolu izleyeyim? ikinci eli alıp hazır motor mu kullanayım yoksa sıfır mı alayım? bir de sıfır alırsam ruhsat, plaka vs masraflarıyla kaça patlar sizce bana? yarın bulunduğum şehir de ki bayiyi arayıp soracağım zaten ancak akşam akşam takıldı kafama..
Honda bayisinin elinde 2012 modeli varsa onu almayı dene daha ucuza kapatabilirsin.
alanya da ki bayi de 3630 tl ye buldum.. eğer bi kısmını nakit bi kısmını kredi kartıyla ödemeyi kabul ederlerse sıfır alıcam karar verdim
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)