Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

BIANCHI motorsikletleri

Motovento
    REKLAM ALANI
    emreben - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    simsiyah mt 03
    Arkadaşlar tüm modeller gelecek bazılarımız kurbanda olacağız belki kimimizdeçin kimimizde kore yada japon değişik modeller olacak ama belki hiç yaşayamayacağız tutkumuzu yaşamak için başka kaç kere şansımız olabilirki yaşasın çini japonu koresi italyanı yaşasın iki teker şimdiden alan yada alacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler şimdiden
    Aslnda o bir KARŞIYAKALI

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Hayatta Bianchi bisiklet almak gibi bir hata yaptım.
    Motosikletini asla almam. Neden hata yaptığımı isteyene detaylı anlatırım ! !

yamahaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YOK
    Ya Abi Allah Askina Böyle Motorlar Mi Olur Bisiklet Markalarindan... Bi Kere O Arka Canta 80ytl Ve O Motor Için Gercekten O Fiyat Fazla Sakin Derim Ama Sen Bilirsin Abi

tyler_durden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XT225

arkadaşlar,motor 125 lik
    duro lastik var üzerinde,
    alarm var üzerinde,
    resimde görülen arka çanta

hepsi 1550 ytl miş
    sanırım bunu alacağım
    kardeş ya bu ramzey qm125-t 10d modelinin bayağı bi kopyası. aradaki farklar kilometre sayacı(ramzey de daha kaliteli), egsoz (bundaki daha hoş duruyor) ve ön farlar( ramzey de yuvalar siyah renkte ve daha güzel duruyor) ve bi çanta var ama bundan dandik, alarm yok,lastikler yine duro ve ben 1800 e aldım plaka dahil. eğer bu model hoşuna gittiyse bir de ramzey in dediğim modeline bi baksan daha iyi olur bence.
    Ama yapmayın diyordu Tanrı, o daha bir çocuk...!!!
    Nükleere H A Y I R!!!!!
    **01 JJ 743**

ozerozturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı tyler_durden adlı üyeden alıntı

kardeş ya bu ramzey qm125-t 10d modelinin bayağı bi kopyası. aradaki farklar kilometre sayacı(ramzey de daha kaliteli), egsoz (bundaki daha hoş duruyor) ve ön farlar( ramzey de yuvalar siyah renkte ve daha güzel duruyor) ve bi çanta var ama bundan dandik, alarm yok,lastikler yine duro ve ben 1800 e aldım plaka dahil. eğer bu model hoşuna gittiyse bir de ramzey in dediğim modeline bi baksan daha iyi olur bence.
    arkadaşım onuda çok inceledim ben, kesinlikle dağlar kadar fark var, sen bianchi yi inceledin mikide cevap=hayır

ben hepsini inceledim, sen sadece motorun, ampüllerine bak yeter, bianchinin üzerinde civalı ampül var

Duro Taywan malı arkadaşlar

Motosikleti
    beklemede
    konuya en iyi ben açıklama getireyim bende bianchi hunter 125 var öncelikle alıcak arkadaşlara allah sabır versin 1 km ye gelmeden elektrikte arıza verdi akü şaj etmedi 2.000 km de krank mili kırıldı yenısı takıldı şimdide motor yağ yakıyor laslikleri berbat felaket kayıyor ve firan balataları 3000 km de değişti kalitesi rezalet hergün birerinden bişey cıkıyor ( debriyaj teli cıktı devir saatinin teli sürekli cıkıyor plastik aksamı sürekli ses cıkarıyo )alacak arkadaşların bir kere daha düşünmesini isterim.
    iyi yanlarıda var tabi motor kendini cabuk topluyor iyi gaz yiyiyor düzgün vites attırırsanız 120-130 arası hız yapabiliyor.

Motosikleti
    bianchi mach1
    valla kim ne derse desin çin min motor olsunda

ayrica bendede bianchi mach var ve çok memnunum...Aslında alıcagım zaman mondial 150 hs almaya niyetlenmiştim ama çok sikayet olduğunu duydum ve bianchi almaya karar verdim bencede mondialden daha kaliteli...

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler