İlk motosikletim olarak Zongshen ZS125 i seçtim. Araba kullanirken ki stilime bakılırsa gelecekte yüksek performanslı bir motor almak da elzem gözüküyor. Acemiliği atmak üzere alacağım bu marka-model üzerinde bana ne tavsiyelerde bulunursunuz.
İlk motosikletim olarak Zongshen ZS125 i seçtim. Araba kullanirken ki stilime bakılırsa gelecekte yüksek performanslı bir motor almak da elzem gözüküyor. Acemiliği atmak üzere alacağım bu marka-model üzerinde bana ne tavsiyelerde bulunursunuz.
Öncelikle hoşgeldin.ilk önce bi kendini tanıtsan iyi olurdu!Bide zongshen'in hangi modeli zs125-32mi zs125-gya mı sen bunları yaz herkes sana cvp yazar
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
benim itirazım var,alamazsın o motoru.deşerim valla.ayağını denk al bak
hocam hoşgeldin siteye.kimin ne itirazı olacakki.aklına koyduysan al.şimdiden hayırlı uğurlu olsun
istanbuldan tevellütü eski biriyim. ilginç sitinizi çok beğendim. muhabbetiniz bol olsun.
baktığım modelin 32 ya da gya olduğunu bilmiyorum. Böyle bir fark olduğunu da bilmiyordum.
hoşgeldin hayırlı olsun!!....
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
hoş bulduk
hoşgeldin...
neredeyse ismi duyulmuş tüm modeller hakkında forumda bilgiler mevcut.önce incele sonra karar ver derim ben.
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
bende bisan pasifik 125cc var arkadaşta zongshen 150cc suny best var dehşet motor konyada üstüne çıkmaz ama 125liğini bilmiyorum videosunu istiosan bisan lifan yaz gör zonshenin üstüne motor çıkmaz. bence
öncelikle hoş geldin
benim sana tavsiyen zealsun zs150-19 lik a ikiside atnı marka ama zealsun daha yaygın
ben bu motoru kullanıyorum tavsiye ederim
bu marka için topic var orayı okursan bilgi sahibi olursun
adanada ithalatçısı yedek parçalarını uygun fiyata kargo ile gönderiyorlar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)