şu motosikleti altın elbiseli adama da test ettirelim ya
şu motosikleti altın elbiseli adama da test ettirelim ya
Rüzgarın Yüzünü Okşamasına İzin Ver...Ama Şeytanın Kulağına Fısıldamasına ASLA..!
https://www.facebook.com/groups/hondacbr250rclub
ben baya inceledim arkadaşlar motor fena degil su sogutmalı gt 250den birazcık daha kaliteli geldi bana babam alacakdı hatta ben aldırmadım yedekparcasıı bulunmaz servisi yok bide koltugu çok düşük bi ss için tabikide teksilindir olması dezawantaj bana göre ama gt250den serii olacagına inanyorum
motoru inceleme şansım oldu. kesinlikle çok kaliteli . ayrıca üzerine oturduğunuzda son derece dengeli bir yapısı olduğunu hissediyorsunuz. motoru hiç düşünmeden alıcaktım fakat vitesli sevmiyorum. en az rakipleri kadar kaliteli fiyatı ise baya iyi. bayi bana 8000 e bıraktı.
HIZ'SIZ VE ÖFKE'SİZ
Valla doğru söylüyor demiyorum ama Mondi drift'ten daha fazla titreşim olduğunu iddia etmiş. Bu baya bir titreşim demektir bence. Yani bu kalite ve ayardaki, piyasaya iddialı bir 250 olarak çıkan bir motor için "titreşim sorunu" sayılır bu. Tabi doğru ise arkadaşın dedikleri...
Şu videoyu izledikten sonra 250lik bir tek silindirde titreşimden beklentilerimi artırmıştım doğrusu;
http://www.youtube.com/watch?v=sOVG4...ature=youtu.be
#sürenadam
Arkadaşlar Önceki Sayfaları okumadığınız nasıl da belli oluyor. Malezya'da Hyosung Kullanan bir arkadasımdan Direkt aldığım yorumları aktarıyorum buraya... Dikkate alınız...
"Bir kere adamların sloganı yeter; Japonlar Bunu Hiç Sevmeyecek
Bu modeL Malezya'da çok tutuluyor. Hyo'nun rakibi olarak nitelendiriyorlar. Motor Arıza Sensörüne kadar düşünülmüş, kalite ön planda tutulmus...
24 Beygir, Torku ideal, ve hızlanması güzel, Viraj giriş ve çıkışları Hyosung'a göre çok daha iyi. Titreşim rahatsız etmeyecek seviyede. Hızlanmada ve son hızda GT250R'dan daha hızlı değil.
1. Vites : 55 - 2. Vites : 79 - 3. Vites 102 km/h Görebiliyorsunuz Redline'a girmeden. "
Ülkemizde Hyosung'ların Sıfırını şu an, 10.000 TL nin altına, CBR250'Lerin Sıfırını 10500 TL nin alamıyorsunuz. Bu model 8500 TL.
Bence Biraz satış yaptığı zaman , satışlar üst seviyelere cıkacaktır ...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Arkadaşlar ben geçen gün bu motosikleti Güngören/Köyiçin'de gördüm. Kebabçı Çetin Ustanın orada bilen bilir onun önünde duruyordu. Hemen yanına çektim Benim Yzf R125 ile kalıp olarak hemen hemen aynı ama boyu biraz ufak. Tam süpersport gibi değil. Dışarı oturdum söylediğim yemekleri yerken bir yandan da motosikleti inceledim kötü bir duruşu yok fren sistemi kaliteli bir şeye benziyor. Keşke sahibiyle tanışsaydım sorularınıza tercüman olurdum.
oncelikle ilk motorum oldugunu hatirlatayim, ultra acemyim
roadwin i trafige kapali alanda surdum dun biraz, guzel geldi ama tabi bilmiyorum sonucta simdiye kadar pek farkli motor kullanmadim titresim beni cok rahatsiz etmedi, kursta kullandigim kulustur 150cc lerden daha az titresiyor diyebilirim ama tabi soyledigim gibi ben nedesem yalan olur galiba
motoru gorenler 500cc gibi duruyo diyolar gercekten biraz etli duruyo, motor bikac gune trafige cikabilecek, bakalim birlikten bahceliye nasil goturucem???
@Syanur hayırlı olsun terkerlerinize taş değmesin, kazasız ve dikkatli sürüşler inş.
sen başka modele de bakıyordun. Roadwin 250 mi aldın ?
Arkadaşlar önümüzdeki hafta izinliyim. Benim Rks 200 in kağıt işlemlerini (plaka - ruhsat) işlemlerini yapacağım, sonra buluşalım sizinle ;)
3 rodajlı makine gezerik angaranın bağlarında :D
Yok yok, Ben başka motor aldım Yanlış oldu sanırım. Ama ileride düşünebileceğim motorlardan kendisi. Eğer fazla spor kesim değilse
#sürenadam
e ne aldığını da yazsaydın
olsun yine de gezerik :D
Gezeriz ya tabiki de Mondi Xtreme SM aldım. Bugün niye böyle taksit taksit takılıyorsam ben de anlamadım...
#sürenadam
Bence de kaliteli bi motordur ama arkasında türkiyede asya motor olması hiç güven vermiyo.
sevme beni Kızım meşaLe ve eGzOst KoKaRım...şaRKı TüRKü Bilmem tezahürat YazaRım viTes aTarIm...tuTma eLLeRimi emaneT saRaRım,gAza BasArıM...CimBomUma ve mOtOruMa Laf aTaRsan DüNYanI ßa$ıNa yıKaRım ...!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)