Arkadaşlar elinde yakınında çevresinde daelim roadwin 250r olan biri varsa iletişime geçebileceğim bir bağlantı verebilir mi ? altın elbiseli adam ile konuştum honda cbr250r ile daelim roadwin 250r karşılaştırması için cevap olarak bizde yok adamlar vermiyorlar dedi sen de varsa çekelim cevabını aldım. bu motosiklet sürücüsü bir arkadaşa ulaşırsak altın elbiseli adamdan bu motosikletin değerlendirmesini alabiliriz.
Rüzgarın Yüzünü Okşamasına İzin Ver...Ama Şeytanın Kulağına Fısıldamasına ASLA..!
https://www.facebook.com/groups/hondacbr250rclub
motoru kullandım çok çabuk devir alıyor 4 viteste 140 gördü rahat bir şekilde,bence en güzel rengi kırmızı ve daha kaslı duruyor.
http://www.youtube.com/watch?v=2BBzWZW1_n4
http://www.youtube.com/watch?v=zCpFFgQCUmY
Bu modeli ben de cok arastırdım. Türkiye de Hyosung gibi tutacağa benziyor. Özellikler 250 CC Sportouring İsteyenler, CBR250 ile Bu model arasında kalacaktır
Bir kere adamların sloganı yeter; Japonlar Bunu Hiç Sevmeyecek
Malezya'dan bir arkadasım ile görüştüm. Motor orada Kullanılıyormus. Çok da tutuluyormuş. Motor Arıza Sensörüne kadar düşünülmüş, kalite ön planda tutulmus diyor kendisi.
24 Beygir, Torku ideal, ve hızlanması güzel, Viraj giriş ve çıkışları oldukça iyi bir modelmiş.
1. Vites : 55 - 2. Vites : 79 - 3. Vites 102 km/h Görebiliyorsunuz Redline'a girmeden. Ülkemizde Hyosung'ların Sıfırını şu an, 10.000 TL nin altına, CBR250'Lerin Sıfırını 10500 TL nin alamıyorsunuz. Bu model 8500 TL.
Bence 20-30 tane satıldığı zaman, satışlar üst seviyelere cıkacaktır
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
motora aksesuar dahil 11bin lira ayırmayı düşünüyordum, ilk motorum olacak, honda cbr250, cbf250, kawasaki ninja 250, hyosung gt250r ve daelim roadwin 250r arasında kalmıştım bugün gittim hepsini gezdim gördüm ucuz olması nedeniyle tercihim daelim oldu. hondalardan kesinlikle daha etli duruyor, tek silindir olması biraz aklıma takılmıyor değil, acaba satarken hemen satabilecek miyim vs. ama 1700 lira cebimde kaldı birde 12 ay vade farksız taksit yapınca alayım, peşin parayı bağlamanın veya kredi çekmenin alemi yok dedim kendi kendime. yurtdışındaki forumlara baktım bilinen bir marka, bence hyosung gibi daelim de tanınacak yakında. ama dışardan görünüşü gerçekten güzel arkadaşlar, benim gibi paranız çok değilse alınabilir
hayirli olsun bekliyoruz yorumlarinizi
@Tribson hayırlı olsun inş.
eğer şehir içinde kullanıyorsan tek silindir olması iyidir. çünkü şehir içinde çift silindir iyi değildir
kaldıki motor 250 cc ve su soğutmalı. eğer sırf uzun yol için alıyor olsaydınız çift silindir daha makul olabilirdi.
bence en az Hyosung kadar kalitelidir. 6 vites olsaydı tadından yenmezdi motor ;) tanınındıktan sonra ikinciel i de sorun olmaz bence. Çünkü tek silindir 250 cc (ekonomiklik), su soğutma, çift disk ve race tipi olması gibi bir sürü artıları var ;)
tekrar hayırlı olsun ve bizi bilgilendirmeni merakla bekliyoruz. senin gibi düşünen insanlar için faydalı olacaktır vereceğin bilgiler ;)
bu motosikleti alan arkadaşlarımıza hayırlı olsun öncelikle, ben cbr250alacaktım fakat daelimı görünce ikisi arasında kaldım normalde cbryi alırdım 2 ay sonra fakat daelim görüntü olarak tam istediğim gibi o yüzden motor almayı ertelemek zorunda kaldım daelim için. kullanıcı arkadaşlarıdan yorum bekleyeceğim umarım bizleri en yakın zamanda bilgilendirirsiniz
Rüzgarın Yüzünü Okşamasına İzin Ver...Ama Şeytanın Kulağına Fısıldamasına ASLA..!
https://www.facebook.com/groups/hondacbr250rclub
iyisiyle kötüsüyle mutlaka yazacağım tabi şu an oldukça tecrübesizim ama olsun
ben yazarim isteyen okur isteyen okumaz. motoru diskapidan degil ulusandan aldim. ayrica bilgisayar muhendisiyim, kendimce neden daelim aldigimi anlattim cunku baskalari da merak ediyor isteyen sacma der isteyen mantikli. fikir beyan etmek icin illa biyerde calisiyor olmak gerekmiyor kanimca.
Daelim Türkiye'de tutar. Zamanında HYOSUNG için de böyle demiştim, herkes gülmüştü bana ÇiN'den farkı mı var diye Şimdi piyasada hyo'dan geçilmiyor
Daelim dıs aksam kalitesi bakımından Hyosung'tan daha da sağlamdır
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
hyosung dan çok daha ucuza satarlarsa hiç değilse markayı tanıtmak için ilk sene çok alıcısı olur, hyosung ülkemizde kore için iyi referans oldu...
Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...
Bazı arkadaşlar kore malını küçümsüyor unutmayın ki samsung markasıda kore malıdır ve japon olan toshiba ve sonyden daha kaliteli ve performanslı ürün çıkarmaktadır. Motosiklet konusunda da olmuyacak diye bişey yok
Her yere yazıyorum, dur buraya da yazayım; 250cc ve altında Korelileri tek geçerim(istisnai italyanlar hariç)
#sürenadam
Çok yakışıklı motor yapıyorlar.Keşke deneme şansım olsa,şöyle lastik rodajıda bitmiş,kendi rodajıda bitmiş bir tanesini verseler sıkıştırsam motoru,yatsam virajlarda,top speed denesem ne tatlı olur yahu.Varmı almış olupta bana denetmek isteyen:D Hadi bir an önce alın şu motorları eskitinde öğrenelim biz de neymiş ne değilmiş.(bol fotoğraf çekmeyide unutmayın:D)
sen böyle yazınca kim verir motoru
şaka bi tarafa benimde aklımda böyle her istediğim motoru denemek var :D
bol foto - video ve bilimum tecrübelerinizi bekliyoruz ;)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)