tam rakam vermek gerekirse su an ortalama 130km/h ile 5.1lt/100km yakiyor.
cok mu yakiyor sizce?
tam rakam vermek gerekirse su an ortalama 130km/h ile 5.1lt/100km yakiyor.
cok mu yakiyor sizce?
Çıkar şu üstündekileri, ne dediğin anlaşılmıyor
Normal (100 karakter)
#sürenadam
son hiz 168 km/h gordum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:12 ----------
sana ozel mesaj attim geldi mi?
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:14 ----------
Onder Bursada kac aydir, orda bi projede calisiyor bakalim ne zaman gelecek
Çıkar şu üstündekileri, ne dediğin anlaşılmıyor
Benim markadan ve taşıttan yana kuşkum yokta servis agı nasıl arkadaşlar memnunmusunuz ? fiyat,parça ve ilgi gibi durumlar ?
Ben de cevap attım, o gelmedi mi ?
---------- Post added at 01:15 ---------- Previous post was at 01:12 ----------
Enjeksiyonlu ama 130-130 kaptırınca CBR 4.5 yakıyorsa gayet iyi bence. Emin misin o kadar yaktığına? Bu ölçümü tirbison arkadaşımız çevre yoluna çıkmadan benzin alıp kesintisiz olarak 130 civarı çevre yolunda dolanıp sonra tekrar benzin alarak yaptı diye biliyorum ben. O yüzden sordum....
#sürenadam
https://www.asyamotorbayi.com/yedekparca/index.php[/url] Buradan ulaşabilirsin yedek parça liste ve filatlarına daelim i seç
Nasıl ya, bu motor bu kadar çok mu yakıyor? ciddi anlamda fazla
Ortalama 130 km/s hız ile 5.1 litre yakması gayet normal. Önemli olan standart kullanım tüketimi ki o da 3.5 - 4 litre ise çok iyi demektir.
Fabrika verisi ile 120 km/h sabit hızda yakıt tüketimi 4,5-5 litre arası olan çok çok az motosiklet var piyasada. Hacim ve güç ayırtmaksızın konuşuyorum. Çünkü hangi motor için olursa olsun 130 km/h sürat pek ekonomik bir sürat değildir. Nitekim ben de 5 in altında olsa sevinirdim ama 130 la giderken 5.1 yakması çok da anormal bişey değil bana göre.
---------- Post added at 14:30 ---------- Previous post was at 14:27 ----------
Burada fazla tüketimden bahsediyoruz. Yani saldıray abimiz 130 la 3.7 yaktım deseydi "depoyu aynı seviyede dolduramamış, dolasıyla yanlış hesap yapmış" derdim yine Ama burada durum tam tersi. En kötü ihtimalle 5.1 yakıyor gibi duruyor, yanlış hesaplamışsa eğer, büyük ihtimalle fazla hesaplamıştır sayın ustam...
#sürenadam
Ciddi konuşalım ozaman, senin F650 benim ortalama ~120 km/h lik gezimde neredeyse 6 litre yaktı. Senin şimdiki damacana 130 la giderken 5in altına iner mi sen söyle... Overdrive muhabbeti var, belki o şekilde elektronik olarak bişeyler ayarlıyor olabilir beyin ama 5 i görürsün en düşük diye tahmin ediyorum. (sizde anlık veya genel yakıt tüketimini gösteren bişey yok dimi ?)
#sürenadam
Roadwin'in 5 vites oldugunu unutmamak lazim.
yok çocuk bizde öle bir gösterge.
yalnız sen yanlış bir kıyaslama yapıyorsun f650 ile,
ikiside farklı tip motor bloğuna sahip,
DL650 rahatlıkla 4 litrelere inebiliyorsa,
Benim motorda normal bir seyirde 130 civarı O/D ye girmekte
ben ümitliyim o konuda..
lakin sürtünme ihmal edilecek
ANGARAJ
Bende bi slogan atayim. Bu motor bu-moto' yu hic sevmeyecek. Bkz. Bumoto calibre 250rr daelim e 5 basar her acidan. Ve daha ucuz....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)