Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
4. sayfa BirinciBirinci ... 2345614 ... SonuncuSonuncu

Daelim Roadwin 250R

Motovento
    REKLAM ALANI
    Adem Balkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xenter 150
    Alıntı Motocross59 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motor Sıvı soğutmalı 4-zamanlı 4 sübaplı DOHC tek silindirli
    Motor hacmi (cc) 249.6cm3
    Silindir çapı x strok (mm) 76 x 55mm
    Sıkıştırma oranı 10.7: 1
    Yakıt sistemi PGM-FI Elektronik Yakıt Enjeksiyon Sistemi
    Maks. Güç (kW@dev/dak) 19.42/8,500(26.4 PS)
    Maks. Tork (Nm @ dev/dak) 23.8/7,000
    Ateşleme Bilgisayar kontrollü dijital transistörlü elektronik avanslı
    Çalıştırma Elektrik
    Şanzıman 6 vites
    Güç aktarımı O-ring zincirli
    Boyutlar (UxGxY) (mm) 2,030 x 709.5 x 1,127mm
    Tekerlekler arası mesafe (mm) 1,369mm
    Sele yüksekliği (mm) 780mm
    Yerden açıklık (mm) 148mm
    Yakıt kapasitesi (litre) 13 lt. (yedek dahil)
    Tekerlekler
    Ön 5 kollu alüminyum döküm
    Arka 5 kollu alüminyum döküm
    Cbr 250 nin Özeliikleri Yukardakiler..

Motor Tipi : Su Soğutmalı, 4 zamanlı, tek silindirli
    Motor Hacmi : 250cc
    Maksimum Güç : 25 hp
    Yağlama : Basınç ve Sıçratmalı
    Yakıt Sistemi : Enjeksiyon
    Ateşleme : C.D.I.
    Çalıştırma : Elektrik marş
    Şanzuman : Sıralı 5 vites
    Son Aktarım : Zincir tahrikli
    Yakıt Tankı Kapasitesi : 15lt
    Şasi : Çelik boru şasi
    Ön Süspansiyon : Teleskopik
    Arka Süspansiyon : Helezonik yay, salınım kolu
    Ön Fren : Hidrolik çift disk
    Arka Fren : Hidrolik tek disk
    Ön Lastik : 110/70 - 17
    Arka Lastik : 140/60 - 17
    Toplam Uzunluk : 2025mm
    Toplam Genişlik : 740mm
    Toplam Yükseklik: 1040mm
    Sele Yüksekliği : 780mm
    Tekerlekler Arası Mesafe : 1625mm
    Ağırlık : 132kg
    Bu Deilimin Özellikleri Ama Motoru Su Sogutmalıymış Daha Detaylı Bir Araştırma Yaptım.şimdi Gönlün Hangisini İsterse Onu alabilir Ama Hondadan Şaşma Derim Yukardaki Bilgiler Yanlışmış Buyur Lİnk http://www.daelimtr.com/?page=urun-d...nik-ozellikler
    DAELİMİN YABANCI BİR SİTEDEKİ ÖZELLİKLERİ:
    Model : Daelim Roadwin 250R FI
    Yıl : 2010
    Motor : Sıvı soğutmalı, dört zamanlı, tek silindirli, DOHC
    Kapasite : 249
    Çap x Strok : 73 x 59 mm
    Sıkıştırma Oranı : 11,0; 1
    Indüksiyon : Elektronik Enjeksiyon
    Ateşleme / Başlangıç : Elektrik / CDI
    Maksimum Güç : 23,5 CV @ 9000 rpm
    Maksimum Tork : 18,9 Nm @ 8000 rpm
    İletim / Sürücü : 5 Hız / zincir
    1.: 22,78 / 2.: 16,76 / 3: 12,91 / 4: 9,92 / 5: 8,28
    Ön Süspansiyon :Teleskopik
    Arka Süspansiyon : Maşa
    Ön Frenler : 2x 290mm disk
    Arka Frenler : Tek 218mm disk
    Ön Lastik : 110/70-17
    Arka Lastik : 140/60-17
    Sele yüksekliği : 780 mm
    Kuru Ağırlık : 161 kg
    Yakıt Kapasitesi : 15 Litre
    Karşılaştırma yaptığımızda gücünde torkunda ve ağırlığında fark var siteyi yapanlar niçin yeterli incelemeyi yapmıyorlar.Yoksa Türkiye için ayrı üretim mi yapıyorlar. Daelimi araştırıyorum.Modelolarak hoşuma gidiyor ancak sitedeki tutarsızlıklar beni tedirgin ediyor.
    Ayrıca sitedeki şu ibare çok güzel. 250 CC DOHC su soğutmalı motor versiyonunda ise özel hafif alaşımlı piston ve balansörlü krank kullanılıyor. Bu sayede konforlu maksimum sürüş ergonomisi elde ediliyor. Bu motor hacminde çok verimli yakıt kullanımı sayesinde 1 litre ile 60 KM’ye kadar yol yapılabiliyor. deniliyor. ((Daelim-->Kurumsal-->hakkımızda bölümünde))

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    60 km/h hız ile gidersen belki 60km mesafe yapabilir... Onun dışında teknik verileri herzaman firmanın resmi sitesinden takip edin derim. Yani koreyse kore sitesine girin daelimin, olmadı global sayfasına bakın. Farklı bir üretim söz konusu değil
    #sürenadam

tirbison - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Daelim roadwin 250r
    Alıntı Adem Balkan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    DAELİMİN YABANCI BİR SİTEDEKİ ÖZELLİKLERİ:
    Model : Daelim Roadwin 250R FI
    Yıl : 2010
    Motor : Sıvı soğutmalı, dört zamanlı, tek silindirli, DOHC
    Kapasite : 249
    Çap x Strok : 73 x 59 mm
    Sıkıştırma Oranı : 11,0; 1
    Indüksiyon : Elektronik Enjeksiyon
    Ateşleme / Başlangıç : Elektrik / CDI
    Maksimum Güç : 23,5 CV @ 9000 rpm
    Maksimum Tork : 18,9 Nm @ 8000 rpm
    İletim / Sürücü : 5 Hız / zincir
    1.: 22,78 / 2.: 16,76 / 3: 12,91 / 4: 9,92 / 5: 8,28
    Ön Süspansiyon :Teleskopik
    Arka Süspansiyon : Maşa
    Ön Frenler : 2x 290mm disk
    Arka Frenler : Tek 218mm disk
    Ön Lastik : 110/70-17
    Arka Lastik : 140/60-17
    Sele yüksekliği : 780 mm
    Kuru Ağırlık : 161 kg
    Yakıt Kapasitesi : 15 Litre
    Karşılaştırma yaptığımızda gücünde torkunda ve ağırlığında fark var siteyi yapanlar niçin yeterli incelemeyi yapmıyorlar.Yoksa Türkiye için ayrı üretim mi yapıyorlar. Daelimi araştırıyorum.Modelolarak hoşuma gidiyor ancak sitedeki tutarsızlıklar beni tedirgin ediyor.
    Ayrıca sitedeki şu ibare çok güzel. 250 CC DOHC su soğutmalı motor versiyonunda ise özel hafif alaşımlı piston ve balansörlü krank kullanılıyor. Bu sayede konforlu maksimum sürüş ergonomisi elde ediliyor. Bu motor hacminde çok verimli yakıt kullanımı sayesinde 1 litre ile 60 KM’ye kadar yol yapılabiliyor. deniliyor. ((Daelim-->Kurumsal-->hakkımızda bölümünde))
    evet sitesi kesinlikle degistirilmeli, zaten piyasaya yeni giren bir marka (veya dagitimcisi) neden boyle bir site yapar hic bilmiyorum.
    aradaki farklilik farkli modellere bakmaktan kaynaklaniyor olabilir. benim anladigim roadwin 250R FI diye bir modeli var bir de roadwin 250R diye baska bi modeli
    turkiyede benim gordugum 5 vitesli olan 250R

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:30 ----------

bu arada motor hala elime geçmedi,
    özel sektörde çalıştıyorum, izin almam büyük problem onun için lanet olsun dedim plaka işlemlerini motoru aldığım ulusan motorun yapmasını istedim, istemez olaydım! çalıştıkları takipçi çok kötü, parasını ödeyeli bir haftadan fazla oldu ama hala işler hallolmadı. önce emniyet çok yoğunmuş vs dediler (ama emniyete ehliyet için giden arkadaş yoğun fln olmadığını söyledi) sonra da imza atmaya gittim, çocuk imza fln attırmadı. ertesi gün aramış bana gel imza at diyor. zaten iki kere emniyete gidip gelecek vaktim olsa kendim de yapardım. telefonda niye bu kadar bekliyorum diyince de lakayit tavırlar konuşmalar... çok sinirlendim, çok para verdim yanında beklediğimle kaldım. bakalım kaç gün daha sürecek bu saçmalık.
    işiniz yoğunsa hangi takipçiye yaptıracaksınız bilmiyorum ama tavsiyem ulusan ın ayarladığı takipçiye yaptırmayın. bilmiyorum belki aynı yerde yaptırıp işlemleri çok hızlı hallolan arkadaşlar da vardır ama benim başıma bunlar geldi.
    insan kendini kazıklanmış hissediyor hiç hoş değil gerçekten.

Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Biraz kazıklanmış oluyoruz zaten böyle böyle... Ama temmuz pulunu yatırmamak için temmuz ayını bekleyen ve ay başında başvuru yapan çok fazla kişi varmış. Ona denk gelmişsin biraz da. Ben de düşünüyorum plaka için nasıl izin alacam diye... Sen motoru teslim almadın mı peki hala? Yani motor bayide duruyor mu? Alıp eve götürseydin bari...??
    #sürenadam

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı tirbison adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet sitesi kesinlikle degistirilmeli, zaten piyasaya yeni giren bir marka (veya dagitimcisi) neden boyle bir site yapar hic bilmiyorum.
    aradaki farklilik farkli modellere bakmaktan kaynaklaniyor olabilir. benim anladigim roadwin 250R FI diye bir modeli var bir de roadwin 250R diye baska bi modeli
    turkiyede benim gordugum 5 vitesli olan 250R

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:30 ----------

bu arada motor hala elime geçmedi,
    özel sektörde çalıştıyorum, izin almam büyük problem onun için lanet olsun dedim plaka işlemlerini motoru aldığım ulusan motorun yapmasını istedim, istemez olaydım! çalıştıkları takipçi çok kötü, parasını ödeyeli bir haftadan fazla oldu ama hala işler hallolmadı. önce emniyet çok yoğunmuş vs dediler (ama emniyete ehliyet için giden arkadaş yoğun fln olmadığını söyledi) sonra da imza atmaya gittim, çocuk imza fln attırmadı. ertesi gün aramış bana gel imza at diyor. zaten iki kere emniyete gidip gelecek vaktim olsa kendim de yapardım. telefonda niye bu kadar bekliyorum diyince de lakayit tavırlar konuşmalar... çok sinirlendim, çok para verdim yanında beklediğimle kaldım. bakalım kaç gün daha sürecek bu saçmalık.
    işiniz yoğunsa hangi takipçiye yaptıracaksınız bilmiyorum ama tavsiyem ulusan ın ayarladığı takipçiye yaptırmayın. bilmiyorum belki aynı yerde yaptırıp işlemleri çok hızlı hallolan arkadaşlar da vardır ama benim başıma bunlar geldi.
    insan kendini kazıklanmış hissediyor hiç hoş değil gerçekten.
    Temmuzun ilk pazartesisi akşamüstü ankara emniyete evraklarımı verdim, plakamı hemen aldım ruhsatımı çarşamba öğleden sonra aldım, emniyet çok yoğun diyen takipçi sizi oyalıyor emin olabilirsiniz. 1.5-2 iş gününde çıkıyor plaka ruhsatlar.

Motosikleti
    Daelim roadwin 250r
    Alıntı Syanur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Biraz kazıklanmış oluyoruz zaten böyle böyle... Ama temmuz pulunu yatırmamak için temmuz ayını bekleyen ve ay başında başvuru yapan çok fazla kişi varmış. Ona denk gelmişsin biraz da. Ben de düşünüyorum plaka için nasıl izin alacam diye... Sen motoru teslim almadın mı peki hala? Yani motor bayide duruyor mu? Alıp eve götürseydin bari...??
    Ev bahçelide, motor birlikte yani çok yakın değil, dün alayım dedim yağmur yağdı kendime güvenemedim.
    çok pişmanım tekipçiye verdiğime.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:33 ----------

Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Temmuzun ilk pazartesisi akşamüstü ankara emniyete evraklarımı verdim, plakamı hemen aldım ruhsatımı çarşamba öğleden sonra aldım, emniyet çok yoğun diyen takipçi sizi oyalıyor emin olabilirsiniz. 1.5-2 iş gününde çıkıyor plaka ruhsatlar.
    toplan kaç liraya patladı?

Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Ev bahçelide, motor birlikte yani çok yakın değil, dün alayım dedim yağmur yağdı kendime güvenemedim.
    çok pişmanım tekipçiye verdiğime.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:33 ----------

toplan kaç liraya patladı?
    Evet, toplam kaça mal oldu ?? Takipçiye nekadar verdin, toplam nekadar tuttu?

@tribison ah be abi, iyi dayanmışsın valla Ben motoru orada görsem bırakıp dönemezdim
    #sürenadam

Motosikleti
    Daelim roadwin 250r
    bu arada ben iki teker üstünde düz yolda gidemezken adamlar motorla ne yapmış çok ayıp

http://www.flickr.com/photos/mehradhm/6188609342/

Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Menguuuuu duy sesimizi, kaç liraya mal oldu ?
    #sürenadam

Emreerol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R 1250 GSA
    Ayrıntılı bir inceleme gelse öyle güzel olacak ki. Hyo'dan vazgeçirebilir ve direk buna yönelebilirim inceleme sayesinde. Umarım kullanan arkadaş en kısa zamanda görüşlerini uzun uzun paylaşırlar.
    Yarın olmayacak gibi kullanırsan yarın olmaz.

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    toplam kaç liraya patladı?
    270 liraya hallettim herşey dahil.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:58 ----------

Menguuuuu duy sesimizi, kaç liraya mal oldu ?
    Muameleciye de vermedim evrakları, herşeyi kendim yaptım. Çıkma plaka almamanızı tavsiye ederim, ruhsat daha geç çıkar, ruhsatı aratıp buldurması daha uzun sürer, ayrıca vergi dairesine nakil kağıdı götürmeniz lazım.
    Emniyeten randevu'yu 3.5 4 gibi almanızı tavsiye ederim, memurların işi az oluyo randevu saatinizden önce bile verirsiniz evrakları, sonrada plaka numarası alıp Aktim'e koşa koşa gidip plaka bastırıp akşamı edersiniz. İşten 3 saat izin alabilsiniz tamamdır, ruhsatı da eve teslim istersiniz.

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Rize'ye geldi Roadwin . Deneyip, paylasacağım sizlerle
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    Daelim roadwin 250r
    Alıntı Emreerol adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ayrıntılı bir inceleme gelse öyle güzel olacak ki. Hyo'dan vazgeçirebilir ve direk buna yönelebilirim inceleme sayesinde. Umarım kullanan arkadaş en kısa zamanda görüşlerini uzun uzun paylaşırlar.
    evet bugun aksam bi problem olmazsa alacagim ama ayrintili inceleme yapacak kadar bilgili degilim
    heralde fotograflarini vs koyarim aksama
    ozellikle cekmemi istediginiz yerleri varsa soyleyin oralari da cekeyim

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Hayırlı olsun Hani çarşamba alacaktın, almış sürmüşsün bile, çok ayıp Ben de motoru sipariş ettim, 1 haftaya kadar elimde olur gibi. Alınca senin yanına uğrarım bir Güle güle, kazasız belasız kullan
    Abii,, Abii benide götürüsün dimi yanında

---------- Post added at 12:20 ---------- Previous post was at 12:06 ----------

evet bugun aksam bi problem olmazsa alacagim ama ayrintili inceleme yapacak kadar bilgili degilim
    heralde fotograflarini vs koyarim aksama
    ozellikle cekmemi istediginiz yerleri varsa soyleyin oralari da cekeyim
    Üstadım Bahçelide oturuyorsanız yakınız birbirimize,Bende Anıttepedeyim
    Polat da gelirse beraber gelebiliriz yahut bu aksam iş çıkışı bir abimiz daha gelecek bizim ev tarafına sizde gelebilirsiniz hem detaylı fotoğrafları çekeriz hem bilgi birikim paylaşımı gerçekleştiririz,tabi sizin içinde uygun ise??
    ANGARAJ

Motosikleti
    Daelim roadwin 250r
    Bu akşam bi arkadaş beni arkasında götürecek 7 gibi motoru almış oluruz, sizde gelebilirsiniz tabiki ama arkadaş direk götürecek beni, ulusan da buluşuruz olmazsa??

FatihC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2018 MH 150 Drift
    bol bol resim, video ve test yazısı bekliyoruz

Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    fiyatı iyi kaliteside kötü değildir ama gerek o minicik göstergesi gerekse racing andıran motor alıyoruz sonuçta performansı ninjadan hyosung tan geri olucağı garanti insan üzülüyor yanından geçilinince amacı sadece gezmek olan adama sözüm yok gaza gelen adam almasın hayal kırıklığı yaşar
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Bu akşam bi arkadaş beni arkasında götürecek 7 gibi motoru almış oluruz, sizde gelebilirsiniz tabiki ama arkadaş direk götürecek beni, ulusan da buluşuruz olmazsa??
    Akşam benim motorun yağını ve filtrelerini elden geçireceğim muhtemelen gelemem ama sen gelirsen süper olur
    ANGARAJ

Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Alıntı GaCCaLL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Akşam benim motorun yağını ve filtrelerini elden geçireceğim muhtemelen gelemem ama sen gelirsen süper olur
    Adamı rahat bırak, motoruyla bir gezsin bir sevişsin... Hemen çağırıyon yanına,,, Sonra kurcalıycan bozcan 0 motoru, anlamazsın kore malından sen ... Bak ben hiç salça oluyor muyum, cıkıs cıkıs...
    #sürenadam

Motosikleti
    Daelim roadwin 250r
    Adamı rahat bırak, motoruyla bir gezsin bir sevişsin... Hemen çağırıyon yanına,,, Sonra kurcalıycan bozcan 0 motoru, anlamazsın kore malından sen ... Bak ben hiç salça oluyor muyum, cıkıs cıkıs...
    sen hic merak etme syanur ben hayatta motorumu vermem :D

REKLAM ALANI
4. sayfa BirinciBirinci ... 2345614 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler