Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
15. sayfa BirinciBirinci ... 51314151617 ... SonuncuSonuncu

Daelim Roadwin 250R

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Demek titreşim rahatsız etmiyor. Bizim Lifan bayisi bunu da satıyor, bana benim Discoverŷ'nin yanında hiç titreşimi yok dedi ki ben Discovery'den memnunum. Adam aynı zamanda Asya bayisi de olduğundan Hero'ları da o satacak. Fuardan sonra bütçeme göre karar vereceğim. Benim motoru takasa da alıyor, satmak için uğraşmayacağım. Açıkçası fiyatının yüksek olmasının yanında CBR250'yi ben sanki biraz ufak buluyorum. Ama görüntüsü ve kalitesine laf yok tabi ki. Daelim'i başta beğenmemiştim ama testleri falan okuyunca içime sindi. Tek düşüncem titreşimdi ama o da sorun değilmiş görünüşe göre...

Ali Emre arkadaşım,

Yabancı incelemelerde amortisörlerinin yumuşaklığında bahsedilmiş, bozuk yollarda falan konforu iyi mi ? Bozuk yok derken normal yoldan bahsediyorum, toprak falan değil yani. Uzun yol rahat yapılıyor mu ve 110 km/saat hız limitinde giderken motor rahat mı ? Ben 110 üzerine arabayla da olsa pek çıkmam da... 130 falan arada görmüşlüğüm vardır.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    yqavuzhyan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar bu hero ve bajaj hangi ayda satılmaya başlayacakmış. Kuralkan 2013 te gt 170 satılacak dedi neredeyse 6 ay sonra sattı. Hero'nun mondi-kanuni den farkı yok gibi 250 cc de 17 beygir ama bajaj'ın canavar gibi 2 tane motoru var. Sıfır 6-7 bin liraya gelse keşke. Hindistan değeri 85.000 INR 1500 dolar etmiyor bile. 25 tane ve üzeri alımlarda tahta kasalarda nakliye bize ait yazıyor :D

Forumdan liste oluşturup kuralkandan önce mi alsak ne yapsak ?

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Onların içinde Hero en iyisi, sonra Bajaj geliyor. Fuardan sonra satışa sunarlar tahminimce...

RODWIN250R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKI NINJA ZX6R
    Alıntı Seko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Demek titreşim rahatsız etmiyor. Bizim Lifan bayisi bunu da satıyor, bana benim Discoverŷ'nin yanında hiç titreşimi yok dedi ki ben Discovery'den memnunum. Adam aynı zamanda Asya bayisi de olduğundan Hero'ları da o satacak. Fuardan sonra bütçeme göre karar vereceğim. Benim motoru takasa da alıyor, satmak için uğraşmayacağım. Açıkçası fiyatının yüksek olmasının yanında CBR250'yi ben sanki biraz ufak buluyorum. Ama görüntüsü ve kalitesine laf yok tabi ki. Daelim'i başta beğenmemiştim ama testleri falan okuyunca içime sindi. Tek düşüncem titreşimdi ama o da sorun değilmiş görünüşe göre...

Ali Emre arkadaşım,

Yabancı incelemelerde amortisörlerinin yumuşaklığında bahsedilmiş, bozuk yollarda falan konforu iyi mi ? Bozuk yok derken normal yoldan bahsediyorum, toprak falan değil yani. Uzun yol rahat yapılıyor mu ve 110 km/saat hız limitinde giderken motor rahat mı ? Ben 110 üzerine arabayla da olsa pek çıkmam da... 130 falan arada görmüşlüğüm vardır.
    Serkan bey merhaba
    Amartisörlerin yumuşaklığı doğru. Neden yumuşak yapıldığının açıklaması şöyle izah ediliyor fabrika tarafından, racing motorlar 600cc üzeri olduğundan bu 250 R olarak şehir içi rahat kullanıma göre yumuşatılmış be pist mantığında kalmaması için hem ilk kullanıcı racing e alışsın hemde 600cc öncesi virajları öğrensi diye düşünülmüş. Ben her hafta bu motorla evime 70 km uzaklıktaki at çiftliğine at binmeye gidiyorum. Yolumun 40km oto yol ve 125-130 sabit hızda devam ediyorum sorunsuz sarsıntınız 20km yolum da köy yolu virajı eski yamalıklı çukuru asfalt yol. Bu yolda da her hafta keyifle sürüş yapıyorum konforum bozulmadan. Burda amartisörlerimi çok seviyorum iyilik yumuşak diye ve 5 km de toprak yolda kullanıyorum düzgün yol ama asfaltı yok. Ayrıca şekil olarak cbr dan daha güzel görünüyor arkadaşlarımda var cbr .
    Tüm motor sevenlere sevgilerle..

Onların içinde Hero en iyisi, sonra Bajaj geliyor. Fuardan sonra satışa sunarlar tahminimce...
    Fuar tam olarak ne zaman acaba ?

Birde hero'nun en çok motoru satıyor olması bence bajajdan daha iyi olması anlamına gelmez. Heronun motorlarının asyadan mondialden üstünlüğü ne ki ? Tipler aynı, motorlar aynı, teknik veriler aynı.

Birçok yabancı sitede bajaj''ın pulsar 200 nso lan versiyonunu Hyo ve cbr ile karşılaştırmışlar. Tipide çok güzel. 200 cc 24 beygir çok güzel, bunada çinli o çinli bi kerem taam mı diyemezler. Iso 9001'den tut her türlü quality ve management sertifikaları var. Kendi yağları yedek parça fabrikaları hatta korsanlığa karşı hukuk mücadelesi bile veriyorlar. Baaddin gibi her gece dua ediyom kuralkan bi puştluk yapmasın diye

Motosikleti
    KAWASAKI NINJA ZX6R
    Fuar tarihi 27 Şubat 2014 istanbul TÜYAP fuar merkezinde

agrasiwe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha mt09
    Alıntı RODWIN250R adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fuar tarihi 27 Şubat 2014 istanbul TÜYAP fuar merkezinde
    hocam bi ara denk gelsekte senin şu motoru bi denesem çok merak ettim valla :D

Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    daelım motorun asyayla alakası yok. Zaten asya motor gibi daelım da çinli değil. sadece satışını almış. çinli bu motor diye yanlış anlaşılmasın diye yazma gereği duydum.avrupa olması lazım.
    yok öyle bir dünya babalar gibi çin hemde öyle böyle değil marş sesi bile ürkütüyor
    TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU

Motosikleti
    KAWASAKI NINJA ZX6R
    Alıntı mterayes26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yok öyle bir dünya babalar gibi çin hemde öyle böyle değil marş sesi bile ürkütüyor
    Made in GÜNEY KORE

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:55 ----------

Alıntı agrasiwe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam bi ara denk gelsekte senin şu motoru bi denesem çok merak ettim valla :D
    Caner nezaman istersen gel birader ben beylikdüzündeyim hatta yarın saat 3 gibi gel seninde götüreyim çiftliğe gidicem motorla sen benimkini kullanırsın

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Ben de denemek istiyorum ama Bursa'da deneyecek motor yok.

Motosikleti
    KAWASAKI NINJA ZX6R
    Ben de denemek istiyorum ama Bursa'da deneyecek motor yok.
    Ben denemek istediğim motorları bulamadım ama benim motoru denek isteyen varsa buyursun gelsin ben vericim motorumu. Beylikdüzündeyim

Ben denemek istediğim motorları bulamadım ama benim motoru denek isteyen varsa buyursun gelsin ben vericim motorumu. Beylikdüzündeyim
    Adam bayisi olsa bu kadar yapmaz vallaha. Lan yoksa...!

Motosikleti
    KAWASAKI NINJA ZX6R
    Alıntı yqavuzhyan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Adam bayisi olsa bu kadar yapmaz vallaha. Lan yoksa...!
    Bayiler ikinci elde vitrinde duran motora bile el sürdürmüyor dostum... Ben denemek istediğim ER6F ve CBR 600F ve KLE Versy motorları deneyecek yer ve şahıs bulamadım. Şimdi ezbere gidip motor alacağım denemeden... İstanbul, Beylikdüzü tarafında Daelim Roadwin 250R motoru merak edipte denemek isteyen varsa veririm 5 dk biner ne olacak sanki.... Bayiler de bur dan okuyorsa utansınlar ne yapayım... Almak istediğimiz motoru deneyememek çok saçma değilmi sizcede ?

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Alıntı yqavuzhyan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fuar tam olarak ne zaman acaba ?

Birde hero'nun en çok motoru satıyor olması bence bajajdan daha iyi olması anlamına gelmez. Heronun motorlarının asyadan mondialden üstünlüğü ne ki ? Tipler aynı, motorlar aynı, teknik veriler aynı.

Birçok yabancı sitede bajaj''ın pulsar 200 nso lan versiyonunu Hyo ve cbr ile karşılaştırmışlar. Tipide çok güzel. 200 cc 24 beygir çok güzel, bunada çinli o çinli bi kerem taam mı diyemezler. Iso 9001'den tut her türlü quality ve management sertifikaları var. Kendi yağları yedek parça fabrikaları hatta korsanlığa karşı hukuk mücadelesi bile veriyorlar. Baaddin gibi her gece dua ediyom kuralkan bi puştluk yapmasın diye
    Sırf satışlardan dolayı değil, aşağıdaki sitede bütün motor modelleri ile yorumları okuyabilirsin. Hero Karizma kullanıcılarının tümü motorlarından çok memnunlar, Bajaj'da ise çoğunluk memnun ama hiç memnun olmayanlar da var. Ama performans olarak Bajaj NS200, Karizma ZMR'den daha iyi, Karizma'nın ise performansının yanında konforu da çok güzelmiş. Ayrıca Karizma'nın torku daha yüksek ve bu torku Bajaj'dan daha aşağı bir devirde veriyor. Benim sürüş tarzıma çok uygun yani... Ayrıca Hero o modelleri Honda ile birlikte geliştirdi. İki sene öncesine kadar isimleri Hero Honda diye geçiyordu. Asya'nın diğer modelleriyle alakaları yok.

http://www.mouthshut.com/bikes.php

---------- Post added at 14:51 ---------- Previous post was at 14:49 ----------

Ben inşallah fuara geleceğim ve bu sefer bir gece de bir arkadaşımda kalacağım. O ara motorunu deneyebilirsem minnettar olurum. Fuardaki modelleri gördükten sonra motoru değiştirmeyi düşünüyorum.

agrasiwe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha mt09
    Made in GÜNEY KORE

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:55 ----------

Caner nezaman istersen gel birader ben beylikdüzündeyim hatta yarın saat 3 gibi gel seninde götüreyim çiftliğe gidicem motorla sen benimkini kullanırsın
    ali kardeşim gelmek isterim ama çalışıyorum bunun için izin almak olmaz şimdi, büyükçekmece adliyesine felan geliyorum bazen gelince yazarım ben sana müsait olursan denemk isterim açıkçası.

CBF'i karizma diye satacaklar bakalım hayırlısı :D

Forever Pulsar, olmazsa Mondi

Motosikleti
    KAWASAKI NINJA ZX6R
    Sırf satışlardan dolayı değil, aşağıdaki sitede bütün motor modelleri ile yorumları okuyabilirsin. Hero Karizma kullanıcılarının tümü motorlarından çok memnunlar, Bajaj'da ise çoğunluk memnun ama hiç memnun olmayanlar da var. Ama performans olarak Bajaj NS200, Karizma ZMR'den daha iyi, Karizma'nın ise performansının yanında konforu da çok güzelmiş. Ayrıca Karizma'nın torku daha yüksek ve bu torku Bajaj'dan daha aşağı bir devirde veriyor. Benim sürüş tarzıma çok uygun yani... Ayrıca Hero o modelleri Honda ile birlikte geliştirdi. İki sene öncesine kadar isimleri Hero Honda diye geçiyordu. Asya'nın diğer modelleriyle alakaları yok.

http://www.mouthshut.com/bikes.php

---------- Post added at 14:51 ---------- Previous post was at 14:49 ----------

Ben inşallah fuara geleceğim ve bu sefer bir gece de bir arkadaşımda kalacağım. O ara motorunu deneyebilirsem minnettar olurum. Fuardaki modelleri gördükten sonra motoru değiştirmeyi düşünüyorum.
    Müsaitlik olarak denk gelirsem seve seve denetirim dostum sorun yok.... Bende fuara her günü gideceğim.... o ara görüşürüz. hayırlısı

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:29 ----------

Alıntı agrasiwe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ali kardeşim gelmek isterim ama çalışıyorum bunun için izin almak olmaz şimdi, büyükçekmece adliyesine felan geliyorum bazen gelince yazarım ben sana müsait olursan denemk isterim açıkçası.
    bugün Gittim ve 20dk. önce geldim... Üç saat geçirdim orda ......Bir dahaki sefere beklerim...

Eagle7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT
    Müsaitlik olarak denk gelirsem seve seve denetirim dostum sorun yok.... Bende fuara her günü gideceğim.... o ara görüşürüz. hayırlısı

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:29 ----------

bugün Gittim ve 20dk. önce geldim... Üç saat geçirdim orda ......Bir dahaki sefere beklerim...
    Konuyla alakası yok ama bende at sürmek isterim o işin maliyetleri neler
    agrasiwe bunu beğendi.
    Kelimelerini yükselt sesini değil, yağmurdur çiçekleri büyüten gök gürültüsü değil.

Motosikleti
    BMW F 750 GS
    Çok sağol. Gelmeden telefon numaranı özelden alabilirsem iyi olur. Yalnız denemeye ailecek çoluk çoluk geleceğiz şaşırma

Motosikleti
    KAWASAKI NINJA ZX6R
    Çok sağol. Gelmeden telefon numaranı özelden alabilirsem iyi olur. Yalnız denemeye ailecek çoluk çoluk geleceğiz şaşırma
    Havaların güzel olması için dua et. Fuara gelmeden 2 gün önce mesaj atın bana randevüleşiriz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:26 ----------

Alıntı Eagle7 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Konuyla alakası yok ama bende at sürmek isterim o işin maliyetleri neler
    Ben engelli atlama sporu ile meşkulüm. Profesyonel binmeyecekseniz 10 lük paket ders alırsanız 700tl ama ben rica ederim bizim motor camiasında diyerek 600 tl ye çekeriz fiyatı. 10 dersi siz 2 ayda alırsınız. Ata biniş teknikleri başlangıç seviyesini biriymiş olursun. Yer Çatalca'da

REKLAM ALANI
15. sayfa BirinciBirinci ... 51314151617 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler