Sırf bu yüzden Duke390 çıkınca alsam mı diyorum
#sürenadam
roadwin ciler nerede....
daelim ciler piyasadan çekildi galiba
useniyom arakadas
ama sunu soyleyebilirim
100 km de 4 yakiyor. cok geliyorsa alma guzel kardesim.
Arkadaşlar bende bu motordan alıcamda 2.el bana yardımcı olabilecek sürücü arkadaş varmı?
Herkese merhaba
Benim adım Ali yaşım 35 cam işleri yapıyorum.
Hayatımda ilk defa motora binme kararını alalı 50 gün oldu. Tüm araştırmalar ve bilgi toplamalarım sonunda 0 km bir DAELIM RODWIN 250R almaya karar verdim ve geçtiğimiz Cumartesi 48 saat önce bir tane siyah renk aldım. Şuan bir arkadaşımdan sürüş teknikleri alıyorum. Motorum 150km oldu . Bu motorda diğerlerine göre bazı artılar var . En önemlisi ilk defa motor kullanacaklar için çok rahat ve pratik bir başlangıç motoru. Bu motorda korkmadan kalkış yapabilir ve kendinizi rahat hissedersiniz. Diğer bir özellik ise motorun yanında olduğunuzda gerçekten çok hacimli ve dolgun bir görüntü veriyor. Siyah rengi ben karizma yapmak için seçtim ve çokta doğru yaptığıma inanıyorum. Güzel bir kırmızılı ve siyahlı mont ile onun eldiven takımı aldım. Kaskıda da siyah aldım. Yani anlıcanız hava tam yerinde ve Honda CBR250 kullanan bir kaç kişi motoru görünce hayran oldular.
Rodajını 5 yıllık bir motorcu arkadaşım başladı. O da çok beğendi kendisinde kawasaki var. DAELIM Güney Kore üretimi. İşçilikler ve malzeme kalitesi bana KIA otomobilleri andırıyor. Bütçeme göre harika bir seçim oldu. Ekstraları var motorun.
Frenler , amartisörler, farlar, harika. Su soğutmalı sürekli fan devrede . Radyatör geniş. Sürüş pozisyonu beni hiç yormuyor. Bugün rodajda 95 km hızı geçmedim ama 150km hız yapar rodaj bitince .
Yine burdan sizlere yazarım bu akşamlık bu kadar
Daha sonra resimlerde atacağım.
selam ali hayirli olsun tekerin duz bassin
yalniz siyah ozellikle aksamlari fark edilmeyen bir renktir, fosforlu bantlarla motorunu belli etmeni tavsiye ederim.
Çıkar şu üstündekileri, ne dediğin anlaşılmıyor
Selam tirbison...
Siyah rengi ben karizma yapmak için tercih ettim. Doğrusunu istersen geceleri çıkamıyorum. Evden bırakmıyorlar çoluk çocuk var anlarsın ya... Ama tavsiyeni hemen dikkate alarak bir şeyler düşüneceğim. 300km bakımına servise çağırdılar orada bazı aksesuarlar var ekleyebilirim. Bakarsın bu motorla gecelerin kuşu oluvermişiz.....
Beyazı daha güzel duruyor yav bu aletin... bence
Şu ara ilgimi çeken alet, acaba scooterdan sonra buna geçebilir miyim? Fazla mı gelir?
yahu arkadaslar bu roadwini ikinci el temiz birinden satın almak üzereyim ama forumdak bir kaç kullanıcı olduğunu iddia eden kişiler üç ayda plastiği döküldü, titreşiyor kullanamadım gibi yorumlarla vaz geçirmek üzereler. lütfen dürüst kullanıcıların yorumu çok gerekli
saygılar.
Merhaba . Motorumu 500km ye getirdim . Iyice açıldı hızlandı biraz titreşim vardı başlarken şimdi azaldığını hissettim 1000 km sonra titreşim kalmaz gibi. Memnunum max.115km yapabildim şimdilik. Bu aralar havalar yağışlı . Ilk güneşli günde yine çıkacağım.
Almak isteyenler yorum için beni arayabilirler. Bilgi paylaşırım. Bu motordan sonra yamaha xj6 devirsion f modeline geçicem. Ben f kullanışlı makinaları tercih ediyorum. Bu motor başlangıç için çok doğru bir seçimdi benim için...
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:37 ----------
Vitesli başlangıç için harika bir seçim. Ayaklarınız yere değecek. Ağır değil kolayca dengelenebiliyor birde f kullanış olması çok faydalı . Sırtınız ağrımadan üzerine yatmadan sürüyorsunuz. Ilk defa vitesli kullanacaklar için çok ideal.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:44 ----------
Ara beni dostum konuşuruz biraz ... Anlatayım sana motoru...
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:46 ----------
Ara beni dostum sana bu motoru bir güzel anlatayım ben....
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:50 ----------
Ben hiç kullanmayı bilmezken aldım bu motoru. Sen yine scooter kullanıcısı olarak motorlara aşinasın hiç sorun yaşayacağını sanmam al bundan birtane fiyakayı görcen ... Herkes sana bakacak.... Mahallenin bıçkın delikanlısı olacaksın ama siyah alırsan.....
takip edeler için yazıyorum motorum 1300Km oldu. arkadaki artçı ayak pedalı yerinden çıkıyor. her bindiğimde kontrol etmek ve pimi yerine sıkıştırmak zorunda kalıyorum. Max . hız 5. viteste redline a kadar 136km
mhp = mil değildir.
Hey nerdesiniz roadwin sahipleri ? Fikir alış verişi yapmıcakmıyız arkadaşlar. Bayiler yüzlerce sattık diyor nerde bu alanlar niye yazmıyorlar?
mahallemdede bi roadwin görüyorum kırmızı renk sahibi burada mı..Tuzla/aydıntepe mah.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)