öyle diyosunda ön kampana ile arka kampana bir mi ?
öyle diyosunda ön kampana ile arka kampana bir mi ?
Fazla değil.. Bi Cbr'nin ruhsatında adım yazsa yeter.
Değil. Ön arka kampana frenli motorum da var. Arka fren ön frenden daha iyi tutuyo, niye çünkü arka frenin pedalla bağlantısı çubukla sağlanıyor. Ayakla pedala verdiğin gücün tamamı sıfır kayıpla kampanaya aktarılıyo. Oysaki ön fren telli, freni sıkınca tel esniyor fren tutmuyo, telin esnemesi ciddi bişey ben hatta ön frenin telini koparmıştım bir kere.
100 mg superboyu çok beğeniyorum fakat ön fren disk olsa çok güzel olcak 100 lira fazla olsa disk olsaydı on fren ya
Superboy'un en güzel yanı, bence renginin beyaz olması. Yoksa prince ile aralarında pek bir fark yok.
Belki prince'in de beyazını getirirler.
Arkadaşlar bu gün ls2 kaskın pinlock takılan ufak parçası kırıldı.
Bu parça motosiklet parçası satan yerlerde var mıdır? Bilen var mı?
Max. Speed deneyen yokmu abiler
Geçen pazar deneme yaptım. Işık engeline takıldım.
Ibrede son gördüğüm hız 105 km. Daha musait bir yolda tekrar deneme yapmayı düşünüyorum.
Sadece bir sefer uzun yola çıktım. O zaman da daha rodajın başı olduğu için, sıkıştırmadım.
O zaman da birkaç kez 100 km göstermişti ibre. Bu pazar ilk defa 100 km'nin üstüne çıktı.
---------- Post added at 15:07 ---------- Previous post was at 15:04 ----------
Vallahi abi hiç kontrol etmiyorum. Beni korkutacak bir zırıltısı yok henüz. Olmadıkça da bakmam.
Ben kullanırken titiz kullanırım. Yoksa kılla tüyle işim olmaz. Kıvırabildik mi?
Biraz sıkıştırsan ibre sonunu görür herhalde ?
guzel motor 150 170 cc yap vergi verme kullan
Yeni motosikletlerin bakım/yag değişimi süresi; genelde 500 km'de ilk yag değişimi, sonra 1000 km'de ikinci yag değişimi, sonra da her 1000 km'de yag değişimi öneriliyor.
Ben 500 km'de ilk yagı değiştirdim. Servis 1800 km olana kadar servise getirme dedi. Yagı da o zaman değişecekmiş.
Şimdi ikinci yagla 1300 km yol yapayım mı? Yoksa 1000 km'de kendim yag değiştireyim mi?
Ben ufak ayarlar için bile servise gidiyorum. Ama sizin söylediğiniz gibi bu tip şeyleri kendimiz yapsak olurmu diye servise sordum, onlarda bizim bakım yapmamız daha iyi olur, kaşe, imza falan atıyoruz, en azından bir problem olursa servis periyodik bakımını yapmış, parçalar garanti kapsamında olur demişti. 1000 km'de servise gitsen daha iyi olur derim. Ama yinede sen bilirsin. Benim motor 1400 km'de, lastiklerini hiç beğenmiyordum, bugün İRC marka tubeless lastik taktırdım, ön lastiği 2.75 - arka lastiği 90 olarak değiştirdim. Yol tutuş çok fark etti, sanki farklı bir motora biniyor gibi oldum, motor sesi hariç Görüntüde bayağı iyi oldu, tavsiye ederim, fiyatıda ön arka toplam 110 tl.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)