Mondial 100 MG Prince Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
14 Şubat 2013, 23:54
Sağolun. 160 liraya aldım. Bundan yaklaşık 2 yıl önce almaya niyetlenmiştim. O zaman 200 lira demişlerdi.
İndirime girdiğini görünce almanın tam zamanı dedim. Ama sharp testi falan yok.
Kapalı olan modellerde 4 yıldız vardı ama Adana yaz çok sıcak olduğu için kullanamam diye düşündüm.
Kapalı kasklar 100 liraydı. Şöyle de yapabilirdim. Bir kapalı ve bir açık kask da alabilirdim ama bunu tercih ettim.
---------- Post added at 21:54 ---------- Previous post was at 21:42 ----------
Çene altındaki kayış kısmına kafam takıldı. Hem cırt hem de klasik kanca var.
İkisini birden kullanmak zor oluyor. Acaba cırt kısmı makasla falan keseyim mi?
Reklamlar
-
15 Şubat 2013, 21:08
Arkadaşlar ls2 kask ile ilgili birkaç problemim var.
Birincisi bu kask bu kadar sıkmak zorunda mı? Ya da kullanıldıkça, gerçekten esner mi?
İkincisi buğu. Adana'da dün 22 derece, bu gün ise 17 derece sıcaklık vardı. Yani neredeyse bahar havası.
Ama kaskın camını hafif kaldırmasam, buğudan önümü göremiyorum. Buğu önleyici şart sanırım.
Üçüncüsü ise hiç rüzgar olmamasına rağmen, 30 km hızla giderken bile çok keskin bir rüzgar sesi geliyor.
Şehir içinde bile kulak tıkacı kullanmak gerekecek herhalde.
-
15 Şubat 2013, 22:23
-
15 Şubat 2013, 22:28
ugrgnr adlı üyeden alıntı
abi motosikletin sorun kaskın sorun nolucak senin bu halin
yazık valla. yollıyım sana en kralından 2 bin liraık bi kaskla CBR1000 ? valla rahat edersin he ne dersin
Motosiklette problem yok (şimdilik) çok şükür.
Bu yorumdan anladım ki çok mızmızlanıyorum. Bundan sonra daha faydalı paylaşımlarda bulunurum.
-
15 Şubat 2013, 22:38
Think Nothing! Just Twist The Wrist
-
15 Şubat 2013, 22:49
ugrgnr adlı üyeden alıntı
abi şaka yaptım yanlış anlama sakın
zaten cogu yorumun faydalı o konuya şüphe yok oyle dusunme. yorumun sonuna şaka yapıyorum dicektim de cümlenin akışı bozulmasın diye yazmadım
sonucta sorun senın sorunun cozmeye calısan sensin ve bizlerden yardım isteyen de sensin. bu forumun amacı bu
sen degıstın mı arka amortısorlerı ? takıp edemedım bır suru konuya bakıyodum ugrayamadım buraya
Senin şaka yaptığını biliyorum kardeşim. Alınma falan yok yani.
Değişmedim henüz. Ağır artçılarla yumuşatmaya çalışıyorum. Eğer olmasa değiştireceğim.
-
15 Şubat 2013, 23:10
tamam abi inşallah biraz olsun yumusar da rahat edersn. hayırlısı hadi
-
17 Şubat 2013, 03:28
-
17 Şubat 2013, 12:30
Bende de ukh varken yaylanma problemi oluyordu. Ama şehir içinde kesinlikle daha konforlu oluyor.
Genellikle şehir içi kullandığım için, sert amortisör rahatsız ediyor tabi. Sizin dediğiniz açıdan düşününce,
gerçekten daha güvenli.
Yaz aylarında pazar günleri Mersin'e denize geliyorum. Geçen sene 3 sefer geldim. Bu sene daha fazla gelmeyi
düşünüyorum.
-
22 Şubat 2013, 16:14
ls2 bugu ve rüzgar sesi probleminden bahsetmiştim. Ses pek problem değil de, bugu görüşü aşırı azalttığı için çözüm aradım. Geçici çözümler (bugu spreyi, bugu mendili hatta bulaşık deterjanı gibi) ve kalıcı çözüm olan bugu camı.
Bugu camının internet üzerinden fiyatını görünce en iyisi deterjan yöntemi dedim.
Camgöz'ün sitesinde bulamayınca birde oraya sorayım dedim. Meger heryerde 50-60 civarı satılan ls2 bugu önleyici cam 25 liraymış.
Benim gibi almayı isteyipte fiyatı için satın almayan kardeşlerim varsa haberleri olsun istedim.
-
22 Şubat 2013, 16:40
bu motor ile istanbul-sakarya istanbul-tekirdag arası gidilirmi bide 100kmde kaç litre benzin yakıyor öğreneblirmiyim
-
22 Şubat 2013, 16:47
gumpenamx adlı üyeden alıntı
bu motor ile istanbul-sakarya istanbul-tekirdag arası gidilirmi bide 100kmde kaç litre benzin yakıyor öğreneblirmiyim
Motordan yana bi sıkıntı olmaz o yollarda. Ben 100'lük manuel vites cub'la gittim tekirdağa.
-
22 Şubat 2013, 17:09
-
22 Şubat 2013, 17:12
gumpenamx adlı üyeden alıntı
zor olmustur onla tekirdağa gitmek
şu okul bitip bi hangi universiteyi kazandıgım belli olsa ona göre alıcam ger gun araştırma yapmaktan bıkım
kaç saatte gittin bu motorla
Zor olmadı gayet keyifliydi, istanbul mecidiyeköy'den tekirdağa 3.5 saatte gittim 4.5 saatte döndüm dönüşte avcılardan itibaren trafik vardı bide rüzgar hem karşımdan esiyodu Günübirlik gittim.
-
22 Şubat 2013, 17:16
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Zor olmadı gayet keyifliydi, istanbul mecidiyeköy'den tekirdağa 3.5 saatte gittim 4.5 saatte döndüm dönüşte avcılardan itibaren trafik vardı bide rüzgar hem karşımdan esiyodu
gayet iyi gitmissin
-
24 Şubat 2013, 05:16
merhaba arkadaşlar bu 100 MG Prince hakkında bi kaç sorum olucak,
bu ay almayı düşünüyorumda
1sorum çok titriyormu
2 sorum çok yakıyormu
3 sorum kronik sorunu varmı kullana arkadaşlar
+ - yazarlara iyi olur vergisiz oldugu için almayı düşünüyorum
ilginize tşkler
-
25 Şubat 2013, 00:15
-
25 Şubat 2013, 02:06
çok titriyor mu ?
- balansör yok bu yüzden de normal balansörsüz motosikletler gibi titreyecektir.
çok yakıyor mu ?
-5 vites, manuel ve 100cc. yakıcagı benzin ne kadar bu cigersizin az yakar az onu dusunme bıle.
kronik sorunu var mı ?
- kronik sorun ? ben burayı takıp ederken bi arka amortisörden ve seleden şikayet edildigini duydum ki 2000tl'lik motosikletten cok bısey beklememek lazım.
-
25 Şubat 2013, 02:37
Soruların cevabı eski sayfalarda var ama Ugur kardeşimiz gerekli açıklamayı yapmış.
Cg 125 classic'e göre kesinlikle az titriyor. Bunun karşılığında gücü hissedilir derecede daha zayıf.
Yakıtı tam olarak ölçmedim. Kullanıma bağlı olarak, yaklaşık 2.2-2.8 lt yakıyor.
Mekanik olarak kronik bir problemine denk gelmedim. Arka amortisör insanı motosikletten sogutacak kadar sert. Aynı şekilde sele de sert. Oturuş pozisyonu falan rahat.
Sonuç olarak 100 cc ucuz bir makine. Bence (benim gibi) vergi karşıtı olanlar için her zaman ilk tercih olmalı.
Başka sorunuz olursa, yardımcı olmaya çalışırım.
-
27 Şubat 2013, 02:12
tmm teşekkurler ben bunu almaya karar verdim ayrıca geçen forum konularına okudum sonuçta 2000 tl motor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)