Mondialin yeni piyasaya sürdüğü modeli
ayrıca MONdIAL'in site arayüzünde de değişiklikler mevcut....
Mondialin yeni piyasaya sürdüğü modeli
ayrıca MONdIAL'in site arayüzünde de değişiklikler mevcut....
2012 de model patlaması oldu valla...erken almışız motoru vesselam...
Mondial çıtasını yükseltiyor
Hacı Motor gücü süper sayılır 97 cc 9,8hp gücünde ön fren disk
Ama fiyat biraz yüksek 2030 tl şöyle 1700 felan olsa gözüm kapalı alırdım vallahi vergisiz hemde
Sado
bence şekli şemali gayet iyi, kanuni windy ybr tipinde, silindiri büyük yatay cup silindiri değil. 100cc yaklaşık 10bg ybr gücünde, disk fren siyah döküm jant gayet başarılı.
fiyatı bence iyi cup fiyatına bu motor çok iyi, mondialde gelişme var
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
geçen gün bayinin önünde gördüm, açıkçası cüsseli ve kaslı bir motosiklet. Motosiklet başında baya insan vardı, alıcısı fazla olur artık.
Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...
Motor alttan eksantrikli ve fotograftan gorundugu üzere balancer yok..
Büyük ihtimalle böbrek tasi kırma makinesi gibidir :(((
çinliler ülkeyi istila etti ben bile aldım bi mc-x :D
hoşuma gitti gzl motor
Şu Motorsikletine atlayıp da, keyifle çıkıp arada bir tırstığın uzun yol var ya, işte o “hayatın ta kendisi”, yollarda karşılaştıkların da onun içinden geçirdiğin “insanlar” aslında. Hayat bildiğin yol, sonu da varman gereken yere varıyor aslında...
cebinize truva atı
şimdi baktım güzel bişiye benzio mondialin sitesi değişmiş bu arada
yine mi ybr çakması yeter kardeşim ybr nin orjinalini şaşırdık resmen fiyatı fena değil birde sağlamsa dar gelirlinin imdadına koşacak bir modele benziyor
Tasarımda güzelliğin ucundan dönmüş ama fena değil beğenenler vardır mutlaka...
Anlamadığım nokta neresi ybr ye benziyor anlayamadım
Alakası bile olmayan model he gücü desen doğru orası ybr ile aynı 9 küsür hp
Sado
Helal olsun benim 150 cc skuter kadar hp'ye sahip ve 97 cc.
Mondial yeni commuterlerindeki kalitesini bu motorda daha yukarı çekerse,piyasada çok iş yapar.
Ayrıca şu çinli motorları hor görmekten vazgeçelim,bakımını eksik etmedikten sonra gayet iş görüyorlar.
hehe hemen alalım bitane çakalım bi 125 cc piston al sana 11- 12 hp motor. Hemide vergisi yok
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)