Almadım ki bu hafta ici gelicekti sattim motoru bilmiyorum yani
Almadım ki bu hafta ici gelicekti sattim motoru bilmiyorum yani
150 MG KİNG modeli kampanya ya girmiş galiba acaba alsam mı nakit 2000 tl diyolar
osman hayirli olsun. mg satip mg almandaki neden nedir :-) madem oyle elindekini 200 luk yapsaydin vergiside yoktu mis gibi binerdin ama bana bile kucuk gelen motor senin altinda kayboluyordur. paran varsa git boxer al ove ove bitiremiyorlar motoru :-)
yoo almadım ya sadace bi an düşündüm ama boyut sıkıntı ya
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:59 ----------
ben boxera bindim bayıldım ama hep yedek parçadan korkuyorum bizim mg gibi bulabilir miyiz
bilmiyorum ki ama kanuni bu isin ustune dusuyor gibi pazarlama.muduru forumda geziyor :-) olmaz herhalde daha problem yasayan yok bana 40 km uzakta bayisi var. bizimkiler izin verse motor almama gidip hemen bakacagim yakindan inceleyecegim isciligini felan ama araba alacagim galiba :-\
aynı bendensin boora bu gidile bende toros falan alabilirim bizimkiler biraz istemiyorlar motoru
sitesinde 2700 hala
2000 fiyati nerden aldin?
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:11 ----------
usta bana ogretsene şu subap ayarını
sentil cakisi bile aldim
servise para kaptirmak istemiyorum
anlamadığım sey su
en ust noktaya gelene kadar mondial yazan yerden çeviriyorum
kivilcim cikmasini nasil tespit edecegim?
nedir bu isin incelikleri
olmadi bir konu açalım
Bizim burda mondial bayisi var facebookta takip ediyorum orda yazıyor du hatta isterseniz facebooka yaz guven bisiklet bakin
ekonomi senin motor kac binde? sen az yaksin diye motoru sikistirmiyorsun zaten subap ayarin bozulacagini sanmiyorum. eger 2-3 bin felansa km hic elleme 10 bine kadar gider o. subap ayari cok basitte oyle anlatmayla anlamayabilirsin gorsen hemen anlarsin. ama bence hic maceraya girme vidalar yalama olur felan canin sikilir
ben satarken 7000 km deydi yaklaşık ve subap ayarı hic yapmadım hafiften ses vardı bende 8000 km yapicaktim
yakıt tüketim sonuçları
35 km si şehirdışı saatte 50 km hızla
kalan km şehiriçi 50 yi pek geçmeden
10 tl benzinle 96 km
hız göstergesi %7 fazla gösteriyor
1.980 lt benzinle 90 km desek
1 litreyle 45 km
100 km de 2.2 litre benzin tüketimi
km ye 11 kuruş
izmirden selam arkadaşlar prince alalı 9 ay oldu
6 ay bindikten sonra 100cc küçük gelmeye başladı bayag bende dedim 150cc yapayım motoru
babamın elindende tamir işleri geliyor aldı çankayadan parçaları başladık yapmaya silindiri karbüratörü değiştirdik 150cc yapmış oldu
arka dişliyi ilk 36 taktım ön dişliyi 16 taktım motorun son hızı 130lara çıktı fakat ivmelenmesi düşmüş oldu o yüzden öne 15 dişli arkaya 38 dişli taktım perfonmans egsozda taktım şimdilik götürüyor motor ama hala tam düzgün dişli kombinasyonunu yaptığımı sanmıyorum arkadaşlar
[IMG][/IMG]
Hayırlı olsun
fiyat kaca maloldu
parçaları nerden aldınız
bir de silindir sagindan cikan bir hortum var
listede katalizör diye geçiyor adı
esasen EGR olarak biliyorum
bu hortumu sokunce performans artar mi
yakit düşer mi sizce?
yakiti olctunuz mu
150 cc ne kadar yakit tüketiyor
300 tl gitti
parçalara komple silindir değişti
izmir çankayada ptt sokağında motorculardan
o katalizor işe yaramaz birşey bi onu iptal ettik yani
silindiri değiştirmeden onu iptal edilmiyor galiba
yakıt düştü bence 160 kuruş gibi birşey yakmaya başladı çünkü motor zorlanmıyor 90kmda 5. vitesde sabit gidiyor rahat oluyor
10 tl benzin ile en sonra 96 km de yakıt aldım öyle ama dip gaz gitmedim motoru zorlamadan
saygılar
EGR iptali araba modlamarında ilk iptal edilen parçadır. Performans artışı sağlar.
150cc yükleme bu motora gereksiz bence 125cc kasa var ama motor 100cc vergiden muafiyeti olsun diye üretilmiş ekonomi aleti.
Bu arada motorunu satan var mı arkadaşlar?
Sürat Felakettir. -Kamlumbağa
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)