Merhaba arkadaslar.
bende 100mg mi gecen ay aldim 2arkadas ayni anda aldik 100 mg yi. Ben 600 km yaptim arkadas 2000 kusur km yapti. iki motorda tikir tikir calisiyor.
Yamaha 650 , KTM 125 Duke kullanan arkadaslarimizla takiliyoruz. kocaelide oturuyorum. arkadaslarin motoruma bindiklerindeki tepkiler rahat oldugu konusundaydi. genel olarak begendiler. ozellikle sesini. ktm duketen daha guzel sesi var. tabi onun kadar karizma durmuyor sonuc olarak.:-P
Ancak 2030 liraya vergisiz ve gorunumu birazdaha gizel bir motordan benim beklentilerim dusuktu ama beklentilerimin ustunde bir motor cikti. gucu 100 motorlara gore faredilir olcude fazla. ben 80 kilo arkadasim 87 kilo. İki kisi bayir yukari cekimi guzel. Tek vites dusurmem yeterli oluyor. Kusyrlarina gelirsek selesi faha rahat yapilabilirdi ve ön tarafinin hafif olmasi bayir yukari iki kisi iken tek tekere gelmeye neden oluyor. umarim sonraki yillarda daha ağir bir cant kullanirlar. koruma demiri ve arka canta taktirdim. ve yan canta yaptim kendi imalatim olarak. yan cantalar 100liradan asagi yok. bende 15 liraya 2 adet ayakkabi cantasi aldim ve yan demirlere cantalarin kayis yerlerinden kelepce ile montaj yaptim dutusu gayet gizel oldu branda ivirim zivirim o cantalarankask eldiven ruhsatta arka cantaya. Kisaca kullanmktan zevk aldigim bir motor. iyiki almisim diyorum...
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:12 ----------
Merhaba arkadaslar.
bende 100mg mi gecen ay aldim 2arkadas ayni anda aldik 100 mg yi. Ben 600 km yaptim arkadas 2000 kusur km yapti. iki motorda tikir tikir calisiyor.
Yamaha 650 , KTM 125 Duke kullanan arkadaslarimizla takiliyoruz. kocaelide oturuyorum. arkadaslarin motoruma bindiklerindeki tepkiler rahat oldugu konusundaydi. genel olarak begendiler. ozellikle sesini. ktm duketen daha guzel sesi var. tabi onun kadar karizma durmuyor sonuc olarak.:-P
Ancak 2030 liraya vergisiz ve gorunumu birazdaha guzel bir motordan benim beklentilerim dusuktu ama beklentilerimin ustunde bir motor cikti. gucu 100 cc motorlara gore faredilir olcude fazla. ben 80 kilo arkadasim 87 kilo. İki kisi bayir yukari cekimi guzel. Tek vites dusurmem yeterli oluyor. Kusyrlarina gelirsek selesi faha rahat yapilabilirdi ve ön tarafinin hafif olmasi bayir yukari iki kisi iken tek tekere gelmeye neden oluyor. umarim sonraki yillarda daha ağir bir cant kullanirlar. koruma demiri ve arka canta taktirdim. ve yan canta yaptim kendi imalatim olarak. yan cantalar 100liradan asagi yok. bende 15 liraya 2 adet ayakkabi cantasi aldim ve yan demirlere cantalarin kayis yerlerinden kelepce ile montaj yaptim dutusu gayet gizel oldu branda ivirim zivirim o cantalarankask eldiven ruhsatta arka cantaya. Kisaca kullanmktan zevk aldigim bir motor. iyiki almisim diyorum...
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:16 ----------
http://www.motosiklet.net/forum/memb...ture10968.html
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:39 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:57 ----------