Mondial 100 MG Prince Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
07 Şubat 2013, 15:58
rs_guven adlı üyeden alıntı
Hay ben o mühendisin...
---------- Post added at 13:44 ---------- Previous post was at 13:06 ----------
Şunu takarsak işe yarar mı? Yoksa gereksiz masraftan başka bir işe yaramaz mı?
Fiyatı da tahmin ettiğimden yüksekmiş. Gazlı olduğu için mi ne.
http://www.camgoz.com.tr/asp/product...SOR-KIRMIZI-TK
Gazlı takan biri vardı moped konusunda. Mcx ve drift e genelde ybr amartisörü takıyolar ve daha iyi olduğunu söylüyorlar
Nereye bakarsan, oraya gidersin.
Reklamlar
-
07 Şubat 2013, 18:23
viper17 adlı üyeden alıntı
Gazlı takan biri vardı moped konusunda. Mcx ve drift e genelde ybr amartisörü takıyolar ve daha iyi olduğunu söylüyorlar
Ybr'nin amortisörlerinin motosikleti yükselttiğini söylüyorlar. Arkası yükselince dengesiz olur diye çekiniyorum.
Ama herhalde degistirecegim.
-
07 Şubat 2013, 19:48
Hay ben o mühendisin...
---------- Post added at 13:44 ---------- Previous post was at 13:06 ----------
Şunu takarsak işe yarar mı? Yoksa gereksiz masraftan başka bir işe yaramaz mı?
Fiyatı da tahmin ettiğimden yüksekmiş. Gazlı olduğu için mi ne.
http://www.camgoz.com.tr/asp/product...SOR-KIRMIZI-TK
Gazlı amortisörlerin süsten başka bi artısı yok hatta normal amortisörlerden kötü diyenler var. Bide senin motora büyük gelir yine muhtemelen. Alacağın yeni amortisörlerin boyunun 34 cm civarında olması lazım, amortisörün tepesinden en altına boyu.
-
07 Şubat 2013, 20:51
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Gazlı amortisörlerin süsten başka bi artısı yok hatta normal amortisörlerden kötü diyenler var. Bide senin motora büyük gelir yine muhtemelen. Alacağın yeni amortisörlerin boyunun 34 cm civarında olması lazım, amortisörün tepesinden en altına boyu.
Sadece yayı degistirsek olur mu?
Yoksa bütün gövde mi değişmek zorunda?
-
07 Şubat 2013, 20:58
Arka amortisörün yayını değiştiremezsin ne yazıkki.
-
10 Şubat 2013, 15:38
Öncelikle merhabalar , 7 senedir bu forumunun takipçisiyim maddi manevi sebeplerden dolayı 2 sene e-bike kullanmam dışında motorsiklet deneyimim olmadı. Bu yüzdende hiç üye olmadım 2-3 hafta içinde a2 ehliyete yazılıcam. Ehliyet + korumalıklar haricinde , 2.300-2.500 tl arasında bi param kalıcak , bu paranın içinde plaka ruhsat masrafları dahil. Mondial 100 prince hoşuma gitti tip olarak 100 superboy biraz daha ağır bastı ama ön freninde kampana olması , yokuş aşağı inerken yada belirli bi hız düzeyindeyken durmakta çok farklılık yaratır mı ?
-
11 Şubat 2013, 01:37
Bence fren kampana olması cok etkilemez. Geçen gün hindistandaki bir motosiklet inceleme sitesinde yamahanın ybr modelleri vardı. Orda motosiklet pazarı daha rekabetçi olduğu için hindistandaki yamaha ybr 125'lerde injeksiyon koymuşlar. Ön freni ise disk değil kampanaydı. Belki ani frenlemede ön tekerlerin kitlenmesini engelliyo olabilir diye düşünüyorum.
-
11 Şubat 2013, 01:45
http://www.cimri.com/arac-ici-tutaca...playerlar-icin
Kusura bakmayın mobil yazıyorum. O yüzden resim eklemeyi beceremedim.
Bu aletin vantuzu depoyu güvenli bir şekilde tutar mı?
---------- Post added at 23:45 ---------- Previous post was at 23:39 ----------
plectrum adlı üyeden alıntı
Bence fren kampana olması cok etkilemez. Geçen gün hindistandaki bir motosiklet inceleme sitesinde yamahanın ybr modelleri vardı. Orda motosiklet pazarı daha rekabetçi olduğu için hindistandaki yamaha ybr 125'lerde injeksiyon koymuşlar. Ön freni ise disk değil kampanaydı. Belki ani frenlemede ön tekerlerin kitlenmesini engelliyo olabilir diye düşünüyorum.
Yanlış mı yazmışsınız, yoksa ben mi yanlış anladım?
Benim bildiğim kadarıyla disk fren lastiklerin kilitlenmemesi konusunda daha güvenli.
-
11 Şubat 2013, 02:00
plectrum adlı üyeden alıntı
Uzun yolda kullanacaksan sorun değil de şehiriçinde kullanmak için ön frenin telli kampana olması baya sıkıntı oluyo frene bastıktan epey bi zaman sonra 2-3 saniye gibi bi zaman sonra fren yetecek kadar tutmaya başlıyor. ıslak havada ani durmak isteyince sadece arka frenle yanlamak hiç hoş olmuyor ani bişey olunca çünkü ön kampana fren epey gecikmeli tutuyor.
-
11 Şubat 2013, 02:11
Benim soru arada kaynamasın, bir daha sormuş olayım
-
11 Şubat 2013, 02:15
Vantuz tutar da bükülebilir uzantısı biraz daha kısa olsa iyi olur. öyle de olsa telefonu vantuz harici bi yere sabitlemek şart, yolda düşüp gitmesini istemezsiniz.
-
11 Şubat 2013, 03:06
Vantuz tutar da bükülebilir uzantısı biraz daha kısa olsa iyi olur. öyle de olsa telefonu vantuz harici bi yere sabitlemek şart, yolda düşüp gitmesini istemezsiniz.
Mesela nasıl sabitleyebiliriz?
Yani aklınızda bir fikir var mı?
-
11 Şubat 2013, 03:15
O aparatın bi köşesinden ipi geçirip gidona bağlayacaksınız mesela, basit yani.
-
11 Şubat 2013, 03:36
O aparatın bi köşesinden ipi geçirip gidona bağlayacaksınız mesela, basit yani.
Bende aparatı ekstra birşeyle depoya yapıştırmaktan bahsediyorsunuz sandım.
Teşekkür ederim.
-
11 Şubat 2013, 21:26
Anladım kısaca şehir içinde sıkıntı yaşarsın diyorsunuz , hep şehir içinde kullanıcağım için başka bi modele yöneleyim teşekkür ederim
-
11 Şubat 2013, 23:27
Crocuta adlı üyeden alıntı
Anladım kısaca şehir içinde sıkıntı yaşarsın diyorsunuz , hep şehir içinde kullanıcağım için başka bi modele yöneleyim teşekkür ederim
Yanlış anlamışsınız. Söylenen şey, her durumda disk fren daha iyidir.
-
12 Şubat 2013, 02:00
-
12 Şubat 2013, 02:03
Ben vergisiz olsun diye 100 cc almıştım. Eğer sizin için vergi problem değilse Salcano Wolf veya Mondial Drift öneririm.
-
12 Şubat 2013, 15:21
Ben vergisiz olsun diye 100 cc almıştım. Eğer sizin için vergi problem değilse Salcano Wolf veya Mondial Drift öneririm.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...sil-olmus.html
Burada ki arkadaş camgözde ki gazlı amortisörü kullanıyor. Bi sor istersen nasıl diye.
Nereye bakarsan, oraya gidersin.
-
12 Şubat 2013, 17:45
viper17 adlı üyeden alıntı
Şimdilik kilolu artçılarla yumuşatma aşamasındayız.
Işe yaramazsa, değiştirme yoluna gideceğiz.
Ilginiz için çok teşekkürler...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)