Plastik kelepçe değilde çanta motora takılı değilken tablayı çantaya tam olarak oturtun ve orta bir yerlerinden 6mm delik delin taa çantanın içine kadar. Hem güvenli olur hem sökmek isteyince çok uğraştırmaz.
Plastik kelepçe değilde çanta motora takılı değilken tablayı çantaya tam olarak oturtun ve orta bir yerlerinden 6mm delik delin taa çantanın içine kadar. Hem güvenli olur hem sökmek isteyince çok uğraştırmaz.
Anladım. Hem delik açmayı düşünüyordum zaten. Çünkü çantanın dibinde hiç delik yok.
Yani içine sıvı birşey doldurursanız hiç sızdırmaz. Bu da içine su kaçarsa, içindeki eşyalar için olumsuz bir durum demektir.
Çanta tarafına da bi pul koyarsınız çantanın tablası var ama belki yinede civata zamanla çantadaki deliği büyütür veya çatlatır pul koymayınca.
Olsun fazla bilgi göz çıkarmaz.
Güzel olmuş, rüzgarlığın rengi tam uymamış ama idare eder.
Slm arkadaslar. Motorun kılometresı 17.500 oldu. Kısa bır rapor vereyım dedım. 17.400 km de kılometre reduktoru bozuldu ve degıstırdım, aslında daha gıderdı ama kılometre ıbresı sallanmaya basladı.(fıyatı 25 tl takmasıyla) devir saatı telı koptu (takmasıyla 10 tl) on amortısorden sol olanı bıraz yag kacırıyor bır ara kecelerını yenıleyecegım. 3000 km sonra da on arka dıslı ve zıncırı degıstırecegım. Motorun cıkardıgı masraflar bunlar..
17.500 demek, benim gibi bir kullanıcı için, ortalama 4 yıl demek
Ne olmuş la bu mobil siteye.
Görüntü hoş ama pek kullanamadım ben.
arkadaslar saglam bir rakip geldi prince ve superboya. Kuba xcg 100 ve xcg 150. Xcg 150 su an 2150TL yazıyor internette. Led farlı, cok sık ve modern bir tasarımı var, bir de 180 ibre koymuslar gayet havalı olmuş. Bir goz atın derim.
Ben kubanın yeni xcg 100 modeli ile mondial'in 100 prince ve superboyunu karşılaştırdım. Xcg çok modern gözukuyor ama beygir gucu farkları mondial 3 beygir daha fazla. Kuba 6 mondial 9 beygir. Kuba alsak beygir gucunu 9'a çıkarmak için mondialin karburator ve bujisini taksak olur mu? Ya da nasıl yapabiliriz? Belki dişli oranları vs.'de girecek işin içine bilemiyorum yabancıyım bu konulara
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)