Ne bilim yani, mühendis adam; yakışır mı hiç
gökay arkadasım, motorun detaylı fotograflarını koyabılır mısın ? veya soyle seslı bı vıdeo ? motorun sesini falan duyalım? valla cok guzel olur boyle bırsey yapabılırsen
slm tekrar. Fotograf ıstemıssınız ama benım cep tlfonu eskı tıp, kamera da yok. Bir ara temin edersem koyarım resımlerı..Tabi sıradan bır resım degıl şöyle bir gezi esnasında çektiğim fotografları koymam lazım ki bır ozellıgı olsun. Bu arada kılometre 15.000 oldu bır sıkıntı yok ama cok sık debrıyaj kullandıgım ıcın sankı hafıf bır sılkemele var gıbı yanı debrıyaj balatasını degıstırmem gerekebılır yakında, onun harıcınde bır sıkıntım yok..
İyide Mengu Yarım gazla Tam gaz arasında ne kadar fark olduğunu bilmen lazım Seninki nasıl bir hesap ki Yarım gazla güç hasabı yapacaksın DYNO testi yapsan neyse
Kaç devir çevirdiğini yada kaç Bin devirde Kaç hp güç ürettiğini bilmen lazım
Misal 15bin devir çeviren bir SS 2.vitesde 8,9 bin devire kadar 100 le gidiyorken o devirden sonra 13 bin devire kadar hızı 200km ya kadar çıkabiliyor Max Güçü kaç bin devirde aldığı ve orta devirlerdeki hızlanması önemli yarım gaz Hiç bir şeyi ifade etmiyor
Sado
Mengü, şu ilandaki motosiklet o paraya değer mi sence?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...06107621/detay
Kendi motosikletimi sattım sayılır, bunu almayı düşünüyorum.
Bir türlü deneme sürüşü yapmak kısmet olmadı. Başkaları sürerken dikkat ediyorum, plaka, arka çamurluk falan acayip titriyor.
Eğer benim cup'tan daha çok titreyecekse almanın anlamı yok.
Daha çok titriyor mudur acaba?
Adana mersin arası yakın İncelemeye gel istersen bi test sürüşü yaparsın servise götürüp konturol ettirrsin kafana yatarsa bi dahai gelişinde alır gidersin
Hatta Mersini bilmiyorsan Beraber gideriz adamın yanına
Sado
Çok teşekkür ederim. Mersin'i pek bilmiyorum ama bulmak zor olmaz.
Burda bir deneme sürüşü yapıp öyle geleyim en iyisi. Oraya kadar gelip 'aaa titriyormuş kalsın' demek ayıp olur.
Forumda da meraklısı çok ama kullananı pek yok.
---------- Post added at 19:52 ---------- Previous post was at 19:48 ----------
Bu nasıl peki
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...03664240/detay
Fiyatı Fazla Ucuz aslında olması gerek bu ama piyasasınız 1 milyar aşşasında Bi sorunu vardır muhakak
Sado
Yanlız km'ye dikkat ettin mi? 45.000 yuh
90 yapıyor diyorlar , benim arkadaşta var ille değişelim senin kubayla diyor , yeni motor niye diyorum ? seninki 150 lik daha çok gider diyor , kaç yapacaksa benimkisi !!
" Aklı "fukara olanın , fikri ukela olurmuş !.
BİLGİ GÜÇTÜR
110 yapan da var ama ibre ne kadar doğrudur orası meçhul.
Genelde biraz fazla gösteriyor.
birde yokuş aşağı yaptıranlar var yatarak filan , bu faul lu sürat oluyor biraz.!.
" Aklı "fukara olanın , fikri ukela olurmuş !.
BİLGİ GÜÇTÜR
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)