KTM Duke 200/250 Kullanıcıları - Bilgi Paylaşım Başlığı
-
10 Şubat 2016, 22:01
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...2141123/detay/
MRB arkadaşlar linkdeki koruma demirini almayı düşünüyorum ne dersiniz tavsiye eder misiniz ? Orjinali 600 lira o kadar uçmaya gerek yok diye düşünüyorum. Bildiğiniz başka alternatif de varsa tavsiyelere açığım.
Reklamlar
-
14 Şubat 2016, 01:36
PcK0PaT adlı üyeden alıntı
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...2141123/detay/
MRB arkadaşlar linkdeki koruma demirini almayı düşünüyorum ne dersiniz tavsiye eder misiniz ? Orjinali 600 lira o kadar uçmaya gerek yok diye düşünüyorum. Bildiğiniz başka alternatif de varsa tavsiyelere açığım.
Mantıklı hatta pazarlık yap 250 ye bıraksın. yamulma falan yoksa gayet alınır yani. Ben bu motora bundan başka koruma demiri yakıştıramıyorum o yüzden alternatifim yok
-
14 Şubat 2016, 14:05
Vites kolunun oraya montaj yaptığı parça bana çok zorlama geldi, darbede kırılacakmış gibi geldi. Bir de takoz sanki darbe sönümleyici yumuşak bir malzeme değil sanki orjinalindeki gibi. Karar sizin. Bir de şöyle alternatifler var ;
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...66289431/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...34068459/detay
-
14 Şubat 2016, 16:55
Evet beyler kısa zaman sonra inşallah 2.el bi Duke 200 almayı dusunuyorum, şehir içi kıvrakligi sebebiyle.Aklıma takılan bi kaç soru var.
2015 harici diğer modellerde herhangi bir iyileştirme yapildimi yoksa hepsi aynimi?
Yikama sonrasi gösterge buğulanmasi belli bir modeldemi yoksa şansami kalıyor buğulanma yapanlar yağmurda ne oluyor?
Piyasa olarak nasıl,mesela standart 2.el piyasasindan 500tl uygun koyunca hemen satılma gibi bi durum varmi?
Max kaç km de önerirsiniz?
-
14 Şubat 2016, 20:57
kahraman1 adlı üyeden alıntı
Evet beyler kısa zaman sonra inşallah 2.el bi Duke 200 almayı dusunuyorum, şehir içi kıvrakligi sebebiyle.Aklıma takılan bi kaç soru var.
2015 harici diğer modellerde herhangi bir iyileştirme yapildimi yoksa hepsi aynimi?
Yikama sonrasi gösterge buğulanmasi belli bir modeldemi yoksa şansami kalıyor buğulanma yapanlar yağmurda ne oluyor?
Piyasa olarak nasıl,mesela standart 2.el piyasasindan 500tl uygun koyunca hemen satılma gibi bi durum varmi?
Max kaç km de önerirsiniz?
Geçen yıl fuardan 0km. Duke200 aldım-buğlanma vb. bişey/ve herhangi bi sorun yaşamadım. 9.000km kullandım (hep uzun yol) ve geçen ay aldığım fiyata sattım.Tadı hala damağımda-kullanmayan bilemez.
-
14 Şubat 2016, 22:04
arkadaşlar merhaba.
manet değiştirmeyi düşünen arkadaşlara tavsiye ederim 1 aydan kısa sürede elime ulaştı. http://www.ebay.com/itm/261458799957?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageNa me=STRK%3AMEBIDX%3AIT
https://www.youtube.com/watch?v=pNhUX4ga014 şu videoyu izleyerek te kendim takabildim servise danıştım garantiyle ilgili bir sıkıntı olmaz dedi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:00 ----------
-
15 Şubat 2016, 16:56
Arkadaşlar selam. Bir sorum olacak. 2013 model 200 Duke ABS var. Arka fren pedalı yamuk duruyor biraz. Arkadaşın motoruyla karşılaştırınca farkettim. Bir de motor soğukken ve düşük hızlarda arka frene hızlı bastığımda takırtı çıkıyor ve pedal ayağımı yukarı doğru itiyor. Yüksek hızlarda ve motor ısınmışken böyle bir problem yok. Başlarda ABS olduğunu düşünmüştüm (evet çok anlamıyorum ) Daha sonra pedaldaki yamukluğu farkedince iyice kıllanmaya başladım. Bu tarz bir durumla karşılaşan oldu mu daha önce?
-
17 Şubat 2016, 11:59
Gösterge Panelinden Gelen Ses
Merhabalar,
bu forumdaki ilk paylaşımım; ben yaklaşık 8 aydır duke 200 kullanıyorum 1200 km de. motorumun gösterge panelinden belirli devirlerde cızırtı geliyordu, paneli söktüm göstergenin altında paneli bir arada tutan bir vida var onu sıktım bir süre idare etti, tekrar ses gelmeye başlayınca işlemi tekrarladım ama bu kalıcı bir çözüm olmuyor. daha önce forumda bahsedilen panelin buhu yapma sorunu da bu vidanın gevşemesinden kaynaklanıyor olabilir.
bu konuda bana yardımcı olacak bir fikre sahip olan var mı ???
şimdiden teşekkürler.
-
18 Şubat 2016, 14:26
Merhabalar,
Ben de pcx'i satıp duke 200 abs almak istiyorum.
Satmayı düşünenler maille irtibata geçebilirse memnun olurum. (Pcx'i henüz satmadım)
-
18 Şubat 2016, 16:34
kahraman bildiğim kadarıyla sorularına cevap vereyim. 2012-13-14 duke ler aynı diye biliyorum. servisle konuşurken 2013 duke lerde 10-13k kmlerde motorda bi 400-500 tl lik bir sıkıntı çıkıyormuş dedi. benimki de 2013, 13bin bakımı ciddi bi bakım olacak gibi duruyor. ama benim gözlemlediğim kadarıyla motor çok sorunsuz harika bir motor. şehiriçi için biçilmiş kafta, direksiyonun genişliği, hafifliği, fren ve amortisörler, torku harika.
yıkama sonrası ben de buğu olmuyor. bi kaç yerden duydum ama karşılaşmadım. ama yıkamacıda yıkatırken geçen alt sakaldaki sticker ların yarısının kalktığını gördüm. yıkamacıya bırakıp almıştım. nasıl yıkadıysa davar, üzerinde durmak lazım. mümkünse kendin yıkayıp bakımını yapman lazım. piyasası bence çok iyi. duke alıcısı ne alacağını biliyor. abs lisinin bence piyasası daha iyiydi. ama 200 duke abs olmayacağı için nasıl etkiledi piyasayı bilmiyorum. insanlar bilinçleniyor. abs nin önemi tartışılmamalı bile bence. duke piyasası iyidir vel hasıl.
mak kaç km? ben alırken mak 10 bin diyordum. sonuçta 9000 de aldım motoru. eğer 13 bin üstüyse, bakımının düzgünce servisinde nasıl yapıldığını öğren bence. bunun dışında net sorularına başka arkadaşlar da cevap verir görünce. yanlışım varsa düzeltilsin.
hellmaster, linke bakamadım işteyim. ben de bir süredir kısa turuncu veya beyaz elçik ve elçik koruma bakıyorum. (motorum beyaz) fotoğraf da koyarsan sevinirim.
yemrepolat, arka fren pedalı kaynaklı benim de. arka frenle ilgili bende burda bişiler yazmıştım. fren hissiz geliyor bana. esneme mesafesi mi denir bilmiyorum ama basınca kısacık ve çabuk bitiyor. sanırım sen de alışamadın henüz ve kitliyorsun arka freni. abs dir o. ön freni iyice kullanmak gerekiyor.
başardinmez, problem vida gevşemesi olabilir. ben de geçen hafta egsozun altındaki ile alt sakalı alttan tutturan vidanın düştüğünü fark ettim. motordan egsoza bağlanan borunun bağlantısı gevşemiş biraz. servise götürdüm. vida sipariş edildi, takıldı. ama o boruyu uğraşmak istemedikleri için sanırım söküp tam oturtmadılar. problem olur mu dedim, çıkmadıkça olmaz dedi usta ama ben bu tavırlarından rahatsız oldum. müsait zamanda fotoğraf çekip eski duke çülerden fikir isteyeceğim. gurubu canlı tutalım arkadaşlar.
-
18 Şubat 2016, 22:52
blackfish adlı üyeden alıntı
kahraman bildiğim kadarıyla sorularına cevap vereyim. 2012-13-14 duke ler aynı diye biliyorum. servisle konuşurken 2013 duke lerde 10-13k kmlerde motorda bi 400-500 tl lik bir sıkıntı çıkıyormuş dedi. benimki de 2013, 13bin bakımı ciddi bi bakım olacak gibi duruyor. ama benim gözlemlediğim kadarıyla motor çok sorunsuz harika bir motor. şehiriçi için biçilmiş kafta, direksiyonun genişliği, hafifliği, fren ve amortisörler, torku harika.
yıkama sonrası ben de buğu olmuyor. bi kaç yerden duydum ama karşılaşmadım. ama yıkamacıda yıkatırken geçen alt sakaldaki sticker ların yarısının kalktığını gördüm. yıkamacıya bırakıp almıştım. nasıl yıkadıysa davar, üzerinde durmak lazım. mümkünse kendin yıkayıp bakımını yapman lazım. piyasası bence çok iyi. duke alıcısı ne alacağını biliyor. abs lisinin bence piyasası daha iyiydi. ama 200 duke abs olmayacağı için nasıl etkiledi piyasayı bilmiyorum. insanlar bilinçleniyor. abs nin önemi tartışılmamalı bile bence. duke piyasası iyidir vel hasıl.
mak kaç km? ben alırken mak 10 bin diyordum. sonuçta 9000 de aldım motoru. eğer 13 bin üstüyse, bakımının düzgünce servisinde nasıl yapıldığını öğren bence. bunun dışında net sorularına başka arkadaşlar da cevap verir görünce. yanlışım varsa düzeltilsin.
Cevap için tesekkürler..
-
20 Şubat 2016, 14:43
Arkadaşlar herkese merhaba,
Size danışmak istediğim birkaç konu var özellikle servis ve yedek parçayla ilgili.9000tl ye kadar naked bir motosiklet bakıyorum,Duke 125/200 e karar verdim gibi fakat servis konusunda ciddi çekincelerim var.5000km bakımı için filtre değişimi ve zincir gergisine 350tl. ödendiğinde şahit oldum.Bu bir soygun değil midir?Sizler bakımlarınızı bu yetkili soyguncu servislerinde mi yaptırıyorsunuz veya sanayi vs. gittiğiniz iyi bir özel ktm ustası mı var?
-
20 Şubat 2016, 16:57
Dedee adlı üyeden alıntı
Size danışmak istediğim birkaç konu var özellikle servis ve yedek parçayla ilgili.9000tl ye kadar naked bir motosiklet bakıyorum,Duke 125/200 e karar verdim gibi fakat servis konusunda ciddi çekincelerim var.5000km bakımı için filtre değişimi ve zincir gergisine 350tl. ödendiğinde şahit oldum.Bu bir soygun değil midir?Sizler bakımlarınızı bu yetkili soyguncu servislerinde mi yaptırıyorsunuz veya sanayi vs. gittiğiniz iyi bir özel ktm ustası mı var?
garantinin delinmesini istemiyorsan senin de yetkili servise gitmen gerekiyor. garantisi dolunca bulunur güzel bir usta götürülür. bende de şuan durum bu
-
22 Şubat 2016, 02:38
Dedee adlı üyeden alıntı
yamahada aynı parayı aldı. 320 tl ödemiştim ama 10 bin bakımıydı yani çok bir şey farketmiyor merak etme.
-
22 Şubat 2016, 10:19
benim motorun garantisi bitti. ben de servis dışında düzenli gidebileceğim bir usta arıyorum istanbul avr.'da. bir kaç arkadaş yamaha zeytinburnu servisini önerdi. senin tavsiye edebileceğin bi yer var mı?
-
22 Şubat 2016, 16:32
Kuyruk kısaltma
Selam,
Duke 200 için kuyruk kısaltma yapan var mı acaba, orjinal "short leciense holder" ismiyle geçen parça çok pahalı internette alternatif parçalarda pek uygun fiyatlı değil.
-
25 Şubat 2016, 01:57
Çanta Taşıma Demiri imalatı
Merhaba, aranıza yeni katıldım. 10 gün önce KTM Duke200 motosiklet aldım.ilk işim arka çanta taşıma demiri yaptırmak oldu...Bursa'da demirci Burhan Usta ile birlikte güzel bir çalışma yaptık...
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:50 ----------
-
28 Şubat 2016, 19:43
Duke 200 gerçekten çok güzel bir motor hele de stickerlar ile askeri kamufle yapınca harika ötesi oluyor.
cbr 125, ninja 250sl ve msx125i bırakıp deli gibi bu motor için para biriktirmeye başladım.
arkadaşlar size sorum da tam olarak şu; arabayla normalde 7-8 saat süren bir yolu yavaş yavaş 15 saatte veya 1-2 gün boyunca geceleri pansiyonda uyuya uyuya artçılla gitmek bu motoru zorlar mı?
motor çok güzel, iyi hoş fakat bir motor aldım mı da uzun yol yapmasam deliririm sanırım. :D
edit: a ehliyet için a2 ehliyete 2 senedir sahip olmamız gerekiyormuş. a2 ile bu motoru sürebilir miyim?
-
28 Şubat 2016, 20:06
-
28 Şubat 2016, 20:24
dyavol-77 adlı üyeden alıntı
Geçen yaz 2 mola ile (kısa; çay/sigara) İstanbul-İzmir, İstanbul-Kırklareli(İğneada) 2 defa yapmıştum...Fizik kondisyonun iyise motor (duke 200) heryere gider,seni hiç ama hiç üzmez..(0km-10k kullandım). Sıfır sıkıntı,düşük yakıt tüketimi...
Valla içime çok güzel su serptiniz, çok teşekkür ederim. Peki abs olayını pek kestiremiyorum da uzun yolda absli duke 200 ile abssizin ne farkı olur acaba? :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)