geçen gün bir avm otoparkında denk geldim bir duke'e. egzoz sesi dikkatimi çekti, ne marka taktığını sordum. orjinalmiş, hiç oynanmamış. Stok haliyle en güzel sesli motordur heralde sınıfında.
Beyler Ebaydan şu Arrow egzozu buldum fiyat olarak nasıl uyumludur demi yazıyor gerçide. Birde alırsak kaç gün içinde geliyor?
Değer mi sizce? sizinde fikrinize göre alayım. yoksa 150 civarı az verip Tiger mı alayım
http://www.ebay.com/itm/MUFFLER-EXHA...&hash=item2345 052d9c&vxp=mtr
@noushzad hocam egzoz tabi guzel de tek silindir makine zaten ve orjinali de fena degil bence. Parayi onun yerine guvenlik ekipmanina veya lastik vs yatirmak daha mantikli olur gibi.
ÖNCEKİ HALİ
BUDA APP PLAKA TAKTIKTAN SONRAKİ HALİ
4 saatte 400 km yol yaptım. yorar die tahmin ediodum şaşırdım hiç yormadı
Hocam alışkın oldugundandir. Ben uniden memlekete gittim ertesi sabah arkadaşla buluştuk navigasyondan rastgele bir yer isaretledik ve bindik gittik. O gün 11 saat motor kullanmisim inan eve nasıl geldiğimi hatırlamıyorum.
Hocam gecen sezondu tam hatırlamıyorum. Kardeşim simdi biz arkadasimla sabah buluşuruz acariz navigasyonu gözümuzü kapatır bir nokta seçeriz sonra sur babam sur bende yol macerası çoktur. Yazın her hafta sonu 600-700 km yol tepiyoruz. Bu bizde bir tutku oldo. Gittiğin yerde neyle karsilacagini bilmemek nereye varacağını bilmemek sanki yeni bir gezegeni keşfetmek gibi geliyor bize. Sanırım motorcu olmak boyle bir şey.
Arkadaşlar bakım fiyatları hakkında bilgi verebilir misiniz?
19 yaşındayım 1.75 boy 66 kilo. üsküdardan etilere hergün okula gidip geleceğim. köprü filan yani. trafikte beklememek, kaçmak için motor alacağım. gözüme ilişti duke çok hoş bir defa 125 liğin üstüne oturmak nasip oldu güzel bayağı. cbr250 ye göre herşeyiyle pahalı ama cbr pek kaçamaz gibi yolda yanlış mıyım fark vardır dimi aralarında?. yaklaşık 11.000 civarı ekipman harici param var. öyle yılda 1.000 liradan fazla da servise filan bayyılmak istemiyorum. bana tavsiye, akıl verin abilerim. ktm pahalıdır öğrenciye gitmez uzak dur diyeceğinizi duyar gibiyim ama yine de bi sorayım.
Millet selam. Ebaydan resimde gorulen parcayi siparis ettim lakin on tekerin sol tarafinda malesef bu takoz u takicak yer yok. Konu hakkinda bilgisi olan varsa bir yardim lutfen.
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:02 ----------
Evet sonunda haftalardir aradigim tek basima yaglama yaparken nasil rahat ederim sorusunun cozumune ulastim demir cubuk tahta yada yuksek fiyatli aparat degil herhangibi bir marketten 2 tl ye aldigim 30 cm lik folyo kartonu isimi gordu kendisi epey sert oldugu icinde uzun sure dayanicaktir.hafif cantada tasimasi kolay pratik cok ucuz ve tekeri havada tutuyor resim asagida tavsiye ederim
ön sol tarafta bitane vida var 13 anahtarla sökülüyo onu çıkarıp onun yerine takılıyo takoz.
makina azcık kirli ama idare edin işte
aynen böyle takılıyo takoz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:21 ----------
alt sakal stikarlarım uçmuştu yıkamada dün yenilerini yaptırıp yapıştırdım hemde fosforlu yaptık gayet te güzel oldu bence
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:24 ----------
http://www.ebay.com/itm/EXHAUST-ARRO...item258ac9f004
bu olabilir ara boruyla birlikte nakliyeyide kattınmı 315 dolara falan gelicek.
bunun gibi ilanlara bak yani resimde ara boruyu görücen yani + olarak olucak.
umarım yardımcı olmuşumdur.
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
ön dişliyi değiştireceğim arkadaşlar. vites araları çok kısa. kros motor gibi 100 metre gitmeden 6 vites değiştiriyorum. çok çabuk redline a giriyor. bu yüzden vites aralarını uzatmak için ön dişliyi büyütmem gerek. forumdan yapan arkadaş varmı acaba? hangi dişli uyar bizim motora
ktm duke 200 icin ara boru isteyenlere elimdekini satabilirim 1 kere takdım 5 dakkalıgına sonra egzozu cıkardım ixil egzoz takmısdım sesi cok abarti diye :D isteyene satabilirim ara boruyu 100tl nebi.irmak@gmail.com dan yazarsaniz direk donerim
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)