parça parça okuyarak cevaplıcam yazını sımdı =)
benim duke 200 dede suan standartı var ben her gun kullanıyorum yagmur camur. yagmur oldugunda zorlamıyorum cunku bılıyorum altındaki lastıgı ama naylon bır lastık degıl o yuzden degıstırmedım. bence yaz gelıyor degıstırmene gerek kalmayabılır ama dıyorsankı içim rahat etsın rossoII takıcaksın başka bırsey degıl.
ktm nın kendı zıncırlerı var cok guzel onlardan tavsıye ederım. istanbuldaysan ahmet usta var karaköyde ata motor ondan alabılısın dun gıttım elınde mevcuttu dıye hatırlıyorum. ben turuncu olanını taktım cokda yakısıyo =)
bak benım duke 200 ün resimleri sitede mevcut bu konu başlıgında gecenlerde paylastım uzerınde takılı olanları gör çok tatlı oluyo namussuz =)
rodajdakı motoru keske arkadasına vermeseydın ve oda 137 gormeseydi... neyse 1 kereden bırsey olmaz
) rodaj donemınde zaten geçme 7 bını. rodajdan sonra yapıstır gıtsın =) dıyorum ya ben sert kullanıyorum her ıkı motoruda ama motoru öldürcek şekilde değil bilinçli sert kontrollu sert...
naked oldugu ıcın ruzgar alıcaksın kaçar yolun yok =) orjınal ön cam küçücük alma bence hiç bir işe yaramıyor göbek delıgıne glen ruzgarı kesıyor sadece o kadar yani :D
ama vıtesten gelen sesı anlayamadım sıfır ses dıye bırsey yok ama ufacık tıkırt sesı gelıyor öle takur tukur ses yok eğer öyle bır ses varsa bır terslık vardır.
sonuç : ben sana demiştim onun adı KTM farklı bir marka o :D